The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    16
Για την IMAX Θεσσαλονίκη σε ποια σειρά θα είναι ικανοποιητική η προβολή;

View attachment 274799
Δεν έχω πάει στον συγκεκριμένο κινηματογράφο, άλλα βλέποντας τις αποστάσεις κλπ. θα έλεγα Κ-J στο κέντρο...προσωπικά μάλλον Κ κέντρο θα πήγαινα.

• Like
Reactions: athlon6401
Για την IMAX Θεσσαλονίκη σε ποια σειρά θα είναι ικανοποιητική η προβολή;

View attachment 274799
Έχω δει το V for Vendeta στο Q, μακράν η χειρότερη κινηματογραφική εμπειρία της ζωή μου. Λογικό το βρίσκω λοιπόν οι μπροστινες θέσεις να μένουν κενές. Προσωπικά μου αρέσει προς τα πίσω, νιώθω ότι βλέπω τα πάντα και οθόνη και κοινό.

• Like
Καλή φάση, μέχρι και Τετάρτη 29/7 δεν έχει τίποτα σε καλές σειρές στις προβολές 18:15 και 21:15. Βρήκα νομίζω στις 28/7 στη μεσημεριανή 15:15 αλλά δε ψήνομαι. Θα περιμένω τον Αύγουστο. Ίσως πάω να το δω νωρίτερα σε απλή widescreen και αν μου αρέσει πολύ τότε αργότερα να το ξαναδώ στην IMAX. Το σκέφτομαι, δεν έχω αποφασίσει.

Δε μπορώ να μην το σχολιάσω..

Επικά κάφροι αυτοί που έβαλαν τις θέσεις για ΑΜΕΑ στην πρώτη σειρά.
Ίσως για ευκολότερη πρόσβαση των αναπηρικών αμαξιδίων.
Αν και οι ακριανές θέσεις σε όλες σχεδόν τις σειρές, παρέχουν εύκολη πρόσβαση.

Καλή φάση, μέχρι και Τετάρτη 29/7 δεν έχει τίποτα σε καλές σειρές στις προβολές 18:15 και 21:15. Βρήκα νομίζω στις 28/7 στη μεσημεριανή 15:15 αλλά δε ψήνομαι. Θα περιμένω τον Αύγουστο. Ίσως πάω να το δω νωρίτερα σε απλή widescreen και αν μου αρέσει πολύ τότε αργότερα να το ξαναδώ στην IMAX. Το σκέφτομαι, δεν έχω αποφασίσει.
Και εγω για vmax με κόβω. Μάλλον αίθουσα 6 στο Cosmos. Βρίσκεις άνετα θέση.

• Like
Πάντως, δεν την έχω ξαναδεί την IMAX έτσι sold out. Μια χαρά ζει το σινεμά, οι ταινίες είναι που λείπουν. Ας σταματήσουν τη γκρίνια λοιπόν κι ας αρχίσουν να φτιάχνουν τίποτα της προκοπής.

Πάντως, δεν την έχω ξαναδεί την IMAX έτσι sold out. Μια χαρά ζει το σινεμά, οι ταινίες είναι που λείπουν. Ας σταματήσουν τη γκρίνια λοιπόν κι ας αρχίσουν να φτιάχνουν τίποτα της προκοπής.
Παντως χοντρικά δεν είναι ότι πάνε και άσχημα οι κινηματογράφοι, μόνο αυτόν τον καιρό παίζονται 2 ταινίες που πάτησαν το 1δις σε εισπράξεις η κάθε μία..το Toy Story 5 και το Michael....ενώ και τα 2 Viral θρίλερ της σεζόν το Obsession και το Back Rooms έχουν πάει τρομερά καλά.....και έρχεται και Spiderman σε δέκα μέρες που θα γίνει χαμός και με αυτό.

• Like
Reactions: furious99