toupia Μέλος Σωματείου 19 August 2020 3,370 the place of my birth to the ends of the Earth. Yesterday at 20:56 #161 Kosh said: Ευτυχως ο μακαριτης ο Θοδωρος πηρε το μυστικο της τεχνης του στον ταφο του . Click to expand... Πω, ρε φίλε! Καρφάρα από τις λίγες!
Kosh said: Ευτυχως ο μακαριτης ο Θοδωρος πηρε το μυστικο της τεχνης του στον ταφο του . Click to expand... Πω, ρε φίλε! Καρφάρα από τις λίγες!
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 100,772 Εκεί ψηλά..... Yesterday at 21:03 #162 toupia said: Πω, ρε φίλε! Καρφάρα από τις λίγες! Click to expand... ηταν απο τους αγαπημενους μου ο Τεο παντα τον θαυμαζα not Reactions: toupia
toupia said: Πω, ρε φίλε! Καρφάρα από τις λίγες! Click to expand... ηταν απο τους αγαπημενους μου ο Τεο παντα τον θαυμαζα not
toupia Μέλος Σωματείου 19 August 2020 3,370 the place of my birth to the ends of the Earth. Yesterday at 21:05 #163 Kosh said: ηταν απο τους αγαπημενους μου ο Τεο παντα τον θαυμαζα not Click to expand... "Από τις καλύτερες ταινίες που είχα κοιμηθεί" Reactions: SR-71
Kosh said: ηταν απο τους αγαπημενους μου ο Τεο παντα τον θαυμαζα not Click to expand... "Από τις καλύτερες ταινίες που είχα κοιμηθεί"
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 34,947 127.0.0.1 Today at 09:55 #164 Να έχεις μεταμεσονύχτια Μπακογιαννόπουλο να σου σχολιάζει Αγγελόπουλο... Σαν το Tenet μόνο μη το βγάλει ο βλαμμένος και μπερδευτούμε και εμείς που υποτίθεται την ξέρουμε.
Να έχεις μεταμεσονύχτια Μπακογιαννόπουλο να σου σχολιάζει Αγγελόπουλο... Σαν το Tenet μόνο μη το βγάλει ο βλαμμένος και μπερδευτούμε και εμείς που υποτίθεται την ξέρουμε.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Support Admin 17 June 2006 25,383 Αθήνα Today at 10:15 #165 Νικος Πετειναρακης said: Εγώ "μυρίστηκα" και κάτι άλλο. Ότι θα δούμε μια αλληγορική ταινία και πως όποιοι περιμένουν action movie την πάτησαν. Αυτή την αίσθηση μου έδωσε το teaser.. Click to expand... Δυστυχώς το έχω πει από τον Ιανουάριο..... Ο Post in thread 'The Odyssey (2026)' 24 January 2025 Εγώ ελπίζω σε θέαμα και όχι σε δηθενιά με πονοκέφαλο (inception) Reactions: Νικος Πετειναρακης
Νικος Πετειναρακης said: Εγώ "μυρίστηκα" και κάτι άλλο. Ότι θα δούμε μια αλληγορική ταινία και πως όποιοι περιμένουν action movie την πάτησαν. Αυτή την αίσθηση μου έδωσε το teaser.. Click to expand... Δυστυχώς το έχω πει από τον Ιανουάριο..... Ο Post in thread 'The Odyssey (2026)' 24 January 2025 Εγώ ελπίζω σε θέαμα και όχι σε δηθενιά με πονοκέφαλο (inception)