The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Πρέπει να εξαρτάται και απ την ταχύτητα, πόση έχεις; Εγώ δυστυχώς 7Mbps.

Και με 2mbps δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα, οι σελίδες ούτε πολλά γραφικά έχουν ούτε flash. Αυτό που βλέπω είναι οτι, ο firefox τουλάχιστον, φαίνεται σαν να κάνει συνεχώς συνδέσεις με τον server, κάτι που δεν έκανε με την προηγούμενη μορφή του forum. Αν υπάρχουν και στοιχεία απο τρίτα sites (google analytics, facebook κτλ) στη σελίδα, τότε η σελίδα μπορεί να αργήσει αρκετά να φορτώσει.

Κωστή δουλεύω με google chrome, είναι το πιο γρήγορο, με explorer, mozilla, θα πήγαινα για καφέ μέχρι να φορτώσει, δεν έχω δοκιμάσει με Opera αλλά δεν μου αρέσει η φιλοσοφία του σαν περιηγητής.

Το post μου 243, απ τη στιγμή που πάτησα reply μέτρησα 42 δεύτερα για να εμφανιστεί και να σταματήσει η πυξιδούλα να γυρίζει, τα συμπεράσματα δικά σας... Τέλος πάντων δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο, αρκετά μακρυγόρησα πάνω στο θέμα, άμα είναι να φτιαχτεί θα φτιαχτεί ειδάλλως θα συνηθίσω έτσι, δεν πειράζει.

Last edited:
Πρέπει να εξαρτάται και απ την ταχύτητα, πόση έχεις; Εγώ δυστυχώς 7Mbps.

24άρα, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά γραμμής. Δεν είναι θέμα adsl, είπα τις πιθανές αιτίες. Από εκεί και πέρα μόνο όσοι ασχολούνται με την φιλοξενία του φόρουμ ξέρουν.

Κωστή δουλεύω με google chrome, είναι το πιο γρήγορο, με explorer, mozilla, θα πήγαινα για καφέ μέχρι να φορτώσει, δεν έχω δοκιμάσει με Opera αλλά δεν μου αρέσει η φιλοσοφία του σαν περιηγητής.

Στο δικό μου laptop, ο ΙΕ9 είναι πιο γρήγορος. Τι να πεις...

Το post μου 243, απ τη στιγμή που πάτησα reply μέτρησα 42 δεύτερα για να εμφανιστεί και να σταματήσει η πυξιδούλα να γυρίζει, τα συμπεράσματα δικά σας... Τέλος πάντων δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο, αρκετά μακρυγόρησα πάνω στο θέμα, άμα είναι να φτιαχτεί θα φτιαχτεί ειδάλλως θα συνηθίσω έτσι, δεν πειράζει.

Μπορώ να πω οτι έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση, σε σχέση με με τις πρώτες μέρες. Ή αυτό ή το έχω συνηθίσει...

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Aπ την πρώτη μέρα αλλαγής της πλατφόρμας ξεκινήσανε αυτά τα προβλήματα, οπουδήποτε αλλού δεν έχω πρόβλημα με το ίντερνετ ούτε κι εδώ πριν αυτή την αλλαγή, άρα νομίζω τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Επιβεβαιώνω , άλλως τε το έχω δηλώσει αρκετά νωρίτερα .
Απλά είπα μην είναι θέμα προσαρμογής και βελτιωθεί με τον καιρό , για αυτό και δεν το ξανάκανα θέμα .

Re: Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Είδατε σήμερα κάποια διαφορά;
Έγιναν κάποιες ρυθμίσεις αλλά γίνονται στα τυφλά, μιας και κανένας από την τεχνική ομάδα δεν έχει αυτό το πρόβλημα.

Εχτες αργουσε που να ανοιξει, σημερα πετά.

Χθες ήταν δράμα η κατάσταση, μάλλον λόγω των ρυθμίσεων που γινόταν ή προβλήματος στο server/δίκτυο.

Δεν βλέπω κάποια αξιοσημείωτη διαφορά, ίσως το advanced mode να φορτώνει πιο γρήγορα.

Παιδιά, συγχαρητήρια για τις νέες λειτουργίες. Μια ερώτηση: τα rss feed δουλεύουν; Πατώντας πάνω στο σχετικό έικονίδιο δεν εμφανίζονται αποτελέσματα των forum και ο reader δεν λαμβάνει ενημερώσεις. Κάνω κάτι λάθος;

Άσχετο αλλά εχουμε rss feed?

Να ρωτήσω κάτι, Το "what's new" και το "Νέα Posts" είναι δυο κουμπιά δίπλα δίπλα που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Για ποιο λόγο;

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα απο wind (wired / 3g) καθως και ΟΤΕ στην Κερκυρα που ημουν αυτες τις μερες.

Re: Απάντηση: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Πατώντας πάνω στο σχετικό έικονίδιο δεν εμφανίζονται αποτελέσματα των forum και ο reader δεν λαμβάνει ενημερώσεις. Κάνω κάτι λάθος;

Δεν ξέρω που σε πηγαίνει το link. Αν πας στο http://www.avclub.gr/forum/external.php μπορείς να δεις το RSS feed και από ότι βλέπω είναι ενημερωμένο...

Άσχετο αλλά εχουμε rss feed?

Όχι.

Πλάκα κάνω. Δες την απάντηση από πάνω. :smile:
Απλά, από τη μία ο FF αφαίρεσε το icon από τη version 4.x και πάνω, ο Chrome δεν ξέρει τι σημαίνει xml/rss, δεν έμεινε κανείς στις Θερμοπύλες να λέει στον κόσμο ότι ένα site έχει RSS...

Να ρωτήσω κάτι, Το "what's new" και το "Νέα Posts" είναι δυο κουμπιά δίπλα δίπλα που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Για ποιο λόγο;

Καλιτεχνική παρέμβαση... :p