The incredible Sony MH1 /MH1c!

Πάντως όσο παίζουν τόσο καλύτερα γίνονται.
Αυτη τή στιγμή ακούω Linn radio πραγματική απόλαυση...
Γιά πρώτη φορά σκέφτομαι γιά ενισχυτή ακουστικών

Αυτό που προτείνω στο νήμα με τα ΗΕ-6 (ξεκίνα απ' το τέλος και πήγαινε προς τα πίσω - δεν θυμάμαι ακριβώς τη σελίδα). The best!

Προσοχή. Θέλετε τέσσερα (2+2) μήκη, 12 πόδια συνολικά για καλώδιο μήκους ενός μέτρου.

Χρειάζεστε και άλλα 6 (3+3) πόδια από φτηνό ισοδύναμο καλώδιο (π.χ. αγωγό από Mogami negflex) για να φτιάξετε πλεξούδα (η οποία γίνεται με τρεις αγωγούς και όχι δύο).

Να κάνω μια ερώτηση. Επειδή τα χέρια μου δεν πιάνουν και βασικά φοβάμαι μην χαλάσω τα ακουστικά με την ανακαλωδιωση, που μπορώ να απευθυνθώ για να με βοηθήσει κάποιος. Σε κάποιον ηλεκτρολόγο για παράδειγμα; σας ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Να κάνω μια ερώτηση. Επειδή τα χέρια μου δεν πιάνουν και βασικά φοβάμαι μην χαλάσω τα ακουστικά με την ανακαλωδιωση, που μπορώ να απευθυνθώ για να με βοηθήσει κάποιος. Σε κάποιον ηλεκτρολόγο για παράδειγμα; σας ευχαριστώ!

Αν δεν προσφερθεί κάποιος από τους φίλους εδώ,κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών επισκευών,θα μπορούσε να σου δώσει λύση πιστεύω.
Όχι ηλεκτρολόγος.

Άλλος ένας ενδιαφερόμενος για ανακαλωδιωση!! Ρώτησα σε καμιά 10αρια ηλεκτρονικούς και κανένας δεν αναλαμβάνει...Ξέρετε κάποιον στη Θεσσαλονίκη;
Ευχαριστώ.

Καλημέρα

Θέλω να προσθέσω τις εντυπώσεις μου μετά από ορισμένες δοκιμές γύρω από την κατάλληλη οδήγηση
των incredible Sony MH1
Αυτά τα ακουστικά έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα με την κατάλληλων προδιαγραφών οδήγησή τους
Οι όγκοι των φωνών και των οργάνων, η στερεφωνία και η ποικιλία ηχοχρωμάτων κυριολεκτικά
μεταμορφώνονται κάνοντας τις ακροάσεις μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία.
Τους αξίζει μια επιμελημένη φροντίδα στην οδήγηση τους

Παίζουν εξαιρετικά μέ τόν ενσωματωμένο ενισχυτή του macbook air
Εχω σκςφθει 1-2 επιλογές γιά ενισχυτή ,αλλά θά ήθελα νά λειτουργει μέ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... μόνο αυτό έχω να πω. Σήμερα παρέλαβα τα Sony Ericsson MH1 Headset και απλά απογοητεύτηκα. Στο κινητό που έχω τώρα Sony Ericsson W995 απλά ακούγονται καθόλου ένταση απλά καλός και καθαρός ήχος με σχεδόν πλήρη απομόνωση των εξωτερικών ήχων. Στο λαπτοπ πρέπει να είναι πατημένο το μεσαίο κουμπί αλλιώς δε παίζουν κανονικά, το ίδιο ισχύει και με το smartphone μου το Samsung Galaxy S3 mini. Πίκρα ... τι θα κάνω δηλαδή θα κάθομαι να κρατάω πατημένο το πλήκτρο? Πλήρης απογοήτευση. Πλήρωσα 15 άδικα. Όποιος τα θέλει τα πουλάω όσο τα αγόρασα 15 εκτός κι αν έχετε λύση στο πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... μόνο αυτό έχω να πω. Σήμερα παρέλαβα τα Sony Ericsson MH1 Headset και απλά απογοητεύτηκα. Στο κινητό που έχω τώρα Sony Ericsson W995 απλά ακούγονται καθόλου ένταση απλά καλός και καθαρός ήχος με σχεδόν πλήρη απομόνωση των εξωτερικών ήχων. Στο λαπτοπ πρέπει να είναι πατημένο το μεσαίο κουμπί αλλιώς δε παίζουν κανονικά, το ίδιο ισχύει και με το smartphone μου το Samsung Galaxy S3 mini. Πίκρα ... τι θα κάνω δηλαδή θα κάθομαι να κρατάω πατημένο το πλήκτρο? Πλήρης απογοήτευση. Πλήρωσα 15 άδικα. Όποιος τα θέλει τα πουλάω όσο τα αγόρασα 15 εκτός κι αν έχετε λύση στο πρόβλημα.
Διάβασε λίγο πιο πισω, υπαρχουν ανταπτορες.

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... μόνο αυτό έχω να πω. ................
Πίκρα ... τι θα κάνω δηλαδή θα κάθομαι να κρατάω πατημένο το πλήκτρο? Πλήρης απογοήτευση. Πλήρωσα 15 άδικα ............................
Adaptors!

Έβαλα τελικά ένα τάϊραπ στο κουμπάκι και κάνω τη δουλειά μου αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την ένταση του ήχου. Έχουν καλό noise cancelation αλλά η ένταση δεν πλησιάζει καν αυτή των παλιών creative που είχα.

Τα ακουστικα δεν θελουν υψηλες εντασεις,γιατι μπορει να βλαψετε την ακοη σας.Προσοχη λοιπον,καλυτερα να μαθετε να ακουτε σε χαμηλες προς μετριες εντασεις.

Έβαλα τελικά ένα τάϊραπ στο κουμπάκι και κάνω τη δουλειά μου αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την ένταση του ήχου. Έχουν καλό noise cancelation αλλά η ένταση δεν πλησιάζει καν αυτή των παλιών creative που είχα.

Εγώ ποτέ δέ τά ανεβάζω πάνω από τό μισό τήν ένταση.Μάλλον τό πρόβήμα είναι στήν ενίσχυση

Τα MH1 προσφέρουν ποιότητα.
Με τις συνηθισμένες πηγές, όπως είναι τα περισσότερα κινητά η ένταση θα είναι μέτρια, αλλά η ποιότητα θα απέχει έτη φωτός από οτιδήποτε άλλο θα μπορούσες να βρεις σ' αυτή την τιμή.
Με καλό ενισχυτή ακουστικών ή με καλύτερη πηγή, όπως είναι το Sansa Clip+, για το οποίο γίνεται λόγος σε παραδίπλα νήμα κυριολεκτικά απογειώνονται και σε ποιότητα και σε ισχύ.