Δηλαδή φτάσαμε να θεοποιουμε το 4:3 επειδή βγαίνει σε ΧXXL size; Αυτό κι αν είναι ανωμαλία. Άντε να καταργήσουμε και το χρώμα σιγά σιγά.
Δηλαδή φτάσαμε να θεοποιουμε το 4:3 επειδή βγαίνει σε ΧXXL size; Αυτό κι αν είναι ανωμαλία. Άντε να καταργήσουμε και το χρώμα σιγά σιγά.
Αν σου ανοίξω κι εγω μια οθόνη όσο το πλάτος της πλατείας Συντάγματος σε 2.35:1 παλι μεγαλείο θα δείχνει.
Απλά επειδή δεν μπορούν να μεγαλώσουν το πλάτος στις αίθουσες τι έκαναν; Εκμεταλλεύτηκαν το πάνω κάτω (που ήταν κενό) και τσουπ μεγάλωσε αυτόματα η εικόνα.
-Ναι ρε παιδιά , θα είπε κάποιος, Μας ξέφυγε το κάδρο!! Αυτό δεν είναι ουτε 16:9 ούτε 2:35:1. Αυτό μας βγήκε 4:3 κάδρο !Πώς θα το πουλήσουμε αυτό;
-Ω ρε έχεις δίκιο. Να το βαφτίσουμε ΙΜΑΧ και να πουλήσουμε το μέγεθος. Ποιος θα νοιαστεί αν είναι 4:3 κάδρο....
Ασχολείστε με όλα τα πράγματα εκτός από την ίδια την ταινία...
Εγώ θέλω να κάνουν καμιά πλακα και να βγάλουν το δισκάκι σε αυθεντικό 4:3 να δω τι θα λεςΑπό σένα δεν το περίμενα αυτό πάντως, εσύ δεν είσαι ο Size Does Matter? Φυσικά και είναι μοναδική αίσθηση να απλώνει και στον κατακόρυφο άξονα η εικόνα, γιατί όχι; Επειδή δε γίνεται σπίτι; Ε ντάξει, ας αφήσουμε και κάτι για τις αίθουσες πια.
Εγώ θέλω να κάνουν καμιά πλακα και να βγάλουν το δισκάκι σε αυθεντικό 4:3 να δω τι θα λες
Εννοείται είμαι Size does matter αλλά όχι στο να γίνουμε Φρανκενστάιν για να το καταφέρουμε.
Βεβαίως όταν θαυμάζω ένα "μεγάλο" αμάξι θαυμάζω το γεγονός ότι είναι V8-V12 και όχι ότι είναι.... νταλίκα.
Εγώ θέλω να κάνουν καμιά πλακα και να βγάλουν το δισκάκι σε αυθεντικό 4:3 να δω τι θα λες![]()
....και ομως αυτη η εμετικη ταινια αρεσεΣαν το citizen vigilante δηλαδη ....![]()
....και ομως αυτη η εμετικη ταινια αρεσε

Εξαρτάται, η Χιονάτη έφαγε πραγματικό Hate και έτσι πάτωσε και σε εισιτήρια ενώ και οι κριτικές από κοινό και κριτικούς ήταν άθλιες. Εδώ όμως η ταινία δεν έφαγε αρνητική διαφήμιση, βγήκαν απλά κάποιοι να γκρινιάξουν….ειναι η μειοψηφία για αυτό και δεν επηρεάζει την ταινία η οποία και εξαιρετικές κριτικές παίρνει παντού από κοινό και κριτικούς και σε εισιτήρια θα πάει τρένο και το αξίζει με τέτοιο έπος που είδαμε.Η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.
Όταν κάποιος προσπαθεί να καταστείλει μια πληροφορία/ταινία/ιδέα κλπ, συχνά πετυχαίνει το αντίθετο, προκαλώντας τεράστια δημοσιότητα.
Πες μας για τον Tom Morello. Δεν θεωρείται πρωτοκλασσάτος κιθαρίστας ;E, δεν ήταν αναμενόμενο σε μια κοινωνία που ασχολούμαστε περισσότερο με το "τι" και λιγότερο με το "πως" της κάθε Τέχνης, ότι θα γινόταν αυτό κι από τις άλλες (ιδεολογικά) πλευρές; Σκέψου πόσοι φελλοί θεωρούνται πρωτοκλασσάτοι καλλιτέχνες επειδή φόρεσαν μια καρφίτσα σε σχετικό photo-op ή σήκωσαν μια γροθιά/φώναξαν ένα σύνθημα σε μια συναυλία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.