The Lab FM - season 2.

Καλα, βεβαια δε συζηταμε οτι ορισμενοι την αρνηση την εχετε κανει επιστημη...
Debate for debate's sake..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Μήτσο το νήμα μοιάζει με chatroom που αφορά κάτι έξω απο το AVClub.
Και μέσα σε αυτό, μου τα συγχέεις αυτά τα δύο. Και είσαι και θεσμικός. Είσαι λάθος.

Οπως ειδες η πρωτη μου αντιδραση ηταν φερτε πισω τη Χιονατη
Η δευτερη καλο ειναι αυτο...

Μην ξεχνας οτι σε ειχα σιγοψησει και ειχες ροδοκοκκινησει σχεδον με το smile μεχρι που ανοιξες την πορτα του φουρνου και την εκανες μαζι με το ταψι....
εκει δηλ τι ηθελες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Και μέσα σε αυτό, μου τα συγχέεις αυτά τα δύο. Και είσαι και θεσμικός. Είσαι λάθος.

Γιώργη ενα ξεχωριστο νήμα ειναι με συγκεκριμένο τίτλο.Δεν καταλαμβάνει ολη την Μουσικη Κατηγορια.

Ενα σκέτο νήμα και μονον...

Και να πώ και κάτι..

Υπολογιζω πώς πρέπει ναχω γράψει πανω απο 200 κειμενα και συνολικα ναχω παρουσιάσει γραπτά περί τούς 500 δισκους (αν βάλω δε και εκτελέσεις κ.λ.π.ουτε ξέρω ποσα..)...Δεν θα μιλησω για αλλους πουχουν γραψει περισσοτερα.

Αλλά αυτην την εποχή αδελφέ μου αδυνατώ να γράψω για μουσική.

Ελπιζω να επιτρεπεται αυτό..

Αλλως τε υπάρχουν αλλοι φιλοι που εξακολουθούν να το κάνουν και αυτο με χαροποιεί.

Last edited:
Εγώ πάντως την κουβέντα του Υπέρηχα δεν τη μέτρησα κυριολεκτικά,
δε θεώρησα δηλαδή ότι σύγκρινε άμεσα την κατηγορία με τον lab για βγάλει το καλύτερο. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο σε καμία περίπτωση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Τι σε πιασε εσενα αποψε...
Το νημα πες οτι ειναι ενα τσατρουμ που αφορα τα δρωμενα στον λαμπ και ενιοτε κατα τη διαρκεια.
Και εκει ειναι και το ενδιαφερον του.
Και δεν ειπα οτι το νημα ειναι αυτο που ειναι πανω απο την κατηγορια, αλλα η προσπαθεια που γινετσι με τα προγραμματα, που ειναι μια προεκταση των παρουσιασεων και μαλιστα real time

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Οπως ειδες η πρωτη μου αντιδραση ηταν φερτε πισω τη Χιονατη
Η δευτερη καλο ειναι αυτο...

Μην ξεχνας οτι σε ειχα σιγοψησει και ειχες ροδοκοκκινησει σχεδον με το smile μεχρι που ανοιξες την πορτα του φουρνου και την εκανες μαζι με το ταψι....
εκει δηλ τι ηθελες?

Εδώ φίλτατε υπάρχουν τα όρια . Και αυτά είχαν ήδη δημιουργηθεί από το Pet Sounds. Ο,τι και νάκανες ήσουν χαμένος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Τι σε πιασε εσενα αποψε...
Το νημα πες οτι ειναι ενα τσατρουμ που αφορα τα δρωμενα στον λαμπ και ενιοτε κατα τη διαρκεια.
Και εκει ειναι και το ενδιαφερον του.
Και δεν ειπα οτι το νημα ειναι αυτο που ειναι πανω απο την κατηγορια, αλλα η προσπαθεια που γινετσι με τα προγραμματα, που ειναι μια προεκταση των παρουσιασεων και μαλιστα real time

Ναι βρε. Ας το σκεφτούμε σαν μια σπιτική μάζωξη . Απλώς εκεί έχεις την δυνατότητα να πείς "βγάλτο,βγάλτο τώρα" :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Κολλάμε -εγώ δηλαδή- όταν τα πράγματα δεν γίνονται με τον τρόπο που θάπρεπε να γίνουν και μετά όταν το κρέας βαφτίζεται ψάρι, εμείς -εγώ δηλαδή- πρέπει να το καταπίνουμε αμάσητο και να μην διαμαρτυρόμαστε κιόλας

Η δικη μου αποψη ειναι οτι αυτο που γινετσι στον λαμπ (βαλτε εδω οποιο ονομα θελετε) εινσι μια αλλη διασταση της μουσικης κατηγοριας.
απλα για να επικοινωνησει μαζι του καποιος πρεπει να συγχρονιστει συντονιστει με καποιον καποιους σε ενα στενο χρονικο πλαισιο και οχι στο χαλσρο ξεχειλωμενο frame ενος φορουμ

Σαφως και τα νηματα και οι παρουσιασεις δεν χανουν ποτε την αξια τους, γιστι ειναι παντα εκει, ομως το αλλο εχει αυθορμητισμο.
Ειναι κατι σαν τη συγκριση φωτογραφιας με βιντεο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Ναι βρε. Ας το σκεφτούμε σαν μια σπιτική μάζωξη . Απλώς εκεί έχεις την δυνατότητα να πείς "βγάλτο,βγάλτο τώρα" :flipout:

Λαθος
Μπορεις
ζωντανο ειναι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Π.χ θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει κάποιος ( ή κάποια ) γιατί της αρέσει ο Zorn της πρώτης δόσης

Όπως έγραψε και ο Μπάιρας, "το αλκοόλ βοήθησε και με την s\m κατάσταση......" ή "η S/M κατάσταση βοήθησε και με το αλκοόλ" :flipout::flipout::flipout:

Ή πολύ απλά γιατί είναι χίλια πράγματα (μουσικά)και δεν είναι σκέτος θόρυβος όπως εκείνος ο "ανεκδιήγητος" -κατ' εμέ πάντοτε- Γιαπωνέζος ο Keiji Haino.
Έχω γράψει για το δίσκο εξάλλου, όσον αφορά το γιατί μου αρέσει....

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Κολλάμε -εγώ δηλαδή- όταν τα πράγματα δεν γίνονται με τον τρόπο που θάπρεπε να γίνουν και μετά όταν το κρέας βαφτίζεται ψάρι, εμείς -εγώ δηλαδή- πρέπει να το καταπίνουμε αμάσητο και να μην διαμαρτυρόμαστε κιόλας

Κατο θες να πεις αλλα δεν το πιανω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Να σου θυμήσω, δεν υπήρξε ούτε ένας ενάντιος στη δημιουργία σταθμού. Μη μου λες ότι νάναι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Να σου θυμήσω, δεν υπήρξε ούτε ένας ενάντιος στη δημιουργία σταθμού. Μη μου λες ότι νάναι

Εξακολουθω να μη σε πιανω ουτε να μπορω να συσχετισω Γιωργη
κι ειναι και αργα να τα πουμε απο τηλ...