Δηλαδή φτάσαμε να θεοποιουμε το 4:3 επειδή βγαίνει σε ΧXXL size; Αυτό κι αν είναι ανωμαλία. Άντε να καταργήσουμε και το χρώμα σιγά σιγά.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Δηλαδή φτάσαμε να θεοποιουμε το 4:3 επειδή βγαίνει σε ΧXXL size; Αυτό κι αν είναι ανωμαλία. Άντε να καταργήσουμε και το χρώμα σιγά σιγά.
Αν σου ανοίξω κι εγω μια οθόνη όσο το πλάτος της πλατείας Συντάγματος σε 2.35:1 παλι μεγαλείο θα δείχνει.
Απλά επειδή δεν μπορούν να μεγαλώσουν το πλάτος στις αίθουσες τι έκαναν; Εκμεταλλεύτηκαν το πάνω κάτω (που ήταν κενό) και τσουπ μεγάλωσε αυτόματα η εικόνα.
-Ναι ρε παιδιά , θα είπε κάποιος, Μας ξέφυγε το κάδρο!! Αυτό δεν είναι ουτε 16:9 ούτε 2:35:1. Αυτό μας βγήκε 4:3 κάδρο !Πώς θα το πουλήσουμε αυτό;
-Ω ρε έχεις δίκιο. Να το βαφτίσουμε ΙΜΑΧ και να πουλήσουμε το μέγεθος. Ποιος θα νοιαστεί αν είναι 4:3 κάδρο....
Ασχολείστε με όλα τα πράγματα εκτός από την ίδια την ταινία...
Εγώ θέλω να κάνουν καμιά πλακα και να βγάλουν το δισκάκι σε αυθεντικό 4:3 να δω τι θα λεςΑπό σένα δεν το περίμενα αυτό πάντως, εσύ δεν είσαι ο Size Does Matter? Φυσικά και είναι μοναδική αίσθηση να απλώνει και στον κατακόρυφο άξονα η εικόνα, γιατί όχι; Επειδή δε γίνεται σπίτι; Ε ντάξει, ας αφήσουμε και κάτι για τις αίθουσες πια.
Εγώ θέλω να κάνουν καμιά πλακα και να βγάλουν το δισκάκι σε αυθεντικό 4:3 να δω τι θα λες
Εννοείται είμαι Size does matter αλλά όχι στο να γίνουμε Φρανκενστάιν για να το καταφέρουμε.
Βεβαίως όταν θαυμάζω ένα "μεγάλο" αμάξι θαυμάζω το γεγονός ότι είναι V8-V12 και όχι ότι είναι.... νταλίκα.
Εγώ θέλω να κάνουν καμιά πλακα και να βγάλουν το δισκάκι σε αυθεντικό 4:3 να δω τι θα λες![]()
....και ομως αυτη η εμετικη ταινια αρεσεΣαν το citizen vigilante δηλαδη ....![]()
....και ομως αυτη η εμετικη ταινια αρεσε

Εξαρτάται, η Χιονάτη έφαγε πραγματικό Hate και έτσι πάτωσε και σε εισιτήρια ενώ και οι κριτικές από κοινό και κριτικούς ήταν άθλιες. Εδώ όμως η ταινία δεν έφαγε αρνητική διαφήμιση, βγήκαν απλά κάποιοι να γκρινιάξουν….ειναι η μειοψηφία για αυτό και δεν επηρεάζει την ταινία η οποία και εξαιρετικές κριτικές παίρνει παντού από κοινό και κριτικούς και σε εισιτήρια θα πάει τρένο και το αξίζει με τέτοιο έπος που είδαμε.Η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.
Όταν κάποιος προσπαθεί να καταστείλει μια πληροφορία/ταινία/ιδέα κλπ, συχνά πετυχαίνει το αντίθετο, προκαλώντας τεράστια δημοσιότητα.
Πες μας για τον Tom Morello. Δεν θεωρείται πρωτοκλασσάτος κιθαρίστας ;E, δεν ήταν αναμενόμενο σε μια κοινωνία που ασχολούμαστε περισσότερο με το "τι" και λιγότερο με το "πως" της κάθε Τέχνης, ότι θα γινόταν αυτό κι από τις άλλες (ιδεολογικά) πλευρές; Σκέψου πόσοι φελλοί θεωρούνται πρωτοκλασσάτοι καλλιτέχνες επειδή φόρεσαν μια καρφίτσα σε σχετικό photo-op ή σήκωσαν μια γροθιά/φώναξαν ένα σύνθημα σε μια συναυλία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.