toupia
Μέλος Σωματείου
Πω, ρε φίλε! Καρφάρα από τις λίγες!Ευτυχως ο μακαριτης ο Θοδωρος πηρε το μυστικο της τεχνης του στον ταφο του .
Πω, ρε φίλε! Καρφάρα από τις λίγες!Ευτυχως ο μακαριτης ο Θοδωρος πηρε το μυστικο της τεχνης του στον ταφο του .
Πω, ρε φίλε! Καρφάρα από τις λίγες!
"Από τις καλύτερες ταινίες που είχα κοιμηθεί"ηταν απο τους αγαπημενους μου ο Τεο παντα τον θαυμαζα not
![]()
Δυστυχώς το έχω πει από τον Ιανουάριο.....Εγώ "μυρίστηκα" και κάτι άλλο. Ότι θα δούμε μια αλληγορική ταινία και πως όποιοι περιμένουν action movie την πάτησαν. Αυτή την αίσθηση μου έδωσε το teaser..
Αυτό κατάλαβες; Καλά, συνέχισε ότι κανείς, συγγνώμη για την ενόχληση.Ας μην το παιδευουμε (σε λιγο θα θεωρηθουν minimum οι δεκα φορες αναγνωσης και οι πεντε μεταφρασεις απ'το πρωτοτυπο).
Εδω μεσα υπαρχει κοσμος που ΔΕΝ ειναι καθηγητες. Και ουτε τους ζητηθηκε. Αλλιως βαλτε ενα query σε οποιον πρωτοεισερχεται.
Συγνωμη αν προσβληθηκες ..... αλλα αυτο καταλαβα.Αυτό κατάλαβες; Καλά, συνέχισε ότι κανείς, συγγνώμη για την ενόχληση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.