The Lab FM - season 2.

Βέβαια, επειδή αναφερόταν στα φρικιά (της ντίσκο), με την έννοια του κοινωνικού στιγματισμού, ήταν συμπαθές και προκαλούσε περιπαικτικές διαθέσεις ανάμεσά μας.

κι όμως, κι όμως, δεν ήταν ακριβώς έτσι...

αλλά αφήσουμε και κάτι να πούμε το βράδυ :ernaehrung004:

H "Χιονάτη και οι 7 νότες" απόψε, στις 22:00-00:45 περίπου. Ή, μέχρι το πρωί...

διακρίνω ένα ξεχείλωμα ....ή κάνω λάθος??

πάντως είναι πολύ μα πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς ότι πέρασαν ήδη 6 χρόνια....
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/609-Chic-ism-και-η-κιθάρα-που-τσακίζει

κι όμως, κι όμως, δεν ήταν ακριβώς έτσι...

αλλά αφήσουμε και κάτι να πούμε το βράδυ :ernaehrung004:

Σίγουρα βρε συ, δεν ήταν ακριβώς έτσι, εμείς τότε το εκλαμβάναμε έτσι.
Και ο τίτλος του κομματιού στην πραγματικότητα υπαινισσόταν άλλα και ο λόγος που γράφτηκε δεν ήταν ...κοινωνικός.
Τέλος πάντων, θα σε ακούσουμε να μας τα εξηγείς...

Με έχεις "φτιάξει" τρελά για το βράδυ Κάλλη. :music-smiley-004:

Υ.Γ. Φέρε και τον Μπάιρα.

Last edited:
διακρίνω ένα ξεχείλωμα ....ή κάνω λάθος??

πάντως είναι πολύ μα πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς ότι πέρασαν ήδη 6 χρόνια....
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/609-Chic-ism-και-η-κιθάρα-που-τσακίζει

ξεχείλωμα... δεν ξέρω.
Αλλά για να βγει δίωρη, έπρεπε να είναι "αυστηρά" αφιέρωμα, που δεν είναι.

.
Τέλος πάντων, θα σε ακούσουμε να μας τα εξηγείς...

Mα... κι εσύ την ημέρα που ξεθάβω τους σκελετούς απ' την ντουλάπα μου διάλεξες...:flipout::flipout:

Χάθηκε ν' ακούσεις μια από τις τόσες "σοβαρές' μου και 'καθώς πρέπει εκπομπές;' :antlers:

Mα... κι εσύ την ημέρα που ξεθάβω τους σκελετούς απ' την ντουλάπα μου διάλεξες...:flipout::flipout:

Χάθηκε ν' ακούσεις μια από τις τόσες "σοβαρές' μου και 'καθώς πρέπει εκπομπές;' :antlers:

Τι λες; Έχω ακούσει και τις "σοβαρές", επειδή δεν εκδηλώθηκα.
Είσαι καταπληκτική, λίγο τη φωνή πιο επιβλητική θα επιθυμούσα...

Και κάτι ακόμα πληροφοριακά δηλαδή ….τι μια παρά τέταρτο τι μία…(αν προλαβαίνεις).

news

Το τι χώσιμο της είχε ρίξει δεν λέγεται!
Το θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τουΞέρεις γιατί?
Γιατί στην extended version μετά το δεύτερο ρεφρέν, και μέχρι το τέλος η “μηχανή ήταν οδοστρωτήρας”.
“Για αυτήν τα κάναμε όλα αυτά????????”

Μόνο όμως στην extended version ….."Η γέφυρα είναι κολασμένη"

Το μεγαλύτερο λάθος των εταιρειών ήταν που δεν κυκλοφόρησαν μία extended instrumental version, χωρίς την κλώσα δηλαδή…..

UP!!!

Εξαιρετικό το αφιέρωμα στο Nile Rodgers με γνώση και σεβασμό.
Σε ευχαριστούμε...