The Lab FM - season 2.

Αν είσαι η μεγάλη αγάπη - Σπύρος Ζαχαριάς

%CE%BC%CE%B5%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82.jpg

Ποτάμια τα δάκρυα
Συντρίμια τα κορμιά

Καλλη αμα ειναι απο παλιους βαλε Σταυρο Ζωρα να φτιαχτουμε
τους αλλους δεν τους ξερω

Αμ έλα όμως που δεν ξέρω εγώ τον Σταύρο Ζώρα, ενώ ξέρω όλους τους άλλους... :ADFAD2:

Θα ήταν πολύ avant garde μάλλον και μου ξέφυγε. Ή ξέφυγε γενικώς και πήγε στον πλανήτη avantgardorious και τον κατέστρεψε ο Darth Folkastrato αν θυμάμαι καλά τη σειρά, διότι ως γνωστόν δεν έχω δει τον ΠτΑ....:flipout::flipout:

Αμ έλα όμως που δεν ξέρω εγώ τον Σταύρο Ζώρα, ενώ ξέρω όλους τους άλλους... :ADFAD2:

Θα ήταν πολύ avant garde μάλλον και μου ξέφυγε. Ή ξέφυγε γενικώς και πήγε στον πλανήτη avantgardorious και τον κατέστρεψε ο Darth Folkastrato αν θυμάμαι καλά τη σειρά, διότι ως γνωστόν δεν έχω δει τον ΠτΑ....:flipout::flipout:

ελα τωρα που δεν τον ξερεις...
στο λεει και ο υπερηχας
"εσενα που σε ξερω τοσο λιγο"
αυτο αποκλειεται να μην το εχεις ακουσει,
αλλα και ολα τα υπολοιπα του αλμπουμ που εκανε ειναι αριστουργηματα

To Googl-ισα. Ξέρω το "εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο". Πιθανόν να ξέρω κι άλλα αν το ψάξω. Το όνομα μόνο αμυδρά. και μου κάνει εντύπωση αυτό (το ότι δεν τον ξέρω εννοώ).

Μάλλον με ψεκάζουν....

Το φαντάστηκα οτι θα σου αρέσει ο Foxx ντόκτορ! και χαίρομαι που δεν έπεσα έξω..

Chief, καμμία αντίρρηση. Αλλά δεν έπαιξα κάτι σε Τσιτσάνη σήμερα...:rolleyes:

Thank you!!

Σε σχεση με το θεμα που ανέκυψε στο post #2643 τα μελη του folkastro συνεδρίασαν και και ανακοινώνουν τα παρακάτω

Το folkastro δεν εχει καμμιά διαθεση να καταστρεψει τον Darth V. Θα μπορούσε να φτιάξει μερικές μαύρες τρύπες που θα κατάπιναν τον Darth και τα παιχνιδάκια του. Σκοπός του όμως δεν είναι η τιμωρία.

Αύριο στις 10 ένας εκπρόσωπος του θα εμφανιστεί μπροστα στον τρομερο Darth χωρις μασκες και φτηνές μεταμφιέσεις, θα του θυμισει τις αξιες και τον πολιτισμό των προγόνων του και θα τον προκαλέσει αν του έχει μείνει ίχνος ανθρωπιάς Ο Darth θα βγαλει σπυρια και φλύκταινες (αν μπορούσε), ομως θα αρχισει σιγα-σιγα να θυμάται την ηλικία της αθωώτητας και να αμφιβάλλει για το δρόμο της παρακμής που τράβηξε.

Στο τέλος με μια κίνηση μεγαλοψυχίας το folkastro θα του δώσει χέρι συμφιλίωσης και μένει να δούμε αν ο Darth θα το δεχτεί.

Οτι και να κάνετε δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ μολυβοθήκη .....
:flipout::flipout:

darth-vader-pen-holder-365x500.jpg

Ολα μπορούν να συμβούν αύριο στις 10:00 πάντως,
Μπορεί και να επιστρέψω στην καλή πλευρά,:grinning-smiley-043

Σε Darth SnowWhite υπάρχει τίποτα;
Ή θα αφήσεις να την καταπιεί κι αυτήν η μαύρη τρύπα του Folkastro?
Αλλά πάλι... μήπως είναι καλύτερα να την καταπιεί μια οποιαδήποτε μαύρη τρύπα γενικώς; :flipout::flipout:

Anyway, αναμένομεν με αγωνίαν την εμφάνισιν του κυβερνητικού cyber - εκπροσώπου του πλανήτου τούτου (Βρε παιδιά πλανήτης δεν είναι; μετά από τόσα posts δεν είμαι και πολύ σίγουρη....)