The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    20
Θα συμφωνουσα, αλλα υπαρχει μια λεπτομερεια.

Το νημα ανοιξε πολυυυυυυ πριν την ταινια και πριν ακομα και απο το τρεηλερ.

Iσχύει.
Και αν - υποθετικά - ρωτάς εμένα θα σου πώ ότι προσωπικά διαφωνώ κάθετα με το άνοιγμα νημάτων που αφορούν ταινίες που θα κυκλοφορήσουν σε 1, 2 ακόμα και 3 χρόνια.
Δεν βρίσκω κανένα νόημα σε αυτό, μια συζήτηση για το πως θα είναι μια ταινία που θα βγεί στο μέλλον γίνεται μόνο στο "καφενειακό" επίπεδο με κίνδυνο να καταντήσει καθαρό κουτσομπολιό.
Ως διαχειριστής βέβαια δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κανέναν να ανοίξει ένα νήμα και δεν θα'θελα κιόλας.
Απλά λέω τη σκέψη μου.
Το συγκεκριμμένο νήμα σαφώς και άνοιξε πολύ πριν την ταινία, είπε ο καθένας την αποψή του και στο τέλος αναγκαστήκαμε- ως διαχειριστές - να το κλειδώσουμε γιατί η συζήτηση εντός του είχε καταντήσει μια μόνιμη λούπα όπου επαναλαμβάνονταν τα ίδια πράγματα, πράγμα λογικό όταν δεν υπάρχει ουσιαστικό αντικείμενο συζήτησης.

Πλέον όμως υπάρχει. Η ταινία έχει κυκλοφορήσει και είναι στη διάθεση του κοινού και άρα και στην κριτική του.
Απο εδώ και πέρα δεν γίνεται να γράφεται κριτική χωρίς να υπάρχει θέαση της ταινίας.
Ούτε να εκφέρεται άποψη περί αυτής απλούστατα γιατί δεν είναι άποψη αλλά.....αμπελοφολοσοφία για μην πω κάτι χειρότερο.

Last edited:
701fbc7f0f8c69fccdcaee6267b0807a.jpg

Και αν - υποθετικά - ρωτάς εμένα θα σου πώ ότι προσωπικά διαφωνώ κάθετα με το άνοιγμα νημάτων που αφορούν ταινίες που θα κυκλοφορήσουν σε 1, 2 ακόμα και 3 χρόνια.

Δεν κανει κακο να υπαρχει νημα με υλικο για μια ταινια μην πω οτι αν βγει "νωρις" ειναι απο αυτα τα περιεχομενα που φερνουν θεασεις πολλες.

Το θεμα ειναι να καταλαβαινουν τα μελη ποτε λενε απλα την αποψη τους μια δυο τρεις και ποτε γινονται φορτικοι για κατι που ακομα δεν εχει βγει.

Αλλωστε δεν εχει ξαναυπαρξει τετοια ιστορια ποτε με νημα πριν την ταινια (αρνητικη συμμετοχη εννοω) .

Εχουμε ξαναπει οτι ολοι αυτοι δεν εχουν καν δει για να πουν την αποψη τους για την περσινη ταινια με τον Οδυσσεα, που σημαινει οτι δεν ειναι το ομηρικο επος το κινητρο τους για αυτου του ειδους την συμμετοχη αλλα κατι αλλο που μονον αυτοι γνωριζουν.