The Objective DAC (ODAC)

Μερσί Σεντράλ... :a0210:

Να σας κάνω 2 γρήγορες ερωτήσεις:

1. Όταν συνδέουμε DAC σε υπολογιστή, πάντα παρακάμπτεται αυτόματα η κάρτα ήχου και όλα περνάνε από το DAC?
Αν όχι, τί ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν;
2. Τα DACs συνοδεύονται από κάποιους drivers ή όχι; Ή εξαρτάται από το εκάστοτε DAC?

Αυτά τα ολίγα εν μέσω ενθουσιασμού!!!! Εύχομαι επιτέλους να μοορώ να ακούσω πραγματικό 24/92! :firstprize:

Mε μακ δεν θες drivers,απλα θα δεις στο midi αν σου εχει βγαλει την συσκευη sto output,με windows θες,αν αυτο ανεβαινει 96 και πανω

Έχω κάνει την παραγγελία από τους πρώτους αλλά δεν έχουν ενημερώσει για ημερομηνία αποστολής (είπαν για τέλος Μαΐου, αρχάς Ιουνίου...)... Gojakla εσένα σε έχουν ενημερώσει?

Σε pc δεν χρειάζονται drivers, αλλά για παράκαμψη των windows sound managers θες να τρέχεις kernel streaming ή wasapi... αν θες να έχεις σήμα bit perfect... ειδάλλως υπάρχει περίπτωση να μην είναι bit perfect...

Το dac αυτό έχει δειγματοληψία 24/96 maximum, αλλά δεν υποστηρίζει 24/88,2.

Last edited:
Έχω κάνει την παραγγελία από τους πρώτους αλλά δεν έχουν ενημερώσει για ημερομηνία αποστολής (είπαν για τέλος Μαΐου, αρχάς Ιουνίου...)... Gojakla εσένα σε έχουν ενημερώσει?

ANTONIOS BIRMPAS,

We shipped a package to you on 05/31/2012 via U.S. Postal Service Priority Mail International, Small Flat Rate Box to the following address:...

Δεν έχω παραλάβει ακόμα βέβαια....

Σε pc δεν χρειάζονται drivers, αλλά για παράκαμψη των windows sound managers θες να τρέχεις kernel streaming ή wasapi... αν θες να έχεις σήμα bit perfect... ειδάλλως υπάρχει περίπτωση να μην είναι bit perfect...

Είμαι σε Mac...

Το dac αυτό έχει δειγματοληψία 24/96 maximum, αλλά δεν υποστηρίζει 24/88,2.

Το ότι δεν υποστηρίζει 24/88.2 μας ενοχλεί κάπου?

Δεν έχω παραλάβει ακόμα βέβαια....

Το ότι δεν υποστηρίζει 24/88.2 μας ενοχλεί κάπου?

Ναι σίγουρα δεν έχεις παραλάβει... έχεις ενημερωθεί για ημερομηνία αποστολής όμως?

Δεν μας πειράζει αν δεν υποστηρίζει 24/88,2 αυτά τα αρχεία είναι μάλλον από SACD rip... και δεν παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές αν γίνονται downsample.

Μου έχει δώσει τρακιν ναμπερ και είναι ήδη καθοδόν...
Ημ. Αποστολής δεν θυμάμαι... Θα πρέπει να τσεκάρω στο μειλ...

Εσένα, καμία ειδοποίηση Χρήστο;

Δυστυχώς καμία... αν δεν έχω καμιά ειδοποίηση μέχρι την Δευτέρα, του στέλνω mail...

Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι καθοδόν... μάλλον κάτι δεν διάβασες καλά...

*Current Status (updated June 8)*: ODAC boards are in stock and can ship immediately. Standalone ODAC preorders will ship upon arrival of enclosure endplates, June 12-14. O2+ODAC combo endplates will arrive and ship June 19-22. Please contact us on our blog for more news. Thank you!

Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι καθοδόν... μάλλον κάτι δεν διάβασες καλά...

*Current Status (updated June 8)*: ODAC boards are in stock and can ship immediately. Standalone ODAC preorders will ship upon arrival of enclosure endplates, June 12-14. O2+ODAC combo endplates will arrive and ship June 19-22. Please contact us on our blog for more news. Thank you!

Εγώ δεν νομίζω να έχω καταλάβει κάτι λάθος... αυτοί μάλλον έχουν αποστείλει είτε λάθος email, είτε μου στέλνουν κάποιο δωράκι!!!!!

A****** B******,

We shipped a package to you on 05/31/2012 via U.S. Postal Service Priority Mail International, Small Flat Rate Box to the following address:

A****** B******
** K****** Str.
GREECE

The package's Priority Mail International Customs ID is **78*7*8*81US

To check the delivery status of your package at any time please visit: μπλα μπλα μπλα
or the U.S. Postal Service's web-site: μπλα μπλα μπλα

Please see our shipping page for more information about your shipment: μπλα μπλα μπλα
Transaction Number: ************************

Thank you for your order!

Enjoy,

JDS Labs, Inc.

Βάζοντας το Tracking Number έχω αυτό:

Package ID: **78*7*8*81US

Your item departed our CHICAGO, IL 60666 sort facility on June 02, 2012.
Processed through USPS Sort Facility, June 01, 2012, 2:35 pm, CHICAGO, IL 60666
Depart USPS Sort Facility, June 01, 2012, HAZELWOOD, MO 63042
Processed at USPS Origin Sort Facility, May 31, 2012, 9:38 pm, HAZELWOOD, MO 63042
Accepted at USPS Origin Sort Facility, May 31, 2012, 8:23 pm, GLEN CARBON, IL 62034
Electronic Shipping Info Received, May 31, 2012
Shipment Accepted, May 31, 2012, 4:55 pm, MARYVILLE, IL 62062

:hmmmm2:

Όπως είπα παραπάν' συμβαίνουν τα εξής:

Είτε έκαναν λάθος επικοινωνία, είτε... μου στέλνουν δώρο.... :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Μήπως κατά λάθος παράγγειλες μόνη της την πλακέτα... διότι είναι το μοναδικό πράγμα που έχει έτοιμο αυτή την στιγμή...

πλήρωσες 145 δολάρια συν μεταφορικά ή λιγότερο?... αν είναι λιγότερο τότε πήρες την πλακέτα σκέτη.

Μήπως κατά λάθος παράγγειλες μόνη της την πλακέτα... διότι είναι το μοναδικό πράγμα που έχει έτοιμο αυτή την στιγμή...

πλήρωσες 145 δολάρια συν μεταφορικά ή λιγότερο?... αν είναι λιγότερο τότε πήρες την πλακέτα σκέτη.

Το σκέφτηκα, και πήγα κατευθείαν να τσεκάρω το order confirmation:

ORDER DETAILS:
Payment Date: 01:49:16 May 02, 2012 PDT
PayPal Transaction ID: *****************
Payment Status: Preorder
Payment Total: $167.45 (USD)

ITEM(S) ORDERED:
In Standalone Case ODAC Preorder (Qty: 1)

SHIPPING METHOD:
USPS Priority International

Σωστός δεν είμαι ρε Χρηστάρα?

:firstprize:

aakxvKGo.jpg

Last edited:
Είναι απίστευτα μικρό.... σχεδόν σαν πιστωτική...

aay6KOgg.jpg

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση είναι πως στη συσκευασία υπήρχε και καλωδιάκι USB.... :grinning-smiley-043

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση είναι πως στη συσκευασία υπήρχε και καλωδιάκι USB.... :grinning-smiley-043

[HiEnd mode:on] Να το κάψεις αμέσως και να πάρεις ένα "καλό" !!! (υπολόγιζε 500 - 1500 ευρουλάκια για να είσαι καλυμένος) [HiEnd mode: off]

Καλώς το δέχτηκες!!! :ernaehrung004:

και εγώ έλαβα μειλ ότι είναι καθόδων!!! :BDGBGDB55:

Καλορίζικοοοοοο.... καλές ακροάσειιιιιιςςςςς!!!! Ζηλεύωωωωωωω!!!!!!!!!

δεν πιστευω να δέχεται και ψηφιακό σημα απο idevices???? Fostex HP-P1 πχ..