supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Καλα, βεβαια δε συζηταμε οτι ορισμενοι την αρνηση την εχετε κανει επιστημη...
Debate for debate's sake..
Debate for debate's sake..
Μήτσο το νήμα μοιάζει με chatroom που αφορά κάτι έξω απο το AVClub.
Και μέσα σε αυτό, μου τα συγχέεις αυτά τα δύο. Και είσαι και θεσμικός. Είσαι λάθος.
Μήτσο το νήμα μοιάζει με chatroom που αφορά κάτι έξω απο το AVClub.
Και μέσα σε αυτό, μου τα συγχέεις αυτά τα δύο. Και είσαι και θεσμικός. Είσαι λάθος.
Οπως ειδες η πρωτη μου αντιδραση ηταν φερτε πισω τη Χιονατη
Η δευτερη καλο ειναι αυτο...
Μην ξεχνας οτι σε ειχα σιγοψησει και ειχες ροδοκοκκινησει σχεδον με το smile μεχρι που ανοιξες την πορτα του φουρνου και την εκανες μαζι με το ταψι....
εκει δηλ τι ηθελες?
Τι σε πιασε εσενα αποψε...
Το νημα πες οτι ειναι ενα τσατρουμ που αφορα τα δρωμενα στον λαμπ και ενιοτε κατα τη διαρκεια.
Και εκει ειναι και το ενδιαφερον του.
Και δεν ειπα οτι το νημα ειναι αυτο που ειναι πανω απο την κατηγορια, αλλα η προσπαθεια που γινετσι με τα προγραμματα, που ειναι μια προεκταση των παρουσιασεων και μαλιστα real time
Οοοοπς... τι διασκευή είναι αυτή;
Ναι βρε. Ας το σκεφτούμε σαν μια σπιτική μάζωξη . Απλώς εκεί έχεις την δυνατότητα να πείς "βγάλτο,βγάλτο τώρα"![]()
Π.χ θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει κάποιος ( ή κάποια ) γιατί της αρέσει ο Zorn της πρώτης δόσης
Κολλάμε -εγώ δηλαδή- όταν τα πράγματα δεν γίνονται με τον τρόπο που θάπρεπε να γίνουν και μετά όταν το κρέας βαφτίζεται ψάρι, εμείς -εγώ δηλαδή- πρέπει να το καταπίνουμε αμάσητο και να μην διαμαρτυρόμαστε κιόλας
αν δεν έχει Ennio, δηλώνω αποχή....
Να σου θυμήσω, δεν υπήρξε ούτε ένας ενάντιος στη δημιουργία σταθμού. Μη μου λες ότι νάναι
Τι σε πιασε εσενα αποψε...
τι να σου κάνω.... ήταν το πρώτο κομμάτι....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.