K.ROMPOTIS
AVClub Fanatic
Εγώ πάλι νομίζω είναι με τις ώρες του. Δεν έχει συνέχεια πρόβλημα.
Πρέπει να εξαρτάται και απ την ταχύτητα, πόση έχεις; Εγώ δυστυχώς 7Mbps.
Εγώ πάλι νομίζω είναι με τις ώρες του. Δεν έχει συνέχεια πρόβλημα.
Κωστή δουλεύω με google chrome, είναι το πιο γρήγορο, με explorer, mozilla, θα πήγαινα για καφέ μέχρι να φορτώσει, δεν έχω δοκιμάσει με Opera αλλά δεν μου αρέσει η φιλοσοφία του σαν περιηγητής.
Το post μου 243, απ τη στιγμή που πάτησα reply μέτρησα 42 δεύτερα για να εμφανιστεί και να σταματήσει η πυξιδούλα να γυρίζει, τα συμπεράσματα δικά σας... Τέλος πάντων δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο, αρκετά μακρυγόρησα πάνω στο θέμα, άμα είναι να φτιαχτεί θα φτιαχτεί ειδάλλως θα συνηθίσω έτσι, δεν πειράζει.
Aπ την πρώτη μέρα αλλαγής της πλατφόρμας ξεκινήσανε αυτά τα προβλήματα, οπουδήποτε αλλού δεν έχω πρόβλημα με το ίντερνετ ούτε κι εδώ πριν αυτή την αλλαγή, άρα νομίζω τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Εχτες αργουσε που να ανοιξει, σημερα πετά.
Εχτες αργουσε που να ανοιξει, σημερα πετά.
@Klekor κάτι μου θυμίζει η φάτσα σου...
Πατώντας πάνω στο σχετικό έικονίδιο δεν εμφανίζονται αποτελέσματα των forum και ο reader δεν λαμβάνει ενημερώσεις. Κάνω κάτι λάθος;
Άσχετο αλλά εχουμε rss feed?
Να ρωτήσω κάτι, Το "what's new" και το "Νέα Posts" είναι δυο κουμπιά δίπλα δίπλα που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Για ποιο λόγο;
Δεν ξέρω που σε πηγαίνει το link. Αν πας στο http://www.avclub.gr/forum/external.php μπορείς να δεις το RSS feed και από ότι βλέπω είναι ενημερωμένο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.