The incredible Sony MH1 /MH1c!

Κι έμενα πάντως στην αρχή μου έφταιγαν όλα.
Τώρα τα έχω συνηθίσει τόσο που ούτε καλώδιο δεν θέλω να αλλάξω,φοβάμαι μην αλλάξουν ήχο:drummer:

Από σιλικόνες,με βόλεψαν κάποιες από κάποια μωβ creative που είχαν καμιά 20αριά ζευγάρια και που μου είχαν δώσει δώρο με το κινητό μου.
(Υποτίθεται είχαν τα τετραπλά χρήματα.εννοείται πως τα sony τα πατάνε κάτω)
Οπότε ψάξτε τα κουτιά από τα παλιά κινητά,όλο και θα υπάρχουν σιλικόνες μέσα.

Να μη ψάξω για καινούργιο αυτί λες έ? Το κακό είναι πως είναι άσπρα κάτι άλλα σιλικονάκια που έχω και θα φαίνεται άσχημα :twoguns: αν και να πω την αλήθεια πως αν το μυαλό θέλει κολλάει τρελά και δε σκέφτεται τις πιο απλές λύσεις σαν αυτή που προτείνεις.

δηλαδή το sansa τα κουνάει καλά?

αντάπτορας χρειάζεται?
Τα κουνάει και τα παρακουνάει!
Ταρακουνάει και τα AKG K271 Studio 1ης γενιάς Made in Austria, τα πιο αναίσθητα από τα ακουστικά μου.

Adaptor χρειάζεται, το επιβεβαιώνω.

νομίζω ότι το tie wrap ή ο αντάπτορας χρειάζεται μόνο για συσκευή με μικρόφωνο. (δηλ τηλέφωνα)
Συνεπώς σε ενισχυτή μπαίνει και χωρίς.
Δοκιμάστε.
Όχι Chief, δεν είναι ακριβές αυτό, το έχω δοκιμάσει. Ο adaptor χρειάζεται.
Στην περίπτωση όμως που τα χρησιμοποιήσουμε με πηγή, όπου η έξοδος είναι τύπου "μεγάλο" καρφί, 1/4", το αντίστοιχο ανταπτοράκι από μεγάλο καρφί σε μικρό (1/4" -> 1/8") κάνει εξίσου, μιά χαρά.

Τα κουνάει και τα παρακουνάει!
Ταρακουνάει και τα AKG K271 Studio 1ης γενιάς Made in Austria, τα πιο αναίσθητα από τα ακουστικά μου.

Adaptor χρειάζεται, το επιβεβαιώνω.

Όχι Chief, δεν είναι ακριβές αυτό, το έχω δοκιμάσει. Ο adaptor χρειάζεται.
Στην περίπτωση όμως που τα χρησιμοποιήσουμε με πηγή, όπου η έξοδος είναι τύπου "μεγάλο" καρφί, 1/4", το αντίστοιχο ανταπτοράκι από μεγάλο καρφί σε μικρό (1/4" -> 1/8") κάνει εξίσου, μιά χαρά.
Κι ομως
Αυτη τη στιγμή ακούω ενα ασφαχτο λευκό με το fiio E18 και δεν χρειάζεται ανταπτορα.
Ασε που ειμαι γυρω στα 105 db με το fiio στο 5 χωρίς καν boost

Κι ομως
Αυτη τη στιγμή ακούω ενα ασφαχτο λευκό με το fiio E18 και δεν χρειάζεται ανταπτορα.
Δεν έχω fiio, με το NetBook που έχω δοκιμάσει (δεν δέχεται μικρόφωνο) το ανταπτοράκι ήταν απαραίτητο.
Μάλλον θα πρέπει να πούμε ότι σε όλες τις περιπτώσεις δοκιμάζουμε.

Ά! Ξέχασα να το γράψω. Δοκιμάζοντας το σε Sony Ericsson της αδελφής μου προηγουμένης γενιάς, ούτε εκεί χρειάστηκε ανταπτοράκι.
Αν έχεις τύχη διάβαινε... -bye-

Παντως αδυματω να σας νιωσω. Αυτο που τελικα ζητατε ειναι ενα γλυκοηχο πραμα χωρις ρεαλιστικες χροιες και εκτασεις ψηλα και χαμηλα;

Κι ομως

σε μερικές συσκευες οντως δεν χρειαζεται αντάπτορας! Στον υπολογιστή του γραφείου ακουω και εγω χωρις αντάπτορα. Εχει να κανει με τις ανοχες των επαφων φαντάζομαι στην υποδοχη.
Στο sansa και στο nexus 5 χρειάζομαι ομως.

Παντως αδυματω να σας νιωσω. Αυτο που τελικα ζητατε ειναι ενα γλυκοηχο πραμα χωρις ρεαλιστικες χροιες και εκτασεις ψηλα και χαμηλα;

στα αυτιά μου παρα-εκτείνονται χαμηλα (εχω καλύψει το bass-hole μπας και κοψω κανενα db),ψηλά ειναι ΟΚ ενω στην μέση ειναι λιγο μουδιασμένα. Το συνολικό αποτέλεσμα για 9.50 ειναι εκπληκτικότατο παντως!

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Λαμπάτα τα εργαλεία! :flipout:

Χωρίς πλάκα τώρα,μια χαρά είναι η έκταση τους.Ειδικά το κάτω άκρο είναι ικανοποιητικότατο (και σου μιλάει μπασάκιας. )
Πάντα μιλάμε με το νου στην τιμή βεβαίως,έτσι;
Δεν τα συγκρίνουμε με τίποτα θηρία...

Χαμηλά εχουν σημαντικα μεγαλυτερη εκταση. Υψηλα πολυ λιγοτερη (σε σημείο έκπληξης) μετρημενα με γεννήτρια. Ομως η ακουστικη απολαυση φαίνεται οτι δεν ακολουθει γραφικες παραστάσεις.

Παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές να διαγράψουν το λογαριασμό μου και να κάνουν μπαν την IP μου για να μη μπαίνω σε πειρασμό να κάνω εγγραφή στο φόρουμ. Είστε πολύ κακή παρέα και πολύ χειρότερη επιρροή. Κάνετε μεγάλο κακό στη τσέπη μου. Μόλις αγόρασα το Sandisk Sansa Clip 4GB.
DSC00486.jpg
DSC00485.jpg
Ο ήχος απλά απίστευτος η ένταση σε καλά επίπεδα. Τώρα πάω να δώ πως θα κάνω αναβάθμιση και μετά να αρχίσω να περνάω τα τραγούδια μου. Αγορά από το Γερμανό με τιμή 34,90 .

Mεγειά και καλοάκουστο. Μιά που μιλάγαμε για ανταπτοράκια, εγώ αγόρασα αυτά εδώ http://www.ebay.com/itm/290701050480?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Υποτίθεται πως κάνουν για iphone, αλλά εγώ το δοκίμασα στο Samsung Galaxy SIII και παίζει άψογα. Αν ήταν λιιιγο πιο κοντά θα ήταν τέλεια, αλλα και έτσι δουλεύουν μιά χαρά. Παράγγειλα τρία για να βρίσκονται.

Παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές να διαγράψουν το λογαριασμό μου και να κάνουν μπαν την IP μου για να μη μπαίνω σε πειρασμό να κάνω εγγραφή στο φόρουμ. Είστε πολύ κακή παρέα και πολύ χειρότερη επιρροή. Κάνετε μεγάλο κακό στη τσέπη μου. Μόλις αγόρασα το Sandisk Sansa Clip 4GB. [...].

Λυπάμαι,αλλά τέτοιες χάρες δεν γίνονται.
Εκ της Δ.Ο.
:flipout:

Καλοάκουστο,καλές μουσικές!:drummer:
Περιμένουμε review!

Παιδάκια πείτε μου από που να κατεβάσω τραγουδάκια τώρα για να του περάσω. Ποια είναι η καλύτερη ποιότητα? MP3, FLAC, Audiobook? Δεν κάνει αναβάθμιση. Δε βρίσκει καμιά νέα έκδοση firmwire. Στις ρυθμίσεις δεν είχε να επιλέξω Ευρώπη ή κάτι άλλο αλλά είχε επιλογή ένταση-κανονική-υψηλή. Το μοντέλο συγκεκριμένα είναι το Sandisk Sansa Clip + 4 GB Purple.