The Lab FM - season 2.

Αυτό που μου δίνεις δεν ξέρω που το βρήκες...
Όντως τα itunes και quick δεν δουλεύουν.
Το παληκάρι που ασχολείται έχει ξενητευτεί και θέλει να τον χώσουμε λίγο.
Πρόβλημα υπάρχει γενικότερα εκτός media player, ακόμα και εγώ πχ από ταμπλέτες με android ζορίζομαι.

Αν κλικάρεις το εικονίδιο του Winamp και μετά ανοίξεις το αρχείο listen.pls διαβάζεις αυτά:
[playlist]
NumberOfEntries=1
File1=http://radio1.thelabfm.com:9090/

Οπότε το URL είναι προφανές. Ρωτάω γιατί εγώ από Mac δεν μπορώ να ελέγξω κάτι αυτή τη στιγμή. Θα περιμένω το βράδυ και θα δοκιμάσω να "περάσω" το URL στο iTunes ή/και FStream. Ίδωμεν... και σας ενημερώνω.

Αν κλικάρεις το εικονίδιο του Winamp και μετά ανοίξεις το αρχείο listen.pls διαβάζεις αυτά:
[playlist]
NumberOfEntries=1

Οπότε το URL είναι προφανές. Ρωτάω γιατί εγώ από Mac δεν μπορώ να ελέγξω κάτι αυτή τη στιγμή. Θα περιμένω το βράδυ και θα δοκιμάσω να "περάσω" το URL στο iTunes ή/και FStream. Ίδωμεν... και σας ενημερώνω.

ακριβως, ετσι δουλευει.
μπορεις επισης να κατεβασεις το listen.pls file (να το μετονομασεις αν θελεις) και μετα να το ανοιγεις με itunes (ούτως ή αλλως το itunes ειναι default για .pls files στο mac)

χμμμ
να το εκλάβω αυτό ότι κάτι πρέπει να κάνω με το πρόγραμμα αυτό καθ εαυτό ε?:idea:

Όχι βρε συ :HTEHETH63:
Ήθελα να πω ότι η σύγκριση που έγραψα αφορά μόνο στο τεχνικό μέρος της εκπομπής.
Το πρόγραμμα άστο όπως είναι, μια χαρά :music-smiley-005:

Αλλά.... για απόψε βλέπω έβαλες τη Νόρα μόνη της ρε φίλε με τους ψημένους; Βρες της μια παρεούλα να περάσει καλά :smash:

είναι αλήθεια ότι έχει πέσει πολύ ψήσιμο....
Κάποιοι μάλιστα αρπάξαν κι όλας....

Βασικά....
χωρίς να εγινε επίτηδες....είναι τραγουδίστριες από ....νιιι

και τελειώνουν σε α.....
οι δυό μάλιστα διαφέρουν κατά ένα γράμμα....

[playlist]
NumberOfEntries=1

Και εγώ με μακ ακούω Γρηγόρη, τόσο το fstream όσο και το itunes δουλεύουν μια χαρά.
Ακούω και με Vlc Μερικές φορές από Linux.
Σε όλα κάνω copy-paste αυτό: www.thelabfm.com/listen/listen.pls

ακριβως, ετσι δουλευει.
μπορεις επισης να κατεβασεις το listen.pls file (να το μετονομασεις αν θελεις) και μετα να το ανοιγεις με itunes (ούτως ή αλλως το itunes ειναι default για .pls files στο mac)

Και εγώ με μακ ακούω Γρηγόρη, τόσο το fstream όσο και το itunes δουλεύουν μια χαρά.
Ακούω και με Vlc Μερικές φορές από Linux.
Σε όλα κάνω copy-paste αυτό: www.thelabfm.com/listen/listen.pls

Σας ευχαριστώ. Αυτή η οδηγία και το αρχείο .pls για κατέβασμα θα μπορούσαν να μπουν στο site για τους αμύητους που πελαγοδρομούν και δεν είναι σε θέση να κάνουν συνειρμούς...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

Μα ποιοτικά είσαι άριστος !

Απλά ανέβασε λίγο τα μπιχλιμπιδια σου.
Λίγο.

Ο Burdon πολύ καλός.

σου έδωσα ένα κλικ

κανονισε τώρα να μας την πουν οι άλλοι....

Πάντως "παίζεις" πιο σιγά απ ότι ο Σπύρος πχ.

Για να μη λες οτι δεν σ ακούω,Υπέρηχα...

Αυτό είναι το θεμιτό.

Και κασέτες όταν γράφαμε στα -20db τις κρατούσαμε.
Όποιος ακροατής θέλει μετά απλά ανεβάζει την ένταση.

:ernaehrung004: