The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Πολύ Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Total voters
    2
Πως τα δώσαμε? εννοεις την επιστροφή φόρου? δικα τους χρήματα πήραν πίσω....
Και εμένα αυτά που μου παιρνει η εφορία δικά μου είναι αλλά δεν μου τα δίνει πίσω

Μια χαρά ήταν η επιστροφή. Αν είναι να δίνουν 20 για να παίρνουν πίσω τα 6.5 . Από το να μην δίνουν τίποτα. Γιατί τα 6.5 είναι από επιλεξιμες δαπάνες που υπολογιστηκαν στα 16.5 εκ. Σίγουρα άφησαν περισσότερα στην χώρα που έμειναν εκτός επιστροφής.

• Haha
Reactions: Φρα.Πε.
Και εμένα αυτά που μου παιρνει η εφορία δικά μου είναι αλλά δεν μου τα δίνει πίσω

Μια χαρά ήταν η επιστροφή. Αν είναι να δίνουν 20 για να παίρνουν πίσω τα 6.5 . Από το να μην δίνουν τίποτα. Γιατί τα 6.5 είναι από επιλεξιμες δαπάνες που υπολογιστηκαν στα 16.5 εκ. Σίγουρα άφησαν περισσότερα στην χώρα που έμειναν εκτός επιστροφής.
Ακριβώς, αρα "εμείς" είμαστε κερδισμένοι ακόμα και με την επιστροφή του φόρου τους.

Στο δια ταυτα, πως γινεται να ψηφίζει κάποιος που δεν την έχει δει? βασικά μπορεί, απλά η κίνηση αυτή λέει πολλά...

• Like
Reactions: Kosh and Pleo
Σημασια εχει οτι βαζουν τον θεατη να ψαξει να δει να ελεγξει οποτε ετσι λειτουργει η διαφημιση

O μέσος Αμερικάνος είδε το Τροία και περίμενε να βγει το Τέσσερα.

• Haha
Reactions: furious99
Αν ήμουν Αθήνα εννοείται θα την έβλεπα την ταινία και σε imax. Δε βρίσκω τόσο τραγικό το χρώμα της ωραίας Ελένης σε μια σαχλαμαρίτσα μυθοπλασίας που πας για να φας το ποπ κορν και να περάσεις καλά όσο ότι πριν λίγα χρόνια μια χώρα των Βαλκανίων βαφτίστηκε με όνομα διαμερίσματος της ελληνικής επικράτειας. Αυτό είναι αλλοίωση της ιστορίας και όχι ποιοι θα παίξουν τους χαρακτήρες του ομηρικού έπους.

Υπομονή, λίγες ώρες ακόμη για εμάς τους θνητους

Στα χείλη του κόσμου η Ελλάδα είναι μόνο 2 λέξεις: τζάϊρος και μουζάκα.
Αυτό είναι η χώρα για την συντριπτική πλειοψηφία.
Τελικα τζάϊρος ή γκίρος είναι;
:)
Τσάμπα δεν είναι, δώσαμε 6.5 εκατομμύρια.
Με τόσα που δώσαμε, οι προβολες έπρεπε να είναι τσάμπα...

Α, είναι και IMAX... Δηλαδή 4/3... Να βγάλω τη CRT από την αποθήκη να την εχω πρόχειρη...