The Lab FM - season 2.

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

Μια χαρα διασκευη ειναι...:music-smiley-005:

Διασκευή με δισολιες δεν μας χαλάει καθόλου...Να έπαιζε και ο Βarker στα τύμπανα...(θα ακούγαμε άλλου επιπέδου γεμίσματα και blast)

Διασκευή με δισολιες δεν μας χαλάει καθόλου...Να έπαιζε και ο Βarker στα τύμπανα...(θα ακούγαμε άλλου επιπέδου γεμίσματα και blast)

ααα
βλέπω ενήμεροι είστε

Πολύ όμορφη ροή είχε σήμερα η Κάλλη μας!Ε σαν cinematic παιδί που είμαι εννοείται ότι κόπηκα στους Blonde Readhair.
O δεκάλεπτος Ιάπωνας καλός αλλά λίγος :flipout:(θα προτιμούσα δεκαπεντάλεπτο).
Η "φωνή" όπως την έκοψα ήταν κοντά στις (μισό λεπτό να σιάξω τα γυαλιά μου και να πιω λίγο από το πανάκριβο χύμα κρασί που αγόρασα από τον παντοπώλη σήμερα) . δύο οκτάβες, αλλά με δυνατότητες για πιο πάνω!σύν του ότι το κομμάτι ήταν αβανταδόρικο :ernaehrung004:
Πάντα τέτοια Κάλλη!

εγώ χτες λίγο είχα έναν ψιλοδιχασμό ακουστικής προσωπικότητας....
nevertheless....καλά ήταν.
Εχει και καλή φωνή και άρθρωση ....
χαρακτηριστικά ικανά να με κάνουν να ξεχάσω το σίδερο που άκουσα προς το τέλος...

εγώ χτες λίγο είχα έναν ψιλοδιχασμό ακουστικής προσωπικότητας....
nevertheless....καλά ήταν.
Εχει και καλή φωνή και άρθρωση ....
χαρακτηριστικά ικανά να με κάνουν να ξεχάσω το σίδερο που άκουσα προς το τέλος...

Αχ chief μας, να είσαι καλά!!:ernaehrung004:

Όχι τίποτ' άλλο, αλλά δεν έφερα και τον κηδεμόνα μου....:flipout::flipout:
Νομίζω πάντως ότι σε καλόπιασα αρκετά στην αρχή ώστε να μου συγχωρήσεις τυχόν "παραστρατήματα" :Banane0:

Και, ναι, να το ξεχάσεις το σίδερο, εξάλλου δύσκολα θα ξανακουστεί κάτι τέτοιο από την "Χιονάτη και τις 7 νότες" που κατά βάθος είναι ένα καλό και ήρεμο κορίτσι, αλλά οι νότες είναι 7 και που και που κάνουν scherzi....

-bye-

Εσκισες κοριτσαρα μας!
Εισαι και γουρλου.Την επομενη φορα που θα παιζει ο γαυρος θα ναι Τριτη.Μηπως να παιζες εκεινη τη μερα?:idea:

το κάνω up, μόνο και μόνο για να σας τονίσω ότι κέρδισε ΚΑΙ ο ΠΑΟΚ χθες.
Εάν με παρακαλέσετε, θα κάνω εκπομπές κάθε που θα παίζουν Ελληνικές ομάδες στα δύο Leagues...:flipout::flipout:

Ουφ!!! πως τα καταφέρνω και μπαίνω πάντα στο τραγούδι που σκοτώνει...

θα το ξαναβάλεις άλλη μια πριν τελειώσει η εκπομπή;;; ton Εddie εννοώ αν μας βλέπεις...:ernaehrung004:

Τό βράδυ η εκπομπή θα ειναι αφιερωμένη στόν θάνατο τού Λούτσιο Μάγκρι ή μέ αφορμή τόν θάνατο τού Μάγκρι,διανοούμενου τής Αριστεράς και βασικότατου στελέχους τής Ιταλικής εφημερίδας ''Il Manifesto''.