Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.
Η πλατφόρμα του Μέρους, δίδει απο ότι είδα την ευχέρεια σχολίων σε πραγματικό χρόνο, προς τι η χρήση της πλατφόρμας του Όλου για το σκοπό αυτό; Γιατί ο κόσμος είναι εδώ.Σε αυτό που στήσαμε Όλοι Μαζί. Και το Μέρος "παίζει" εκ του ασφαλούς.
Και η πίττα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Είμαστε ναι μεν οι έτσι, αλλά είμαστε και γιουβέτσι.
"Θα μας βρείτε δίπλα... Είμαστε δίπλα είπαμε... Εσείς αντί να διαμαρτύρεστε γιατί δεν έρχεστε δίπλα;"
Γιατί είμαι εδώ για να είμαι εδώ. Στο AVClub. Αυτήν τη φανέλα φοράω. Οταν αποφασίσετε να επαναπατριστείτε, ενημερώστε με. Αλλά μέχρι τότε, μη μου λέτε να τα καταπιώ αμάσητα, τα "μεγαλύτερα επιτεύγματα".
Τεραστιο respect για τις ώρες που αφιερώνετε, την πίστη, την αφοσίωση και τη συνέπεια που δείχνετε, αλλά ο τρόπος που στήθηκε όλο αυτό είναι λάθος
Σας αγαπάω αλλά κάνατε λάθος.
το Μέρος δεν "παίζει" (καθόλου) εκ του ασφαλούς.
Αυτοί που το έστησαν 'ματώνουν' για να το συντηρούν - τόσο η τσέπη τους όσο και το υστέρημα του χρόνου τους.
Είναι κάτι μυστήριοι που έχουν τη διαστροφή να θεωρούν ότι η μόνη
κάβλα που νομιμοποιείται να λέγεται τέτοια, είναι αυτή που
την πληρώνεις - παντοιοτρόπως. Και μάλιστα όσο πιο ακριβά, τόσο το καλύτερο.
Κάποιοι εξ ημών, διαλέξαμε και έναν άλλο τρόπο να μιλήσουμε για αυτά που μας καίνε.
Πιο άμεσο, κατά τη γνώμη μας, και σαφώς πιο περιθωριακό.
Διαπράτουμε το αμάρτημα της αλλαζονείας και το ξέρουμε: είναι άλλο να γράφεις ένα κείμενο που, στο κάτω κάτω, το αφήνεις ορφανό, στην τύχη του και είναι άλλο (
τελείως άλλο) να έχεις την αξίωση να κάτσει ο άλλος να σε ακούσει, να 'φάς' μία ή δύο ώρες από το χρόνο του.
Ξέραμε ότι θα απευθυνθούμε σε (πολύ) λιγότερους.
Το είδαμε σαν πρόκληση.
Θεωρήσαμε ότι εδώ είναι το σπίτι μας.
Οτι στο σπίτι μας
Δεν επικρατεί 'μούγγα στη στρούγκα'.
Ενα τέτοιο σπίτι δεν μας λέει τίποτα, θα το παρατάγαμε και θα φεύγαμε ούτως ή άλλως.
Το νήμα εδώ ανοίχτηκε σαν πίνακας ανακοινώσεων: οι πρώτοι που θα μας άκουγαν, οι πρώτοι στους οποίους θέλαμε να μιλήσουμε για τις χαρές μας ή τις αναποδιές που μας έβρισκαν στο δρόμο, ήταν οι κολλητοί μας εδώ.
Αν όντως 'δημιουργούμε
θέμα', κατάχρησης της πλατφόρμας του Ολου ή δεν ξέρω τι άλλο, να μας το πείτε.
Να τον μαζέψουμε τον πίνακα, να μη τον βλέπετε στα μάτια σας, άν σας ενοχλεί τόσο πολύ.
και πάλι φίλοι θα είμαστε.