εδω αφηγηθηκε γεγονοτα μιας -θεωρητικα- δεκαετιας του Οδυσσεα σε ενα βιβλιο και θες να γραψει και για τον Παλαμηδη ?
To πιο πιθανο ειναι οτι αφαιρεσε μερικους ηρωες ....... για οικονομια αφηγησης.O Όμηρος;
Βασικό συμβάν στον Τροϊκό πόλεμο και το παρέληψε.
Θα του χαλούσε φαίνεται το sequel...
Ο ιδανικος Πολύφημος. Βέβαια, μετά απο αυτα που ακούω, ότι ο Χολαντ προορίζεται για Οδυσσέας και όχι Τηλέμαχος, δεν ξέρω τι να περιμένω.View attachment 246114
![]()
Christopher Nolan’s The Odyssey Cast Adds Award-Winning MCU Star To Already Impressive Ensemble
Matt Damon and Tom Holland lead the cast.screenrant.com
Ή μπορεί το ακροατήριο του Ομήρου-που τον ζούσε-να μην ήθελε να ακούει για τον Παλαμήδη για πολιτικούς λόγους.To πιο πιθανο ειναι οτι αφαιρεσε μερικους ηρωες ....... για οικονομια αφηγησης.
Βασικα, απο την στιγμη που γνωριζουμε για τον Παλαμηδη ...... δεν το κανε με ζεση !
(πλακα κανω ..... δεν τον αναφερει ΚΑΝ)
Πληρωνει 1,03 για Bernthal Αντινοος,η οποια ειναι οντως τρομερη επιλογη!
Αντίνοος έχει κλειδώσει κατ εμέ ο Πάτινσον.Πληρωνει 1,03 για Bernthal Αντινοος,η οποια ειναι οντως τρομερη επιλογη!
Εγώ ελπίζω σε θέαμα και όχι σε δηθενιά με πονοκέφαλο (inception)
Εγώ ελπίζω σε θέαμα και όχι σε δηθενιά με πονοκέφαλο (inception)
ο Χολαντ μονο για Πηνελοπη κανειΒέβαια, μετά απο αυτα που ακούω, ότι ο Χολαντ προορίζεται για Οδυσσέας και όχι Τηλέμαχος
Θα πατωσει τότε όπως το Kaos.Mακαρι να ειναι στην συγχρονη εποχη η ιστορια οπου νιωθει ανετα ο Νολαν να δημιουργει και οχι στην Αρχαια Ελλαδα.
Το θεαμα ερχεται απο την πολυποθητη πολυπλοκοτητα του Νολαν.
Ας περιμενουμε .................... Nolan ειναι αυτος !Θα πατωσει τότε όπως το Kaos.
Ο κόσμος δεν θέλει μοντέρνες μεταφορές κλασσικών μύθων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.