The Lab FM - season 2.

Το In Germany before the war είχα την εντύπωση ότι είχε γραφτεί για έναν παιδεραστή (έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κάποτε...), αλλά ο Λυμπε μου είπε πως γράφτηκε για κάποιον Εβραίο…….
Τα καλύτερα και πιο αυθόρμητα συμβαίνουν εκτός μικροφώνου φυσικά…
Θυμήθηκα και την εκλογή της Σόφι……την ταινία που η Μεριλ Στριπ αναγκάζεται να επιλέξει πιο παιδί της θα ζήσει, αλλιώς θα σκοτώσουν και τα δύο..
Λύμπε said ‘Τα έκαναν αυτά οι Γερμανοί στον πόλεμο”…

………………………..
Κατά τα άλλα, ο Papalardi ήταν παραδόξως καλός, το House of pain και οι Yardbirds μάλλον δραπέτευαν από την εποχή τους και το ριφάκι ξύστρα των Alternative Tv, μου καρφώθηκε όλο το βράδυ..
Δεν κοιμήθηκα καλά, αλλά ίσως έφταιγε και η ζέστη….

Το In Germany before the war είχα την εντύπωση ότι είχε γραφτεί για έναν παιδεραστή (έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κάποτε...), αλλά ο Λυμπε μου είπε πως γράφτηκε για κάποιον Εβραίο…….
Τα καλύτερα και πιο αυθόρμητα συμβαίνουν εκτός μικροφώνου φυσικά…
Θυμήθηκα και την εκλογή της Σόφι……την ταινία που η Μεριλ Στριπ αναγκάζεται να επιλέξει πιο παιδί της θα ζήσει, αλλιώς θα σκοτώσουν και τα δύο..
Λύμπε said ‛Τα έκαναν αυτά οι Γερμανοί στον πόλεμο”…

………………………..
Κατά τα άλλα, ο Papalardi ήταν παραδόξως καλός, το House of pain και οι Yardbirds μάλλον δραπέτευαν από την εποχή τους και το ριφάκι ξύστρα των Alternative Tv, μου καρφώθηκε όλο το βράδυ..
Δεν κοιμήθηκα καλά, αλλά ίσως έφταιγε και η ζέστη….

Αν θυμάμαι καλά, το In Germany Before the War σε είχε 'αγγίξει' και την πρώτη φορά που το έβαλε..πέρσι; ή φέτος στις αρχές;

Επιτέλους, με τους Yes, κατάλαβα ότι μπορώ να ξεχωρίσω το μπάσσο, ε, τι στο καλό πιά, αν δεν μπορούσα και με αυτό θα έπρεπε να με πετάξετε έξω από την ΜΚ (καλά, ίσως χρειάζεστε και μικρότερη αφορμή..), τον Papalardi, παρ' όλο που έψαξα όλες τις σημειώσεις μου δεν μπόρεσα να βρω πότε τον είχε ξαναβάλει, και το House of Pain νομίζω ότι φέτος είχε την τιμητική του στον Lab...

Οι ALternative TV... ναι... η ζέστη έφταιγε...
Προς το τέλος της σαιζόν το πολύ καλό νομίζω γίνεται άριστο ....:grinning-smiley-043

Αν θυμάμαι καλά, το In Germany Before the War σε είχε 'αγγίξει' και την πρώτη φορά που το έβαλε..πέρσι; ή φέτος στις αρχές;

Επιτέλους, με τους Yes, κατάλαβα ότι μπορώ να ξεχωρίσω το μπάσσο, ε, τι στο καλό πιά, αν δεν μπορούσα και με αυτό θα έπρεπε να με πετάξετε έξω από την ΜΚ (καλά, ίσως χρειάζεστε και μικρότερη αφορμή..), τον Papalardi, παρ' όλο που έψαξα όλες τις σημειώσεις μου δεν μπόρεσα να βρω πότε τον είχε ξαναβάλει, και το House of Pain νομίζω ότι φέτος είχε την τιμητική του στον Lab...

Οι ALternative TV... ναι... η ζέστη έφταιγε...
Προς το τέλος της σαιζόν το πολύ καλό νομίζω γίνεται άριστο ....:grinning-smiley-043

Χαίρομαι πολύ για σένα :ernaehrung004:! Εγώ απλά επιβεβαίωσα τους λόγους που δεν χρειάζεται να ασχοληθώ μαζί τους!
Εχω βέβαια το tales....σε δίσκο για να βλέπω το εξώφυλλο...

Τρίτη 10/7/12 Orange sun
με τον Dr Baira
SunRise_pool_nyxta.jpg

Wolf_bared-teeth-grey-wolf.jpg

1313663688qsM6D7.jpg
teddy2.jpg

Eξαιρετικό το remix του Erotica, αλλά και οι Electribe 101. Σε παρακαλώ μην αλλάξεις ατμόσφαιρα πριν πιώ το τρίτο daquiri φράουλα, εξάλλου έχει και δροσιά εδώ δίπλα στην πισίνα.... (του club εννοώ...)

αν και τα περισσότερα ακούσματα μου είναι ξένα, η εκπομπή έχει φοβερό σκελετό και απίστευτο drive.
μοιάζει με εκθαμβωτική φασματική ανάλυση της γκάμμας της σύγχρονης ποπ χωρις να χάνει ίχνος από την πεμπτουσία της: το fun, πανταχού παρόν, αλλοίθωρο προς κάθε λογής 'σκανταλιές' και αδηφάγο.

Kudos doctor. :ernaehrung004:

Κοίταξε Κώστα, σε πράγματα που δεν κατέχω περιμένω την "επίγευση".
Όπως στα κρασιά χωρίς τη γεύση που σου αφήνουν μετά, αφού τα έχουμε πιει, δεν μπορείς να γνωμοδοτήσεις. Πάντως από τα άλλα δύο συστατικά, σώμα και ισορροπία, η εκπομπή διαθέτει.
Μπράβο για το μεράκι και την προσπάθεια...