Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Εγώ πάλι το Dunkirk το λάτρεψα.Το ίδιο και το Dunkirk.
Εξού και το παρατσούκλι "Φολαν"![]()
Εγώ πάλι το Dunkirk το λάτρεψα.Το ίδιο και το Dunkirk.
Αν και παίζει να τσεπωσε το 80% του budget από τις στολές![]()
Το ίδιο και το Dunkirk.
Μου θυμιζετε τους φιλοτεχνους που καθονται και κοιτανε στο κεντρο του δωματιου μια σκατουλα και τη θαυμαζουνΕγώ πραγματικά τέτοιο μίσος για κάποιον δεν μπορώ να το εξηγήσω....
Σας έχει πάρει τα project?.
Φιλότεχνοι βλέπω... Χαχαχχ
το tenet επρεπε μα απφασισεις σαν τι θα το δεις.... σαν μια εργασια πανω στο χωροχρονο η σαν ενα james bond. οντως το πολυπλοκο σεναριο το εκανε δυσκολο στη θεαση. αλλα αν αποφασιζες να το δεις σαν μια ταινια περιπετειας μια χαρα ηταν.To Tenet σεναριακά έπασχε (παραχάθηκε η μπάλα), σαν υλοποίηση/σκηνοθεσία ήταν κι αυτό άριστο.
Αν δεν καταλαβετε οτι κανοντας πλατες σε ενα κακο εργο ο καλλιτεχνης επαναπαυεται και το επομενο θα ειναι εξισου κακο ή και χειροτερο.Εμένα πάλι αυτή η λογική μου θυμίζει καύση βιβλίων. Δεν μου αρέσει κάτι..στην πυρά..
Αν δεν μας αρέσει κάτι απλά δεν ασχολούμαστε. Sorry αλλά tragic...
Το τρέιλερ είναι απλά η αφορμή να πυροβολησουμε κάποιον.. λες και θα ιδρώσει το αυτί του Νόλαν επειδή κάποιος από τα Σούρμενα τον εκραξε.
Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει αλλά δε μας βλέπει κανείς..![]()
Που να διαβάσεις φανμποις που ήδη βάζουν την ταινία στις 10 καλύτερες όλων των εποχώνΝα δω τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...![]()

Κακο κατά τη γνώμη σου .. ( από αυτά που έχουμε δει) γιατί εδώ κρίνουμε κάτι σαν κακό και δεν το έχουμε δει ακόμα .. αν δε μίλαγε για παράνοια μιλάμε για εμπάθεια...Αν δεν καταλαβετε οτι κανοντας πλατες σε ενα κακο εργο ο καλλιτεχνης επαναπαυεται και το επομενο θα ειναι εξισου κακο ή και χειροτερο.
Το κοινο πρεπει να ειναι απαιτητικο και να σπρωχνει τους καλλιτεχνες να γινονται καλυτεροι, οχι να μενουν στασιμοι και να χειροτερευουν.
Γι' αυτο εχουμε γεμισει με σαβουρες και μολις εμφανιστει κατι μετριο το αποθεωνουμε.
Εν τω μεταξύ, το Dunkirk ήταν εξαιρετικό στο είδος του, από τις καλύτερες πολεμικές ταινίες που έχουμε δει.
Δε νομιζω οτι αυτοι που κρινουν κακο το συγκεκριμενο εργο το κανουν για το συνολο του.Κακο κατά τη γνώμη σου .. ( από αυτά που έχουμε δει) γιατί εδώ κρίνουμε κάτι σαν κακό και δεν το έχουμε δει ακόμα .. αν δε μίλαγε για παράνοια μιλάμε για εμπάθεια...
Η Δουνκερκη ηταν καλο σαν ταινια, η σαν κινηματογραφικος περιπατος, αλλα ΠΟΛΕΜΙΚΗ ταινια δεν ηταν.
Γιαυτο και η σχετικη μου απογοητευση. Οχι αισθητικη αλλα λειτουργικη.
Πολυ παθητικη ταινια, ολο τρεχαν να φυγουν να κρυφτουν. Μια φορα ανοιξαν 2-3 Γερμανοι ενα πυρ και τρεχαν σαν κουνελια να ξεφυγουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.