The Mandalorian and Grogu (2026)

Φαινεται να ειναι μικρου μπατζετ για αυτο.

Ελπιζουμε σκηνοθετικα και το στορυ να μας αποζημιωσουν.
Είναι μικρού budget . Το είχαν δηλώσει ότι κάποιες σειρές (γκουχ γκουχ ) ανάγκασαν σε περικοπές στα άλλα project και έχει γίνει εκτενής χρήση Green screen .

Kids oriented, this is NOT the way... μακάρι να βγω λάθος και να είναι τουλάχιστον όπως η σειρά....
Ότι και να λες το mandalorian θα είναι πάντα ανώτερο από το andror επειδή είναι για όλους.( πέρα από τα προφανή, βραβεία, θέαση, franchise κλπ κλπ ) .

Εγω βλεπω Razor Crest ..... και Hutt σε αρενα ...... ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ !
(εχουν προσθεσει και καποια Imperial Walkers εποχης Ezra .... αλλα αυτα εχουν γινει σουπα, πια)

Ενταξει κι εγώ έχω τρέλα με το Mandalorian, αλλά το trailer
Ότι και να λες το mandalorian θα είναι πάντα ανώτερο από το andror επειδή είναι για όλους.( πέρα από τα προφανή, βραβεία, θέαση, franchise κλπ κλπ ) .

Αυτό σηκώνει μεγάλο debate αλλά δε μπορώ να συμμετέχω γιατί και τα 2 μου αρέσουν αρκετά, το καθένα για διαφορετικούς λόγους.

Η ταινία που θα δούμε (ευχάριστα φυσικά) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MANDALORIAN όμως... και φαίνεται. Σε αυτό το σημείο έχω τις ενστάσεις μου και κρατώ μικρό καλάθι.

Είναι μικρού budget . Το είχαν δηλώσει ότι κάποιες σειρές (γκουχ γκουχ ) ανάγκασαν σε περικοπές στα άλλα project και έχει γίνει εκτενής χρήση Green screen .
αυτό δε δικαιολογεί να δούμε στο τρέιλερ 10 φορές τον groku να κάνει γκάφες για να γελάνε 10χρονα. Κι εγω το βρίσκω αστείο αλλά μια ισορροπία την θέλουμε.

Εγω βλεπω Razor Crest ..... και Hutt σε αρενα ...... ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ !
(εχουν προσθεσει και καποια Imperial Walkers εποχης Ezra .... αλλα αυτα εχουν γινει σουπα, πια)
Μου φάνηκε οτι ειδα και τον Ζeb, χμμμμ

• Like
Reactions: SR-71
αυτό δε δικαιολογεί να δούμε στο τρέιλερ 10 φορές τον groku να κάνει γκάφες για να γελάνε 10χρονα. Κι εγω το βρίσκω αστείο αλλά μια ισορροπία την θέλουμε.
Εδώ σου βάλανε Amanaman. Πόση ισορροπία θες;
Η ταινία φαίνεται ότι θα ειναι ένα ρεζουμέ της σειράς. Θα έχεις και τις γκάφες του Γκρογκου θα έχεις και επικές σκηνές starwars . Απλά δεν θα έχεις φυσικά τοπία και παίζει κάτω από το κράνος να μην καν ο Πασκάλ.

Παντως ................. βαρατε με κατω αλυπητα,
δεν μου καθεται καλα Sigourney μεσα σε Star Wars !!!!!!!!!!!!

(που μπορει, οταν δω την σειρα, αν αναθεωρησω .... αλλα επι του παροντος ... ΔΕΝ)

MV5BNjYwYzM4OTUtMDhmMy00ZTZiLTk0YzMtZGQ1MTRhMDNjZjMzXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg