Kosh
AVClub Fanatic
Βλέποντας το trailer, κρατώ χαμηλά τις προσδοκίες μου.
Φαινεται να ειναι μικρου μπατζετ για αυτο.
Ελπιζουμε σκηνοθετικα και το στορυ να μας αποζημιωσουν.
Βλέποντας το trailer, κρατώ χαμηλά τις προσδοκίες μου.
Είναι μικρού budget . Το είχαν δηλώσει ότι κάποιες σειρές (γκουχ γκουχ ) ανάγκασαν σε περικοπές στα άλλα project και έχει γίνει εκτενής χρήση Green screen .Φαινεται να ειναι μικρου μπατζετ για αυτο.
Ελπιζουμε σκηνοθετικα και το στορυ να μας αποζημιωσουν.
Ότι και να λες το mandalorian θα είναι πάντα ανώτερο από το andror επειδή είναι για όλους.( πέρα από τα προφανή, βραβεία, θέαση, franchise κλπ κλπ ) .Kids oriented, this is NOT the way... μακάρι να βγω λάθος και να είναι τουλάχιστον όπως η σειρά....
Ότι και να λες το mandalorian θα είναι πάντα ανώτερο από το andror επειδή είναι για όλους.( πέρα από τα προφανή, βραβεία, θέαση, franchise κλπ κλπ ) .
αυτό δε δικαιολογεί να δούμε στο τρέιλερ 10 φορές τον groku να κάνει γκάφες για να γελάνε 10χρονα. Κι εγω το βρίσκω αστείο αλλά μια ισορροπία την θέλουμε.Είναι μικρού budget . Το είχαν δηλώσει ότι κάποιες σειρές (γκουχ γκουχ ) ανάγκασαν σε περικοπές στα άλλα project και έχει γίνει εκτενής χρήση Green screen .
Μου φάνηκε οτι ειδα και τον Ζeb, χμμμμΕγω βλεπω Razor Crest ..... και Hutt σε αρενα ...... ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ !
(εχουν προσθεσει και καποια Imperial Walkers εποχης Ezra .... αλλα αυτα εχουν γινει σουπα, πια)
Εδώ σου βάλανε Amanaman. Πόση ισορροπία θες;αυτό δε δικαιολογεί να δούμε στο τρέιλερ 10 φορές τον groku να κάνει γκάφες για να γελάνε 10χρονα. Κι εγω το βρίσκω αστείο αλλά μια ισορροπία την θέλουμε.
Ισχύει και το αναποδο;Μέτριο το trailer.
Καλό είναι οι σειρές να παραμένουν στην μικρή οθόνη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.