Δεν καταλαβαινω τη πρεμουρα να το δειτε αμεσα, σε ενα μηνα δηλαδη αμα πατε τι θα γινει,
θα ασπρισει η ωραια Ελενη;
Πιθανότατα θα έχει φύγει από την Imax αίθουσα.
Και ναι, πρέπει να το δούμε στην Imax αίθουσα.
Δεν καταλαβαινω τη πρεμουρα να το δειτε αμεσα, σε ενα μηνα δηλαδη αμα πατε τι θα γινει,
θα ασπρισει η ωραια Ελενη;
Aμα κόβει εισιτήρια θα το κρατήσουν καιρό, είναι και καλοκαίρι πόσες ''μεγάλες'' ταινίες θα έρθουν? Εγώ θα ξαναπάω με την σύζυγο και τα παιδιά, για να το δουν και αυτοί, άλλα από εβδομάδα ή σε 2 εβδομάδες να ηρεμίσει λίγο η κατάσταση...Πιθανότατα θα έχει φύγει από την Imax αίθουσα.
Δεν θα τη δω. Εκείνη την ημέρα βλέπω αφιέρωμα σε μουντιάλ με θέμα τη ζωή του Πελέ (τον υποδύεστε ένας χαλααντ- Νορβηγός ) την ζωή του Μαρτινς Λούθηρου κινγκ (τον υποδύεται ένας ακιρο τανακα-νομίζω Ιάπωνας)και μια ταινία αφιέρωμα στη στη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνας (την υποδύεται η Τζενιφερ Λόπεζ)
Εντάξει έχει γεμίσει το διαδίκτυο με τέτοια και με ΑΙ εικόνες από ''αφίσες'' ταινιών....κούρασε το αστείο, όποιος τον ενοχλεί ας μην την δει, αυτός χάνει!! Είναι η ταινία της χρονιάς.Το αντιγράφω γιατι μου άρεσε:
Ασε που δεν διαμαρτυρηθηκε κανενασ απο αυτους, οτι ο Ντειμον σαν Οδυσσεας ειναι υπερβολικα λευκος για νησιωτης ναυτικοςΕντάξει έχει γεμίσει το διαδίκτυο με τέτοια και με ΑΙ εικόνες από ''αφίσες'' ταινιών....κούρασε το αστείο, όποιος τον ενοχλεί ας μην την δει, αυτός χάνει!! Είναι η ταινία της χρονιάς.
Δε νομιζω, αμα παει ταπα στις πωλησεις εισιτηριων γιατι να το βγαλουν;Πιθανότατα θα έχει φύγει από την Imax αίθουσα.
Κάνει καμία νήξη στην ελλαδα (βλ. τουρισμός) ή τσαμπα το hype;Την είδα εχτές στο IMAX....δεν μου επιτρέπεται τώρα να γράψω περισσότερα. Μετά της 7 το βράδυ σήμερα που θα λήξει το εμπάργκο. Μια πρόταση μόνο, πηγαίνετε να το δείτε!!
Σιγουρα θα είχε FPV footage με drone από Μυκονο και Σαντορίνη, αλοίμονο....Κάνει καμία νήξη στην ελλαδα (βλ. τουρισμός) ή τσαμπα το hype;
Ναι πως. Αν δεις τα σχολια όλο αυτό τον καιρό παγκοσμίως αδιαφορούν για το ότι είναι ελληνική μυθολογία.Λιγα ειναι . Με την διαφημιση που θα λαβουμε τα λεφτα αυτα ειναι ψιχουλα. Απο αυριο η Ελλαδα θαναι στα χειλη ολου του κοσμου (ξανα)
Ναι πως. Αν δεις τα σχολια όλο αυτό τον καιρό παγκοσμίως αδιαφορούν για το ότι είναι ελληνική μυθολογία.
Επίσης η Ελλάδα δεν ήταν μέσα στις χώρες πρεμιέρας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.