The Lab FM - season 2.

Εξαιρετικό αυτό των Marc Ribot & Los Cubanos Postizos.
Υποκλίνομαι...

Από την ώρα, υποθέτω ότι σου άρεσε το El Gaucho Rojo...
Σ' ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη.

Σε παρακαλώ να μεταφέρεις στον Μαξ τα συγχαρητήριά μου για την μουσική του αντίληψη!!!

... και όμως.... είχε και μπόνους....

Τα κομμάτια που δεν μπήκαν στην σημερινή εκπομπή. Είναι αυτά που δεν χώρεσαν για να μπορέσω να βάλω τους Rammstein :flipout::flipout:

είναι λογικό να σου αρέσουν γιατί έχουν και μία αδυναμία στην "Χιονάτη"

http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0

Μην ακούς που γκρινιάζω ...τρία τέσσερα κομμάτια τους μου αρέσουν πολύ!.....και θα ήθελα να τους δω και live γιατί εκεί είναι όλα τα λεφτά

Τα λένε νωρίτερα αυτά καλό μου (αλήθεια λέω, θα το έβαζα) .... τώρα τελείωσα με τα latin, για φέτος τουλάχιστον..

Γιατί γλυκούλι μου? ...έχεις ετοιμάσει από τώρα και τις δύο επόμενες που απομένουν, και δεν χωράει πουθενά το Loca?

δεν έχω υλικό.
Εκτός αν θέλετε να ακούστε το a love supreme σε 4 εκτελέσεις (οι δυό bootleg)

Ολες μαζί? η μία ανα εκπομπή?

Πόσο σε καταλαβαίνω...
και εγώ του D train που "συμπαθείς πολύ" (sorry που δεν στο έχω στείλει ακόμα βρε:aetsch:), έχω άλλες τρεις εκτελέσεις από κάθε single!
Πότε να προλάβω να τις βάλω ρε γμτ

dtrain~~~~~_youretheo_101b.jpg

...τρία τέσσερα κομμάτια τους μου αρέσουν πολύ!.....και θα ήθελα να τους δω και live γιατί εκεί είναι όλα τα λεφτά

Ταγάρια του κερατά.
Μέχρι και φωτιές καταπίνουν στα live.

δεν πάς σε κανα τσίρκο καλύτερα;

Ταγάρια του κερατά.
Μέχρι και φωτιές καταπίνουν στα live.

δεν πάς σε κανα τσίρκο καλύτερα;

http://www.youtube.com/watch?v=CIQ6xVvfBm4

Γιατί όχι
Tiger Lillies - freakshow

Πσσσσσσσσσσ........βρήκα ήδη τρία για τη επόμενη εβδομάδα :Tiger, τον πυρομανή, και το Loca της Shakira
Πάντα ήθελα να κάνω μία "σοκαριστική" εκπομπή!:elefant:

Γιατί γλυκούλι μου? ...έχεις ετοιμάσει από τώρα και τις δύο επόμενες που απομένουν, και δεν χωράει πουθενά το Loca?

καρδούλα μου, έχω ήδη το προσχέδιο στο μυαλό μου ..... μη με βάζεις να το αλλάξω τώρα κι έχω και μετακόμιση.....