klamia71
AVClub Addicted Member
- 5 November 2007
- 2,388
κοιτα εδω προχειροτητα... χαχα... ελεος...
Aυτο το προσεξες σε πρωτη θεαση πανω στην ροη ?
Σε κατι τετοια γενικως δεν δινω σημασια καν και αν τυχει να μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση μπορει να το ξαναβαλω.
Γενικως δεν σταματω την ροη γιατι η αφηγηση εχει να κανει με την συνεχεια της - οποιας- ιστοριας.
Αν το σταματησεις τωρα για να δεις κατι περνας σε αλλη κατηγορια θεατη. Σε ολα τα προιοντα οχι μονο στοε αυτο εννοειται.τ οπ
το προσεξα πανω στην ροη στην πρωτη θεαση. δεν το σταματησα... το ειδα στη ροη.Aυτο το προσεξες σε πρωτη θεαση πανω στην ροη ?
Σε κατι τετοια γενικως δεν δινω σημασια καν και αν τυχει να μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση μπορει να το ξαναβαλω.
Γενικως δεν σταματω την ροη γιατι η αφηγηση εχει να κανει με την συνεχεια της - οποιας- ιστοριας.
Αν το σταματησεις τωρα για να δεις κατι περνας σε αλλη κατηγορια θεατη. Σε ολα τα προιοντα οχι μονο σε αυτο εννοειται.
Και τα ψαράκια που το είχανε μεταξύ Isildur και Sméagol (Gollum μετά), δεν τα αναφέρουμε? Άσε που κάποια στιγμή, έστω και λίγο, το έχει και ο Sam.Here is the detailed translation of the description of the 20 Rings of Power, their possessors, names, powers, and history, as described in J.R.R. Tolkien's universe:
1. THE ONE RING:
• Possessors: Sauron (creator), Isildur (who takes it from Sauron after the Battle of the Last Alliance), Gollum (who finds it), Bilbo Baggins (who discovers it in "The Hobbit"), Frodo Baggins (who inherits it from Bilbo).
Μακράν καλύτερης της πρώτης (βασικά βαριεμαι μόνο στα σημεία με τα νανάκια).
Και εγώ το ίδιο. Απολαυστικός ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον During. Για μένα η καλύτερη performance μακράν όλων των άλλων.Aμα σου πω οτι εγω αυτον τον κοσμο ευχαριστιεμαι περισσοτερο .
Δεν περιμενα οτι θα δουμε ποτε το Καζαντουμ σε ολη του την μεγαλοπρεπεια πριν την ελευση του Μπαλρογκ
Aμα σου πω οτι εγω αυτον τον κοσμο ευχαριστιεμαι περισσοτερο .
Δεν περιμενα οτι θα δουμε ποτε το Καζαντουμ σε ολη του την μεγαλοπρεπεια πριν την ελευση του Μπαλρογκ
Και εγώ το ίδιο. Απολαυστικός ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον During. Για μένα η καλύτερη performance μακράν όλων των άλλων.
Καλα, sorry κιόλαςhalflings τα λεμε αυτα ή hobbits![]()
…στα αγγλικά. Πιστεύω ο φίλος βρήκε την τέλεια ελληνική απόδοση: περιγραφική και του μεγέθους και του γούτσου-γουτσου χαρακτήρα/παιδικότητας που χαρακτηρίζει τα hobbits. Θα τα λέω κι εγώ νανάκια!halflings τα λεμε αυτα ή hobbits![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.