supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Το In Germany before the war είχα την εντύπωση ότι είχε γραφτεί για έναν παιδεραστή (έχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κάποτε...), αλλά ο Λυμπε μου είπε πως γράφτηκε για κάποιον Εβραίο…….
Τα καλύτερα και πιο αυθόρμητα συμβαίνουν εκτός μικροφώνου φυσικά…
Θυμήθηκα και την εκλογή της Σόφι……την ταινία που η Μεριλ Στριπ αναγκάζεται να επιλέξει πιο παιδί της θα ζήσει, αλλιώς θα σκοτώσουν και τα δύο..
Λύμπε said ‛Τα έκαναν αυτά οι Γερμανοί στον πόλεμο”…
………………………..
Κατά τα άλλα, ο Papalardi ήταν παραδόξως καλός, το House of pain και οι Yardbirds μάλλον δραπέτευαν από την εποχή τους και το ριφάκι ξύστρα των Alternative Tv, μου καρφώθηκε όλο το βράδυ..
Δεν κοιμήθηκα καλά, αλλά ίσως έφταιγε και η ζέστη….
Αν θυμάμαι καλά, το In Germany Before the War σε είχε 'αγγίξει' και την πρώτη φορά που το έβαλε..πέρσι; ή φέτος στις αρχές;
Επιτέλους, με τους Yes, κατάλαβα ότι μπορώ να ξεχωρίσω το μπάσσο, ε, τι στο καλό πιά, αν δεν μπορούσα και με αυτό θα έπρεπε να με πετάξετε έξω από την ΜΚ (καλά, ίσως χρειάζεστε και μικρότερη αφορμή..), τον Papalardi, παρ' όλο που έψαξα όλες τις σημειώσεις μου δεν μπόρεσα να βρω πότε τον είχε ξαναβάλει, και το House of Pain νομίζω ότι φέτος είχε την τιμητική του στον Lab...
Οι ALternative TV... ναι... η ζέστη έφταιγε...
Προς το τέλος της σαιζόν το πολύ καλό νομίζω γίνεται άριστο ....![]()
:chinscratch:![]()
Οχι αυτό είναι αλεπουδάκι γλυκούλι...μπερδεύεσαι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.