The incredible Sony MH1 /MH1c!

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

τα κουνάει ΠΟΛΥ καλα!! φυσικά ναι χρειάζεται αντάπτορας.

μπορεί να συγκριθεί ο ήχος του με την έξοδο του fiio e18?

Τώρα θα μου πείτε "τι ρωτάς ρε φίλε.."

Μάλλον θα εκταμιεύσω το 35ρι για να το μάθω!

Εγω εχω κανει το κολπακι με το tire up και δεν εχω ανταπτορα
τα τερματιζει το sansa

νομίζω ότι το tie wrap ή ο αντάπτορας χρειάζεται μόνο για συσκευή με μικρόφωνο. (δηλ τηλέφωνα)
Συνεπώς σε ενισχυτή μπαίνει και χωρίς.
Δοκιμάστε.

Προσοχή στο region που θα δηλωσετε όταν ανοιγετε για πρωτη φορά το sansa! Εκεί θέλει other αν θυμάμαι καλά γιατί αλλιως βάζει κόφτη στην ένταση.

καλησπέρα .Προμηθέυτηκα και εγώ σήμερα τα mh1 για χρήση σε nexus s σαν handsfree και ακουστικά για μουσική . Μόλις τα έβαλα ακουω την μουσική μπερδεμένη σαν να μην πατάει καλά το βύσμα . Να φανταστώ οτι είναι θέμα αντάπτορα ? Και ρωτάω γιατί έιχα την εντύπωση πως τα MH1 ειναι για android προ του 2011 και το δικο μου τηλεφωνο κυκλόφορησε μέσα στο 2010. Στο κατάστημα με ρώτησαν αν ειναι για σονυ ερικσον , τους είπα όχι , και ευγενέστατα μου απαντησαν πως αν δεν μου κάνει , το γύριζω (ακόμα και ανοιχτό) και μου δίνουν κάτι άλλο . Να παραγγείλω ανταπτορα ή να πάρω κάτι σε σαμσουνγκ να τελειώνω ? Τι λέτε .

Ευχαριστώ

προς το παρόν βαλε ενα tire-up η το μανταλάκι που δινει μεσα να κραταει πατημενο το κουμπί και παράγγειλε εναν adaptora για να παιζει κανονικα.

uploadfromtaptalk1396327395548.jpguploadfromtaptalk1394614300917.jpg

προς το παρόν βαλε ενα tire-up η το μανταλάκι που δινει μεσα να κραταει πατημενο το κουμπί και παράγγειλε εναν adaptora για να παιζει κανονικα.

View attachment 105534View attachment 105535

ευχαριστώ θα το δοκιμάσω

Καλό είναι σε αυτό σημείο να πούμε ότι σαφώς προτιμάται η χρήση του adapter, γιατί με το καιρό η πίεση του tie wrap μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην πλακέτα ρυθμιστικών.

Φυσικά, αυτό δεν αφορά στους επίδοξους "χεριάκηδες καλωδίων".

:)

View attachment 105534View attachment 105535

Το ανταπτοράκι σου είναι όλα τα λεφτά ... δε φαίνεται να είναι κάτι εξτρά πάνω του ... που το προμηθεύτηκες διότι θέλω κι εγώ ένα ίδιο.
Προς το παρόν κι εγώ τα έχω με tire-up και κάνω την δουλειά μου. Τα άτιμα τα αυτάκια μου βέβαια είναι ιδιότροπα και συνέχεια γλιστρούν τα ακουστικά και πέφτουν με όποιο μέγεθος σιλικόνες κι αν βάλω.

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Το ανταπτοράκι σου είναι όλα τα λεφτά ... δε φαίνεται να είναι κάτι εξτρά πάνω του ... που το προμηθεύτηκες διότι θέλω κι εγώ ένα ίδιο.
Προς το παρόν κι εγώ τα έχω με tire-up και κάνω την δουλειά μου. Τα άτιμα τα αυτάκια μου βέβαια είναι ιδιότροπα και συνέχεια γλιστρούν τα ακουστικά και πέφτουν με όποιο μέγεθος σιλικόνες κι αν βάλω.

ναι και εγω το έψαξα λιγο για να πετυχω κατι που θα κατσει ομορφα πανω :)

εδω εισαι: http://www.ebay.com/itm/251457150139

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

ναι και εγω το έψαξα λιγο για να πετυχω κατι που θα κατσει ομορφα πανω :)

εδω εισαι: http://www.ebay.com/itm/251457150139

Είναι το Αμερικάνικο Ebay? Στέλνει Ελλάδα? Δεν έχω κάνει εγγραφή οπότε πρέπει να κάνω αλλά θα κάνουν αποστολή Ελλάδα κι αν ναι θα έχει επιβάρυνση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Είναι το Αμερικάνικο Ebay? Στέλνει Ελλάδα? Δεν έχω κάνει εγγραφή οπότε πρέπει να κάνω αλλά θα κάνουν αποστολή Ελλάδα κι αν ναι θα έχει επιβάρυνση?
Οχι,δεν θά έχεις επιβάρυνση γιατί έρχονται δωρεάν από Κίνα

παιδιά αν σας πέφτουν τα Mh1 από τα αυτιά περάστε το καλώδιο πίσω από το σβέρκο.

Βέβαια τώρα το καλοκαίρι που είμαστε ιδρωμένοι είναι λίγο δύσκολο να κάτσουν για πολλή ώρα στα αυτιά αλλά τι να κάνουμε!

Δοκίμασα τα ακουστικά του note II που τα είχα για καλά (πριν τα MH) και απογοητεύτηκα!

παιδιά αν σας πέφτουν τα Mh1 από τα αυτιά περάστε το καλώδιο πίσω από το σβέρκο.

Βέβαια τώρα το καλοκαίρι που είμαστε ιδρωμένοι είναι λίγο δύσκολο να κάτσουν για πολλή ώρα στα αυτιά αλλά τι να κάνουμε!

Δοκίμασα τα ακουστικά του note II που τα είχα για καλά (πριν τα MH) και απογοητεύτηκα!

Ούτως ή άλλως πίσω από το σβέρκο τα έχω αλλά και πάλι όπως προείπα τα αυτάκια μου είναι ιδιότροπα τα άτιμα μη τα κόψω και ψάξω για καινούργια στο σκρουτζ Ο.ο οπότε και πάλι πέφτουν συνέχεια ... :(

Το πρόβλημα δεν είναι η ανατομία του αυτιού σου αλλά οι σιλικόνες που συνοδεύουν τα Mh1.Κάπου το είχε ψάξει και ο Modright και είχε αναφέρει foam tips απο ακουστικά shure απο eBay κάπως ακριβουτσικα!
Ας μας πει ο Modright αν τα δοκίμασε αν είναι καλά να κάνουμε κινηση!

μεσα εχουν 2 σακουλάκια με πολλά διαφορετικά μεγεθη ,κάποιο θα κανει δεν μπορει!

μεσα εχουν 2 σακουλάκια με πολλά διαφορετικά μεγεθη ,κάποιο θα κανει δεν μπορει!

Φίλε άστα πίκρα ... τα δοκίμασα όλα τα μεγέθη ακόμα και με συνδυασμούς διαφορετικό μέγεθος για κάθε αυτί αλλά αν και πέτυχα το δεξί αυτί το αριστερό επιμένει να πέφτει με οτιδήποτε κι αν βάλω ... θα ψάξω στο σκρουτζ για νέο αυτί στο τέλος ... δε πάει άλλο.