τα κουνάει ΠΟΛΥ καλα!! φυσικά ναι χρειάζεται αντάπτορας.
Εγω εχω κανει το κολπακι με το tire up και δεν εχω ανταπτορα
τα τερματιζει το sansa
προς το παρόν βαλε ενα tire-up η το μανταλάκι που δινει μεσα να κραταει πατημενο το κουμπί και παράγγειλε εναν adaptora για να παιζει κανονικα.
View attachment 105534View attachment 105535
προς το παρόν βαλε ενα tire-up η το μανταλάκι που δινει μεσα να κραταει πατημενο το κουμπί και παράγγειλε εναν adaptora για να παιζει κανονικα.
View attachment 105534View attachment 105535
Το ανταπτοράκι σου είναι όλα τα λεφτά ... δε φαίνεται να είναι κάτι εξτρά πάνω του ... που το προμηθεύτηκες διότι θέλω κι εγώ ένα ίδιο.
Προς το παρόν κι εγώ τα έχω με tire-up και κάνω την δουλειά μου. Τα άτιμα τα αυτάκια μου βέβαια είναι ιδιότροπα και συνέχεια γλιστρούν τα ακουστικά και πέφτουν με όποιο μέγεθος σιλικόνες κι αν βάλω.
ναι και εγω το έψαξα λιγο για να πετυχω κατι που θα κατσει ομορφα πανω![]()
εδω εισαι: http://www.ebay.com/itm/251457150139
Οχι,δεν θά έχεις επιβάρυνση γιατί έρχονται δωρεάν από ΚίναΕίναι το Αμερικάνικο Ebay? Στέλνει Ελλάδα? Δεν έχω κάνει εγγραφή οπότε πρέπει να κάνω αλλά θα κάνουν αποστολή Ελλάδα κι αν ναι θα έχει επιβάρυνση?
παιδιά αν σας πέφτουν τα Mh1 από τα αυτιά περάστε το καλώδιο πίσω από το σβέρκο.
Βέβαια τώρα το καλοκαίρι που είμαστε ιδρωμένοι είναι λίγο δύσκολο να κάτσουν για πολλή ώρα στα αυτιά αλλά τι να κάνουμε!
Δοκίμασα τα ακουστικά του note II που τα είχα για καλά (πριν τα MH) και απογοητεύτηκα!
μεσα εχουν 2 σακουλάκια με πολλά διαφορετικά μεγεθη ,κάποιο θα κανει δεν μπορει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.