The Lab FM - season 2.

Αμα θες λιπαρά/ πηχτή Λύμπε μου...euro trash baby...

I ll stick with Vi (Subversa)...sorry.
Totally rotten.

But...you know Me

_3844730079.jpg

Βγάλτου τα εσύ Λύμπε με το δάχτυλο του Dr.....
μόλις μπορέσει να τα βγάλει μόνος του όχι απλά θα σε ξεχάσει, αλλά θα σε μισεί κιόλας (παλιό κολπάκι αυτό!!!!!...ευχαριστώ με βοήθησες τον πούλο τώρα)
και,
Θα του κάνουν μεγάλη και Φοβερή παραγωγή,
και θα λυσσάξει στο airplay, και θα τον χορεύουν και οι γκομενίτσες στα κλαμπάκια (που συμπαθείς πολύ...)
και ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΕΣ?????????
τι να πιάσει το δαχτυλάκι σου μπροστά στην παραγωγή του Dan Αuerbach......:flipout::flipout::flipout:
Ρομαντικέ!!!!:grinning-smiley-043

Ε όχι και λιπαρά οι Grateful Dead!:antlers::BDGBGDB55:

Αντε το πολύ ΦΑΓΕ 2% !!!
Μια φορά ΔΕΛΤΑ fysifo(12%) δεν είναι (καταργήθηκε.....μάλλον έκατσε στις αρτηρίες)
Ετρωγα ένα κάθε μέρα το 95 μαζί με μια μερέντα.....όταν κουβάλαγα γαλοπούλες στους καταψύκτες του Supermarket (..Το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί :flipout:)
..
Γαμώ τις ζωές!
......
Αμα θες λιπαρά/ πηχτή Λύμπε μου...euro trash baby...
Πάλι έκανα εκπομπή και δεν της έκανα αφιέρωμα..
Τι ξενέρωτος...
dee-d-jackson-automatic-lover-front-cover-69206.jpg

Η Eurovision μπροστά της είναι ακαδημία μουσικής

νομίζω είχα ένα τέτοιο σε εκείνα τα βινύλια του θείου μου που έσπρωχνα.
Το έχει ο Παύλος τώρα. Του τα έδωσα προς αξιολόγηση. Αυτό σίγουρα το έχει απορρίψει.

Νάτα τα καλά.....

Dr. John's collaboration with The Black Keys' Dan Auerbach, Locked Down, released last week on Nonesuch Records, landed at #33 on the Billboard 200, making it, remarkably, the highest chart debut in the New Orleans legend and Rock and Roll Hall of Famer’s 50-plus-year career. It also debuted at #1 on Billboard's Blues Albums chart and #8 on the Rock Albums chart, and had an excellent first week outside the US as well, entering the charts in the top 100 in many countries, including #16 in Holland, #27 in Norway, #40 in New Zealand, #51 in the UK, and #51 in Ireland. Locked Down has received rave reviews everywhere from SPIN and Pitchfork to The Guardian and NPR, with many echoing David Fricke’s assessment in Rolling Stone that “Dr. John has made his best album in four decades.”

θα πάω να βάλω δάχτυλο στην τσέπη του γιατί μάλλον έχουν σφηνώσει τα λεφτά....:flipout::flipout::flipout:

Πασόκοι Λύμπε μου, όλα τα λέρωσαν
αλλά,
για να σε λερώσουν πρέπει να το θέλεις και εσύ λιγουλάκι.....

νομίζω είχα ένα τέτοιο σε εκείνα τα βινύλια του θείου μου που έσπρωχνα.
Το έχει ο Παύλος τώρα. Του τα έδωσα προς αξιολόγηση. Αυτό σίγουρα το έχει απορρίψει.

Δεν αξιολογείται καν...είιναι αρνητικό άπειρο :flipout:
99% ναι!!!!Αλλά ο Παύλος είναι Παύλος...ποτέ δεν ξέρεις...:BDGBGDB55:

Νάτα τα καλά.....

Πασόκοι Λύμπε μου, όλα τα λέρωσαν
αλλά,
για να σε λερώσουν πρέπει να το θέλεις και εσύ λιγουλάκι.....

εγώ δε θέλω να μου αγγίζουν με τα βρώμικα δάχτυλά τους αυτά που αγαπάω.
εγώ τους άγγιξα ποτέ τα δικά τους;

όπου αυτά που αγαπάω είναι τέτοια που Αυτοί...ούτε να τα διανοηθούν.
ούτε απέξω δεν περνάνε.
κι αμα περάσουν Αυτοί, τότε δεν μπαίνω εγώ.

όχι παίζουμε.

Αντε τώρα,
Αφού σου αρέσουν τρία κομμάτια απο το καινούργιο..
Να τα παίξεις...
Τον έχουν πλύνει καλά
αλλά
η μυρωδιά του "βρώμικου" δεν κρύβεται εύκολα
υπάρχει από κάτω.
στο πολύ βάθος όμως...

κάντε ό,τι θετε....και οσονούπω ενημερώστε και μας.

εγώ θα βάλω απόψε στοιχειά και μαΙντανούς....

Αυτός των Black Keys?
πάει ...γέρασε κι ο Mac.

fuckin' Black Keys...they don't know the Prince of Darkness as well as they think they do.
θα πάω να βάλω δάχτυλο στην τσέπη του γιατί μάλλον έχουν σφηνώσει τα λεφτά....:flipout::flipout::flipout:
Τον έχουν πλύνει καλά
αλλά
η μυρωδιά του "βρώμικου" δεν κρύβεται εύκολα
υπάρχει από κάτω.
στο πολύ βάθος όμως...

Φίλοι, τον αδικείτε το Δόκτορα. Κάνει αυτό που έκανε πάντα και ήρθε σήμερα η ευρύτερη καταξίωση και επιτυχία.
Είναι γι' αυτό κατακριτέος; Ούτε ξεπούλησε τη ψυχή του, ούτε το άλμπουμ του είναι κακό.
Αντίθετα είναι αξιόλογο χωρίς να είναι βέβαια Gris-Gris, The Sun Moon & Herbs ή In the Right Place.
Η ηλικία του δε στα 71, δεν είναι αντιδημιουργική ή αναγκαία συμβιβαστική. Ο Κλιντ στα 81 παραδίδει μαθήματα πνευματικής διαύγειας, δημιουργικότητας και παραγωγικότητας.

Φίλε grio δεν κατακρίνω τον Dr, απλά πειράζω λίγο (πολύ λίγο:flipout:) τον Λύμπε....

Αν σκεφθείς το πόσα χρόνια είναι στο κουρμπέτι το ότι επέστρεψε αξιοπρεπώς, λέει πολλά.....

Φίλε grio δεν κατακρίνω τον Dr, απλά πειράζω λίγο (πολύ λίγο:flipout:) τον Λύμπε....

όσο πατάει η γάτα...

Αν σκεφθείς το πόσα χρόνια είναι στο κουρμπέτι το ότι επέστρεψε αξιοπρεπώς, λέει πολλά.....

έφαγε και μιά Κατρίνα κατακούτελα...

Αυτός των Black Keys?
πάει ...γέρασε κι ο Mac.

fuckin' Black Keys...they don't know the Prince of Darkness as well as they think they do.

Εμ είναι πολύ δύσκολο Λύμπε μου να κάνεις ταυτόχρονα δίσκο εμπορικό, ποιοτικό και εύηχο...
Τι νομιζεις όλοι Gloria Estefan είναι .......

20111027203107-mi-tierra-gloria-estefan.jpg

(τον τελείωσα τώρα :flipout:)

Εμ είναι πολύ δύσκολο Λύμπε μου να κάνεις ταυτόχρονα δίσκο εμπορικό, ποιοτικό και εύηχο...
Τι νομιζεις όλοι Gloria Estefan είναι .......

20111027203107-mi-tierra-gloria-estefan.jpg

(τον τελείωσα τώρα :flipout:)

έβαλα τα δυνατά μου προχτές
έβγαλα και δυό άσσους απ το μανίκι, αλλά....ΔΕΝ

απόψε θα τον καταλάβουμε από την κερκόπορτα...

Νάτα τα καλά.....

Dr. John's collaboration with The Black Keys' Dan Auerbach, Locked Down, released last week on Nonesuch Records, landed at #33 on the Billboard 200, making it, remarkably, the highest chart debut in the New Orleans legend and Rock and Roll Hall of Famer’s 50-plus-year career. It also debuted at #1 on Billboard's Blues Albums chart and #8 on the Rock Albums chart, and had an excellent first week outside the US as well, entering the charts in the top 100 in many countries, including #16 in Holland, #27 in Norway, #40 in New Zealand, #51 in the UK, and #51 in Ireland. Locked Down has received rave reviews everywhere from SPIN and Pitchfork to The Guardian and NPR, with many echoing David Fricke’s assessment in Rolling Stone that “Dr. John has made his best album in four decades.”

...

Chart Toppeeeeeeerrrrr...:aetsch:
:ernaehrung004: