The Lab FM - season 2.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - se

Εξακολουθω να μη σε πιανω ουτε να μπορω να συσχετισω Γιωργη
κι ειναι και αργα να τα πουμε απο τηλ...

τι τηλέφωνα βρε ; εδώ .... στο auditoire universel του avclub

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Το "ανώτερο επίτευγμα", αυτό με έπιασε...
Με είδες νάχω ασχοληθεί;

Το πιστευω
Ταπεινη μου αλλα δικη μου
εχει εξαιρετικη συσφιξη θες συσπειρωση θες ...αν το ζησεις λιγο παραπανω ισως συμφωνησεις ...

To "ανώτερο επίτευγμα" ήταν σαφέστατα μια ατυχής έκφραση . Πως μπορεί να θεωρηθεί ανώτατο επίτευγμα η εύκολη λύση του να βάλω 10-15 τραγούδια κι όποιος γουστάρει από το να κάτσω να στίψω το μυαλό μου να σκεφτεί και να πεί πέντε πράγματα πάνω σε ένα δίσκο , ένα κομμάτι κλπ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Το πιστευω
Ταπεινη μου αλλα δικη μου
εχει εξαιρετικη συσφιξη θες συσπειρωση θες ...αν το ζησεις λιγο παραπανω ισως συμφωνησεις ...

Το "πατάω σε δυό βάρκες", τόχεις - τό έχετε- ακούσει;
Η μία λοιπόν είναι το αεροπλανοφόρο AVClub...
Τι ταπεινότητες γνώμης μου λές τώρα . Είστε λάθος.

Ειπαμε debate for debate's sake...
Το επιτευγμα δεν παει στη συγκριση γραπτου πονηματος μεαραδιαδμα κατ εσε 10 κομματιων
Ααλα
Στην μεγαλυτερη και πιο ζωντανη συσπειρωση των συμμετεχοντων στο δρωμενο

Οσοι παρακολουθησαν μια δυο εκπομπες το εχουν ζησει

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Με έχεις για τέτοιον; Με γνωρίζεις πάνω απο έξι χρόνια, σου έχω εγώ δώσει ένα τέτοιο δείγμα;

Στο Μητσο το λεω
Παντως το απλο αραδιασμα κομματιων μεχρι τωρα - 8 φορες- στην καλυτερη περιπτωση εφαγε ενα τριωρο.
υπο κσ πιανει ενα πρωινο Κυριακης..

Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Μπάλα παίξατε ποτέ;
Με ομάδα;
Όχι κανονική...
Απο κείνες που ο τερματοφύλακας τα "μακρυνά δεν τα πιάνει και τα κοντινά τα αφήνει...". Αλλά εκεί αναντικατάστατος!
Με σέντερ μπάκ χοντρό, να μην μπορεί να τρέξει και να κόψει ούτε με βαλέ. Αλλά στις σέντρες εγγύηση.
Με αμυντικό χάφ, ενα εξήντα,με τρία χειρουργεία και λάμες στο ισχίο απο τα τα τρία του χρόνια , αλλά σκυλί ίδιο, να μη μασάει χαμπάρια...
Κεντρικό χαφ χέστη αλλά μπαλλαδόρο;
Αριστερό χαφ πιό αργό κι απο την καθυστέρηση;
και δεξί να τρέχει... και να τρέχει... μπρός πίσω... να κόβει να μοιράζει.. να τρέχει... αυτό. Σέντρα μετά απο αίτηση, κόρνερ με το ζόρι μέχρι το πρώτο δοκάρι;
Κι ο άλλος ο ψιλο-σκούρος με τα μαλλιά του Μόγλη, να βρίζει κατι, "ταφτά μπουλέ κιτά κι μιτς" κάπως έτσι...
Αλλά τι σημασία; Ομάδα με μέταλλο.
Να την "καλάνε" για "ευκολάκι" και να μην ξέρουν απο που τους ήρθε...
Σκισμένα γόνατα, ανοιγμένες μύτες. Να μη χαμπαριάζουνε τίποτα.
Ομάδα.
Να έρθουνε και κάτι ξύπνιοι και να λένε: " Εσύ, εσύ και σύ, χαραμίζεστε ρε μαζί με τους άλλους τους άμπαλους. Ελάτε να φτάξουμε δική μας ομάδα, εκλεκτή, με φανέλες αληθινές, να σκίσουμε.να πηγαίνουμε στο Σου Μου της Κυριακές και να χέζονται απάνω τους με το που μας βλέπουν."
Αλλά όχι. Πάνω απο όλα η Ομάδα.Τέλος .
Να πω εγώ στο άλλον, όχι μόνο φεύγω, αλλά έλα κιόλας να με δείς;
Οταν έχει φάει η μούρη του χώμα για να διορθώσει μια δικιά μου μαλακία και η δική μου μύτη "διάφραγμα" για να σώσω με τάκλιν εκείνο που δεν σωζώταν με τίποτα;
"Έλα να με δείς";
Ομάδα. Τέλος. Ετσι είναι...
Έχω μυστήριους κώδικες; Μπορεί...
Ομάδα.
Πάντα με αγάπη...
Αλλά έχετε κάνει λάθος

Πάμπολλες φορές εχω παιξει μπάλα και σε εποχες που τά γηπεδακια ήταν διπλα στις γραμμές του τρένου και γεμάτα κάρβουνο κάτω..Αν έπεφτες (που γινοταν ο χαμος δηλαδή)δεν ειχες καμιά τύχη..
Και με ολα οσα περιγράφεις..Και μέ ολη αυτή την γκάμα συμμαθητών και φιλων απο άλλες γειτονιές.

Και για να βρισκω την ομάδα(''Αριστομένη '' την λέγαμε ) την κοπαναγα απο το σπιτι ακομα και με 39 πυρετό και άλλαζα κρυφά θερμόμετρο για να κοροϊδεψω την μάνα μου.Μιλάμε απο 9-10 χρονώ...

Εχεις την εντύπωση πώς μεγάλωσα με Γαλλικα και πιάνο και οχι σε αλάνες στην επαρχία??Η μήπως αργοτερα δεν επαιζα ''μπάλες'' με πολλων τύπων ''ομαδες''??Και απεναντι απο άλλες ''ομαδες'' που σε μπαγλάρωναν κιολας γιά ''πιστοποιητικό φρονημάτων''.?

Ελα ρε Γιώργη τώρα.

Last edited:
Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Και μη μου μιλάτε για "επιτεύγματα"
Επίτευγμα ήταν το πως στο Forum οικιακής οπτικοακουστικής τεχνολογίας που είχε στήσει και χρηματοδοτούσε τη λειτουργία του ένα κατάστημα, βρέθηκαν κάποιοι να γράφουν και για Μουσική με κάποιο τρόπο λίγο κάπως.
Και εκεί κάποιοι άλλοι περαστικοί, τσίμπησαν είδαν φως και μπήκαν.
Και έγινε η σπίθα πυρκαγιά που λέει και το τραγούδι.
Και όταν μια μερα πέσαν οι διακόπτες κι όλο αυτό χάθηκε, ευτυχώς που υπήρχαν και κάποια τηλέφωνα για το τι μέλει γενέσθαι.
Κι όταν μια Ομάδα αποφάσισε να στήσει αυτό εδώ σαν συνέχεια, χωρίς δεύτερη σκέψη συνταχτήκαμε.
Ακόμη κι όταν η Ομάδα λοιδωρήθηκε, λασπολογήθηκε και κυρίως συκοφαντήθηκε, μείναμε συντεταγμένοι.Μέχρι αυτοί που δίναν και διορία ύπαρξης το πήραν απόφαση. και στήθηκε το ΑVClub. Αυτό κι αν ήταν επίτευγμα.
Και δεν κάτσαμε να κλαίμε για τα χαμένα κείμενα και τις χιλιάδες συζητήσεις. Σιγά σιγά τα ξαναγράψαμε απο την αρχή και καλύτερα. Αυτό κι αν ήταν επίτευγμα. Και οι λίγοι γίναν πολλοί περισσότεροι. Και κάποια στιγμή είπαμε, "όχι έτσι χύμα ρε παιδιά, να τα βάλουμε σε μιά σειρά". Και με εθελοντική εργασία μηνών στήθηκε το Index. Αυτό ήταν επίτευγμα.
Και γίνηκαν και συναντήσεις. Άνθρωποι τόσο διαφορετικοί και συνάμα τις στιγμές εκείνες -σε κομμάτια τους- ίδιοι. Αυτό ήταν επίτευγμα.
Και σφυρηλατήθηκαν σχέσεις πάνω σε συγκρούσεις και δύσκολες καταστάσεις. Και υπάρχουν ακόμη. Αυτό είναι επίτευγμα
Και το ίδιο το σκάφος του AVClub κλυδωνίστηκε εως αφανισμού, αλλά συνέχισε και μεγάλωσε. Αυτό είναι επίτευγμα
Και οτι στις δύσκολες εποχές που ζουμε έχουμε τη διάθεση να είμαστε εδώ και να γράφουμε είναι επίτευγμα.
Το "όταν δεν με βρείτε εδώ, θα είμαι δίπλα, ρίψατε σημείωμα" τι είδους επίτευγμα είναι;

Οταν το Ολον αρχίζει να συζητά τρόπους για AVClub On air επικρατεί ενθουσιασμός
Οταν στην πορεία το Όλον αρχίζει και μας στενεύει ουδέν μεμπτόν.
Όταν αποφασίζουμε να στήσουμε το Μέρος ψιλο- μεπτόν, αλλά φίλοι είμαστε, δεν πειράζει κλπ
Οταν τροφοδοτούμε το Όλον με ειδήσεις περί το Μέρος, ψιλο-μεμπτόν, αλλά φίλοι είμαστε, δεν πειράζει κλπ.
Αλλά όταν στήνεται επι ημερησίας βάσεως chatroom στο Όλον, για τα real time τεκταινόμενα στο Μέρος, οταν μάλιστα το κλίμα αυτό διαχέεται και σε άλλα νήματα της κατηγορίας, οταν μπαίνω και διαβάζω πχ για χιονάτες και δεν καταλαβαίνω γιατί, οτι "προχθές έβαλα αυτό" και "αύριο σας έχω μια έκπληξη, θα βάλω κάτι άλλο" κλπ τότε συγγνώμη εδώ υπάρχει θέμα.
Η πλατφόρμα του Μέρους, δίδει απο ότι είδα την ευχέρεια σχολίων σε πραγματικό χρόνο, προς τι η χρήση της πλατφόρμας του Όλου για το σκοπό αυτό; Γιατί ο κόσμος είναι εδώ.Σε αυτό που στήσαμε Όλοι Μαζί. Και το Μέρος "παίζει" εκ του ασφαλούς.
Και η πίττα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Είμαστε ναι μεν οι έτσι, αλλά είμαστε και γιουβέτσι.
"Θα μας βρείτε δίπλα... Είμαστε δίπλα είπαμε... Εσείς αντί να διαμαρτύρεστε γιατί δεν έρχεστε δίπλα;"
Γιατί είμαι εδώ για να είμαι εδώ. Στο AVClub. Αυτήν τη φανέλα φοράω. Οταν αποφασίσετε να επαναπατριστείτε, ενημερώστε με. Αλλά μέχρι τότε, μη μου λέτε να τα καταπιώ αμάσητα, τα "μεγαλύτερα επιτεύγματα".

Τεραστιο respect για τις ώρες που αφιερώνετε, την πίστη, την αφοσίωση και τη συνέπεια που δείχνετε, αλλά ο τρόπος που στήθηκε όλο αυτό είναι λάθος

Σας αγαπάω αλλά κάνατε λάθος.

Re: Απάντηση: Re: The Lab FM - season 2.

Η πλατφόρμα του Μέρους, δίδει απο ότι είδα την ευχέρεια σχολίων σε πραγματικό χρόνο, προς τι η χρήση της πλατφόρμας του Όλου για το σκοπό αυτό; Γιατί ο κόσμος είναι εδώ.Σε αυτό που στήσαμε Όλοι Μαζί. Και το Μέρος "παίζει" εκ του ασφαλούς.
Και η πίττα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Είμαστε ναι μεν οι έτσι, αλλά είμαστε και γιουβέτσι.
"Θα μας βρείτε δίπλα... Είμαστε δίπλα είπαμε... Εσείς αντί να διαμαρτύρεστε γιατί δεν έρχεστε δίπλα;"
Γιατί είμαι εδώ για να είμαι εδώ. Στο AVClub. Αυτήν τη φανέλα φοράω. Οταν αποφασίσετε να επαναπατριστείτε, ενημερώστε με. Αλλά μέχρι τότε, μη μου λέτε να τα καταπιώ αμάσητα, τα "μεγαλύτερα επιτεύγματα".

Τεραστιο respect για τις ώρες που αφιερώνετε, την πίστη, την αφοσίωση και τη συνέπεια που δείχνετε, αλλά ο τρόπος που στήθηκε όλο αυτό είναι λάθος

Σας αγαπάω αλλά κάνατε λάθος.

το Μέρος δεν "παίζει" (καθόλου) εκ του ασφαλούς.
Αυτοί που το έστησαν 'ματώνουν' για να το συντηρούν - τόσο η τσέπη τους όσο και το υστέρημα του χρόνου τους.
Είναι κάτι μυστήριοι που έχουν τη διαστροφή να θεωρούν ότι η μόνη κάβλα που νομιμοποιείται να λέγεται τέτοια, είναι αυτή που την πληρώνεις - παντοιοτρόπως. Και μάλιστα όσο πιο ακριβά, τόσο το καλύτερο.
Κάποιοι εξ ημών, διαλέξαμε και έναν άλλο τρόπο να μιλήσουμε για αυτά που μας καίνε.
Πιο άμεσο, κατά τη γνώμη μας, και σαφώς πιο περιθωριακό.
Διαπράτουμε το αμάρτημα της αλλαζονείας και το ξέρουμε: είναι άλλο να γράφεις ένα κείμενο που, στο κάτω κάτω, το αφήνεις ορφανό, στην τύχη του και είναι άλλο (τελείως άλλο) να έχεις την αξίωση να κάτσει ο άλλος να σε ακούσει, να 'φάς' μία ή δύο ώρες από το χρόνο του.
Ξέραμε ότι θα απευθυνθούμε σε (πολύ) λιγότερους.
Το είδαμε σαν πρόκληση.

Θεωρήσαμε ότι εδώ είναι το σπίτι μας.
Οτι στο σπίτι μας Δεν επικρατεί 'μούγγα στη στρούγκα'.
Ενα τέτοιο σπίτι δεν μας λέει τίποτα, θα το παρατάγαμε και θα φεύγαμε ούτως ή άλλως.
Το νήμα εδώ ανοίχτηκε σαν πίνακας ανακοινώσεων: οι πρώτοι που θα μας άκουγαν, οι πρώτοι στους οποίους θέλαμε να μιλήσουμε για τις χαρές μας ή τις αναποδιές που μας έβρισκαν στο δρόμο, ήταν οι κολλητοί μας εδώ.
Αν όντως 'δημιουργούμε θέμα', κατάχρησης της πλατφόρμας του Ολου ή δεν ξέρω τι άλλο, να μας το πείτε.
Να τον μαζέψουμε τον πίνακα, να μη τον βλέπετε στα μάτια σας, άν σας ενοχλεί τόσο πολύ.

και πάλι φίλοι θα είμαστε.

Noμίζω ότι ο Lab έχει ζωντανέψει τη μουσική κατηγορία του club . Άσχετα αν μερικοί παίζουν όλους τους πεθαμένους.
:ernaehrung004:
Το ωραίο που συμβαίνει είναι το χύμα του, το ροκ ν ρολλ του. Πέρυσι με εξαιρετικούς φίλους εξωσχολικούς, φέτος με κολλητούς από το κλαμπ,μπορεί του χρόνου
με κανέναν από μας ή με μόνο ''καμένες'' γκόμενες. Υπάρχει μία φωνή ζωντανή, ας μη γκρινιάζουμε. Το ιντερνετικό ραδιόφωνο είναι νεκρό στη χώρα μας. Για να τα σκάνε κάποιοι άνθρωποι , να σπαταλούν χρόνο προετοιμασίας και να παίζουν για 10 φίλους, ή άρρωστοι είναι ή άρρωστοι.
Στην συγκεκριμένη αρρώστια εγώ λέω respect.
Και το βλέπω πιο καθαρά τώρα που είμαι έξω και δεν έχω ξεκινήσει ακόμα.

Το μοίρασμα σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε ,μόνο για καλό είναι.

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

To "ανώτερο επίτευγμα" ήταν σαφέστατα μια ατυχής έκφραση . Πως μπορεί να θεωρηθεί ανώτατο επίτευγμα η εύκολη λύση του να βάλω 10-15 τραγούδια κι όποιος γουστάρει από το να κάτσω να στίψω το μυαλό μου να σκεφτεί και να πεί πέντε πράγματα πάνω σε ένα δίσκο , ένα κομμάτι κλπ.

καλημέρα σας και καλό μήνα αγαπητοί.
Και πρίν διαβάσω τα παρακάτω, που είναι βέβαιο ότι από εδώ που είμαι τώρα δεν θα μπορέσω να το κάνω, να πω ότι μόνο εύκολη λύση δεν είναι το "να βάλω 10-15 τραγούδια".
Που ποτέ κατ' αρχάς δεν είναι 10-15, οι δίωρες εκπομπές απαιτούν τουλάχιστον 25 κομμάτια, και, απ' όσο ξέρω, κανείς μας δεν αφιερώνει λιγότερο από 8-10 ώρες, (πολλές φορές το 12ωρο ειναι σίγουρο), για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα που ακούτε, και που φυσικά δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους, είναι όμως η πρόταση του καθενός από εμάς τη συγκεκριμένη στιγμή...

δεν θέλω να προσθέσω τίποτα παραπάνω.
Τα είπα χτες βράδυ και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες αργάμιση και με το απαίσιο πληκτρολόγιο του ταμπλετ.

Πρώτη φορά μου στα χρονικά του εδώ (του Όλου που λέει ο Γιώργης) βλέπω φίλο να στραβώνει τόσο πολύ για κάτι που, ίσα ίσα βρε αδερφέ, προσπάθησα να βάλω ένα τουβλάκι για να ισιώσει παραπάνω.
Νομίζεις βρε Γιώργη ότι δεν έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ξοδεύω 3-10 ώρες προετοιμασία συν μία μιαμιση ζωντανής παρουσίας και εποπτείας για να μοιραστώ online και realtime κάτι με, ελάχιστες καμιά φορά ακόμα και με 3 μόνο, άλλες ψυχές που θα έρθουν στο ραντεβού?

Θεώρησα και εγώ (όπως οι προηγούμενοι σ αυτό) ότι η αμεσότητα θα είναι μεγαλύτερη από το να γράψεις ένα κείμενο και να το αναρτήσεις.
Αυτή η αίσθηση της άμμου που γλυστρά ανάμεσα στα δάχτυλα που σου δίνει το ζωντανό και οι 2-3-5 πολλές φορές ακροατές που θα κάτσουν εκεί δίπλα σου επί 1-2 ώρες χωρίς λεπτό διακοπή είναι εντελώς διαφορετική.
Και για μένα είναι πολύ σοβαρό σαν επίτευγμα (κάνω το λάθος να το επαναλαμβάνω βλέπεις) γιατί προσωπικά έχοντας παρακολουθήσει καμμιά 100ή από αυτές τις ζωντανές παρουσίες, αποκόμισα πολύ πιό ενδιαφέρουσες και κατασταλλαγμένες απόψεις για μουσικές (αυτό δεν είναι το ζητούμενο ?) παρά μετά από τις επί χρόνια εδώ παρουσιάσεις που, προσωπικά, 1 στις 10 μπαίνω στον κόπο να τις αναζητήσω και να τις ακούσω.

Το πληκτρολόγιο είναι πολύ λίγο για τις περιπτώσεις αυτές, όπως είναι λίγο για να σου εξηγήσω.

Και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεις περί φιλίας και αγάπης. Αυτά είναι προαπαιτούμενα και προϋπάρχοντα και ες αεί υφιστάμενα.
Μόνο αυτά τα περι θεσμικών μη μου αναφέρεις γιατί μου γυρίζουν τ άντερα.
Είναι ζήτημα ημερών πλέον η οριστική αποκοπή αυτού του ομφάλιου λώρου της θεσμικότητας.
Ενα μέλος της παρέας, μιά συνεισφορά στο Όλον που λες, και τίποτα παραπάνω. Μόνο που το Όλον προφανώς, όπως όλοι και όλα γύρω μας, εξελίσσεται και μεταλλάσσεται.

Last edited:
Το ζητημα αυτο, δηλ. "ανωτερο/κατωτερο" επιτευγμα κλπ θα πρεπει να το δουμε απο τη σκοπια του οτι τα δυο φορμα (γραπτη παρουσιαση vs ζωντανη εκπομπη) ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
Δεν ανταγωνιζονται το ενα με το αλλο (ανταγωνιζονται μονο μονο το χρονο μας που εχει περιορισμους) αλλα λειτουργουν συμπληρωματικα.
Απλως η ζωντανη επαφη ειναι κατι που ορισμενοι (και εγω μεσα σε αυτους) θεωρουν οτι επιτελει ενα ειδος εξελιξης της επικοινωνιας, ιδιως στην εποχη που ζουμε.
Σωστο ή λαθος αυτα ειναι προσωπικες αποψεις.

Επισης αυτη η εντονη δια-δραστικοτητα που περναει στο φορουμ ισως ειναι ενοχλητικη, αλλα αυτο δεν βλαπτει κατι, ουτε οφελειται ας πουμε το ενα φορμα απο το αλλο μονομερως.
Αν ακολουθηθει η παντελης απουσια αναφορων (οπως λεει ο Κωστας) δε νομιζω οτι αυτο θα οφελησει σε τιποτα.

Μπορουμε παντως να ειμαστε προσεκτικοτεροι να μην γινεται καταχρηση ορων που δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει καποιος στα αλλα νηματα.
πχ χτες πανω σε μια κουβεντα εβαλα ενα μουσικο δειγμα σε ενα φιλο με την επισημανση "το εχω παιξει στον lab", μονο και μονο για να του επισημανω την εκτιμηση μου και τιποτα αλλο

Αν ακολουθηθει η παντελης απουσια αναφορων (οπως λεει ο Κωστας) δε νομιζω οτι αυτο θα οφελησει σε τιποτα.

Μπορουμε παντως να ειμαστε προσεκτικοτεροι να μην γινεται καταχρηση ορων που δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει καποιος στα αλλα νηματα.
πχ χτες πανω σε μια κουβεντα εβαλα ενα μουσικο δειγμα σε ενα φιλο με την επισημανση "το εχω παιξει στον lab", μονο και μονο για να του επισημανω την εκτιμηση μου και τιποτα αλλο

πρέπει πια να προσέχουμε Τι λέμε eco.
βγάλαμε, βλέπεις, εμείς πια ...'τη φανέλα'.
ενώ άλλοι, τη φοράνε ακόμα.
Και πρέπει ν αποφασίσουμε αν ...'θα επαναπατριστούμε'.(sic)
να κάνουμε δήλωση.
λές και φύγαμε ποτέ.
άσε που ...'το παίζουμε' και έτσι και γιουβέτσι.
και θέλουμε 'και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο' (sic)
Ποιά είν η πίττα;
Και Ποιός ...ο σκύλος;

άσε που το μόνο ωραίο γιουβέτσι, είναι αυτό που, το βράδυ, δεν έχει σβολιάσει.
ένα τέτοιο έχω φάει στη ζωή μου.
Οχι: δεν την παντρεύτηκα.

Αυτο που λεει ο Κουν (ή εστω αυτο καταλαβα εγω ) ειναι οτι απο μια πλατφορμα που εχουν ολοι την ιδια προσβαση καποιοι μετεχουν σε μια πλατφορμα που ειναι για λιγους .

Τις απόψεις μου για τον Lab Τις ξέρει ο Σπύρος ο Σούρλας, απ την πρώτη στιγμή.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με το Avclub. Το ότι μέλη τους Μουσικής Κατηγορίας του avclub παίζουν σ αυτόν τον σταθμό, είναι ένα γεγονός και τίποτα παραπάνω.
Το να λέμε ότι για να γίνει μια εκπομπή, χρειάζεται 8ωρα ή 12ωρα προετοιμασίας, το ξέρουμε. Το να επαναλαμβάνεται όμως, είναι κουραστικό και θυμίζει κάποιον που έχει ανάγκη για μπράβο και respect.
Τα τελευταία 2 χρόνια, το avclub έχει απογειωθεί. Με ελευθερία έκφρασης, με συζητήσεις απολαυστικές, ακόμα και με ομηρικούς καυγάδες. Και αυτό το οφείλουμε όλοι πάνω απ όλα στα μέλη αλλά και σ ένα μεγάλο βαθμό στο σωματείο. Να θυμίσω ότι υπήρχαν εποχές που έγραφες την λέξη "μαλακία" και έπεφτε γόμα.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχει μια κούραση, ένας κορεσμός, ακόμα και μια βαρεμάρα, αλλά δεν νομίζω να θεωρεί κάποιος ότι ο Lab Fm (και ο κάθε Lab FM) μπορεί να αντικαταστήσει το Avclub. Μια μόδα το θεωρώ και τίποτα παραπάνω.