The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Ευρηκα......

Ειχαν μεινει κι αλλα "τσεκ" σε ασχετα μηνυματα σε αλλα νηματα..... που ειχα σκοπο να quotarω και δεν το εκανα και με το περνουσε το οριο των 5 multiquote που μπορει να κανει ενας χρηστης μου εκανε ολα αυτα τα κουλα.

Απο κατω στο μεταξυ υπαρχει μηνυμα οτι εχεις κανεις κι αλλα quote και εχει κουμπι για να τα deselect all of them.

Τα πατησα και ολα οκ.

Αντε παλι σας εφτιαξα :D

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Γνωστό είναι αυτό ρε συ.

Όταν όμως κάνεις log out τα multi quote γίνονται reset.
Mήπως έχεις βάλει την επιλογή και είσαι μόνιμα συνδεδεμένος?

Ε, γι' αυτό ρε συ.

Εμένα πετάγεται μπλε οθόνη και μετά αυτόματη επανεκίνηση.
bug του avclub είναι? μπορείτε να μου το φτιάξετε? :7SFGSFG: :flipout:

Σας κανει κολληματα το site;
Εδω και 3 μερες, ενω σερφαρω κανονικα, ξαφνικα κολλαει και αργει να φορτωσει τις σελιδες.
Επανερχεται κανονικα μετα απο 5 λεπτα, σερφαρω για λιγη ωρα και μετα ξανα τα ιδια.
Την ωρα που δεν φορτωνει τις σελιδες, μπορ και μπαινω ταχυτατα σε οποιο αλλο site

Το μόνο παράπονο είναι πως το mobile site αν και όμορφο είναι σχεδόν άχρηστο, δεν υποστηρίζει τις περισσότερες δυνατότητες.
Και στο tapatalk πολλά δε λειτουργούν άψογα, πχ. τα λινκ για βιντεο που ποσταρονται μερικές φορές. Κρίμα γιατι όλο και περισσότερο διαβάζουμε από android.

Επειδης στο search δεν βρηκα κατι να εχει ματα προταθει, δεν θα ηταν καλη ιδεα να μπει ενα bravo/thank you κουμπακι ετσι ωστε να μη γεμιζουν τα θεματα με +1, συμφωνω, σορεος, αξιος κλπ. ?

Επειδης στο search δεν βρηκα κατι να εχει ματα προταθει, δεν θα ηταν καλη ιδεα να μπει ενα bravo/thank you κουμπακι ετσι ωστε να μη γεμιζουν τα θεματα με +1, συμφωνω, σορεος, αξιος κλπ. ?

Συν ένα !!!!!!!

Έχετε υπόψιν ότι η ώρα του Server χάνει λίγο (~10 λεπτά). Αν σας είναι εύκολο φτιάξτε το pls.

Θα πρότεινα να υπάρχει κάποιο thread που αφορά την επεξεργασία φωτογραφίας με το Lightroom. Πιστεύω ότι αρκετός κόσμος το χρησιμοποιεί, δεδομένου ότι είναι αρκετά πιο εύχρηστο απο το το Photoshop (διαφορετικό στη λειτουργία του), αλλά με πολλές δυνατότητες.

Απάντηση: Re: The new AVClub: Bugs, feature requests, κτλ

Θα πρότεινα να υπάρχει κάποιο thread που αφορά την επεξεργασία φωτογραφίας με το Lightroom. Πιστεύω ότι αρκετός κόσμος το χρησιμοποιεί, δεδομένου ότι είναι αρκετά πιο εύχρηστο απο το το Photoshop (διαφορετικό στη λειτουργία του), αλλά με πολλές δυνατότητες.

Μα είναι απλό, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να ανοίξει τέτοιο thread εδώ

Επανέρχομαι για να μην ξεχνιόμαστε στο χρόνο φόρτωσης σελίδας, δεν θα ανεβάσω βίντεο γιατί θα μας κράξουν κι απ το youtube, επίσης δεν ξέρω αν θα χετε την υπομονή να κάτσετε να δείτε πότε τελικά φορτώνει, βασικά θα μιλήσω σταράτα και ξεκάθαρα, έχω ξενερώσει και γι αυτό πλέον πολύ αραιά και που μπαίνω. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι επιεικώς απαράδεκτοι, δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά η παλιά πλατφόρμα ήταν μακράν η καλύτερη. Ελπίζω κάποτε στο απώτερο μέλλον να γίνει κάτι και να διορθωθεί η κατάσταση. Για να προλάβω καταστάσεις δεν έχω πουθενά και σε κανένα άλλο σάιτ αυτό το πρόβλημα, η ταχύτητά τους σε σύγκριση με το φόρουμ μας μοιάζει με ταχύτητα δίνης στο STAR TREK, αυτά.

Η ταχύτητα έχει βελτιωθεί σε μένα. Δεν φτάνει βέβαια την ταχύτητα άλλων ελληνικών fora σε vBulletin αλλά υπάρχει βελτίωση.
Ειδικά ο advanced editor φορτώνει αρκετά γρήγορα.

παράξενο! δεν έχουμε ακούσει άλλη τέτοια αναφορά.

σε εμένα, με wind και κλείδωμα στα ~18 mbit εμφανίζονται όλα πολύ γρήγορα.

Last edited: