The Odyssey (2026)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    19
Δεν υπαρχει σωτηρία, εχω ψεκοφιλαράκι υπερμάχο της "ιστορικής" ακρίβειας, βγάζει σπυρια με την "woke" -και καλά- Οδυσσεια και την κατήμαυρη Helen κι ενω βλέπει οτι πάει τρένο η ταινια με βομβαρδιζει με videos απο ινφλουένσερσ και τους υπολοιπους των social που λενε την διχαστική γνωμάρα τους για να μαζέψουν απο ομοιδεάτες κλικσ και λαικσ (νεο trend αυτο) ως πειστήριο οτι η ταινία ειναι μάπα. Χθες με ζάλιζε για τα 6.5 εκατομυρια rebate οτι τα φάγαν σε ιερόδουλες, φαγητά, χαμαλίκια και αγορές απο βουλγαρία αντι να τα δώσουν σε εγχώριους επαγγελματιες του χώρου. Του εξηγώ οτι το συστημα δε παιζει έτσι, μιλάμε για επιλέξιμες δαπάνες, τιμολόγηση Ελλάδα, τίποτα αυτος εκει, ψαχνουμε το κάστ και του βρισκω πάνω απο 400 Έλληνες που δούλεψαν πρώτη γραμμή, εκεί αυτος, τα φάγαν σε ιερόδουλες, συνεχίζει να στέλνει φωτο της Κλυταιμνήστρας που ωρύεται "δειτε την ωραια Ελένη τον "καζαμπούμπου"... βεβαια του ειπα να μας στειλει μια δική του φωτο του να ωρυεται για να δω πόσο όμορφος είναι, δεν απάντησε..
Καμμια ελπίδα!
Ρώτα τον αν θες, που τα ξέρει αυτά;

...............
Στην τελική, αυτό που ήθελε το κατάφερε με τα trailer, όλος ο κόσμος να μιλάει για την ταινία του επί ένα χρόνο, χωρίς καν να χρειαστεί να τη δει.
Και η κουτσή Μαρία που μπαίνει στο facebook για να δει πως φτιάχνει τα ντολμαδάκια ο Πετρετζίκης έμαθε ότι έβγαλε ο Nolan το Odyssey.
....

Το Πετρετζικη τον ξερω και γω εδω, και παρακολουθω συνταγες του στο ΥΤ. Ειμαι Φαν. Το μονο που μου τη σπαει ειναι που πινει κοκα κολα με το φαγητο.

Ρώτα τον αν θες, που τα ξέρει αυτά;
"Ξέρει αυτος, έχει γνωστούς" έχει και συνέχεια σημερα με εχει τρελλάνει. Ζω ενα μαρτύριο μεχρι που τσακωθήκαμε πριν λίγο. Λυπηρό...

Μέχρι και μανιφέστο συνδικαλιστών μου έστειλε και καλα για τα rebates οτι δεν στηρίζουν τον εγχώριο κλάδο.... κάπου εκει ξεκίνησαμε τις σφαλιαρες...

• Like
Reactions: karamela
"Ξέρει αυτος, έχει γνωστούς" έχει και συνέχεια σημερα με εχει τρελλάνει. Ζω ενα μαρτύριο μεχρι που τσακωθήκαμε πριν λίγο. Λυπηρό...

Μέχρι και μανιφέστο συνδικαλιστών μου έστειλε και καλα για τα rebates οτι δεν στηρίζουν τον εγχώριο κλάδο.... κάπου εκει ξεκίνησαμε τις σφαλιαρες...
Στο μεταξύ οκ κάποιοι έχουν θέμα με την ταινία, άλλα αυτό όμως και άλλο αυτός ο ατελείωτος πόλεμος, ότι ψάχνουν όλη μέρα στο διαδίκτυο να βρουν ποιος την έχει θάψει πιο πολύ, ότι φτιάχνουν σενάρια μέσα τους, βγάζουν μίσος, κακία, και αν κάποιος πει καλό λόγο ή η ταινία πουλήσει, ακούμε την παραμύθα, ότι φτιαχτά είναι όλα, από το πολύ κράξιμο πάει ο κόσμος να το δει και εγώ δεν ξέρω τι άλλο....ειλικρινά θα ήθελα πραγματικά να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα αυτών των ανθρώπων, μια ταινία είναι δεν σου αρέσει? Δεν την βλέπεις και πας παρακάτω χωρίς να ασχολείσαι. Τι πιο απλό...

Υ.Γ. Ισως επειδή έχει πάει πολύ κόσμος κουβά καθώς λέγανε πριν βγει ότι θα πάει άπατη και δεν θα αρέσει στον κόσμο, και έχει γίνει ακριβώς το ανάποδο, έχει φέρει νεύρα στους αρνητές της.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Στο μεταξύ οκ κάποιοι έχουν θέμα με την ταινία, άλλα αυτό όμως και άλλο αυτός ο ατελείωτος πόλεμος, ότι ψάχνουν όλη μέρα στο διαδίκτυο να βρουν ποιος την έχει θάψει πιο πολύ, ότι φτιάχνουν σενάρια μέσα τους, βγάζουν μίσος, κακία, και αν κάποιος πει καλό λόγο ή η ταινία πουλήσει, ακούμε την παραμύθα, ότι φτιαχτά είναι όλα, από το πολύ κράξιμο πάει ο κόσμος να το δει και εγώ δεν ξέρω τι άλλο....ειλικρινά θα ήθελα πραγματικά να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα αυτών των ανθρώπων, μια ταινία είναι δεν σου αρέσει? Δεν την βλέπεις και πας παρακάτω χωρίς να ασχολείσαι. Τι πιο απλό...

Υ.Γ. Ισως επειδή έχει πάει πολύ κόσμος κουβά καθώς λέγανε πριν βγει ότι θα πάει άπατη και δεν θα αρέσει στον κόσμο, και έχει γίνει ακριβώς το ανάποδο, έχει φέρει νεύρα στους αρνητές της.

Φιλτατε δεν ξερω ποιος εχει το προβλημα.
Αυτοι που δεν τους αρεσει η αυτοι που τους αρεσει και εξηγουμαι.

Εσενα σου αρεσε, και ο μαεστρος ενθουσιαστηκε (αλλα ειπε και τα στραβα ) μ και τελος περαστε καλα. Και χαιρομαι γιαυτο. Πραγματικα.
Δεν ασχοληθηκε κανεις να σου πει γιατι σου αρεσε, πως γινεται να σου αρεσει, καποιο προβλημα εχεις ποιο κομμα εισαι, να συμβουλευτεις και τετοια

Με αυτην την την οπτικη και επι 77 σελιδων, καποιος μπορει να πει οτι εσεις ολο επανερχεστε επι ημων, και οχι επι της ουσιας.

Η γνωμη σας δεν μας ενοχλει καθολου, η δικη μας σας ενοχλει ομως. δεν πειραζει πρεπει να συνηθισετε οτι στον κοσμο υπαρχουν διαφορετικες ιδεες και γνωμες.

Καθώς το ιμαξ είναι κλεισμένο (σε λογικές ώρες) για καιρό, έκλεισα να το δω στο Σινε Φλοίσβος στο Φάληρο ... ελπίζω η θαλασσινή αύρα να αντισταθμίσει λίγο το μέγεθος της εικόνας, κλπ.

Ας πω κι εγώ την άποψή μου που ζητήσατε σίγουρα όλοι.
3,5/5 για εμένα και το έξτρα μισό λόγω IMAX Θεσσαλονίκης. Μεγάλο υπέρ το ότι γυρίστηκε σε φυσικούς χώρους και όχι σε green screen. Στα συν η σκηνή της Κίρκης, ο Άδης και το τελευταίο εικοσάλεπτο. Κάποια στιγμή η Χάθαγουεϊ έριξε ένα βλέμμα προς τον "γιο" της το οποίο για εμένα διαπέρασε την οθόνη και μου έμεινε. Στα μείον κάποιοι διάλογοι και κυρίως ο μονόλογος του Ντέιμον όπου υπάρχει και η διάσημη πλέον ατάκα περί εποχής του χαλκού, το σκηνικό της Σπάρτης που παρέπεμπε σε μεσαίωνα και όχι αρχαία Ελλάδα και κανά δυο κοστούμια, κυρίως του Χόλαντ στην τελευταία σκηνή. Τεράστιο επίσης μείον για εμένα το τραγούδι των τίτλων τέλους το οποίο το βρήκα απαράδεκτο και εκτός κλίματος.

Φιλτατε δεν ξερω ποιος εχει το προβλημα.
Αυτοι που δεν τους αρεσει η αυτοι που τους αρεσει και εξηγουμαι.

Εσενα σου αρεσε, και ο μαεστρος ενθουσιαστηκε (αλλα ειπε και τα στραβα ) μ και τελος περαστε καλα. Και χαιρομαι γιαυτο. Πραγματικα.
Δεν ασχοληθηκε κανεις να σου πει γιατι σου αρεσε, πως γινεται να σου αρεσει, καποιο προβλημα εχεις ποιο κομμα εισαι, να συμβουλευτεις και τετοια

Με αυτην την την οπτικη και επι 77 σελιδων, καποιος μπορει να πει οτι εσεις ολο επανερχεστε επι ημων, και οχι επι της ουσιας.

Η γνωμη σας δεν μας ενοχλει καθολου, η δικη μας σας ενοχλει ομως. δεν πειραζει πρεπει να συνηθισετε οτι στον κοσμο υπαρχουν διαφορετικες ιδεες και γνωμες.
Σαφώς και υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και είναι σεβαστές, άλλα ΜΟΝΟ από ανθρώπους που είδαν την ταινία σε ένα σοβαρό κινηματογράφο, από την στιγμή που δεν την έχεις δει, ΔΕΝ μπορείς να έχεις γνώμη...πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να το εμπεδώσεις?? Πριν βγει η ταινία ο κάθε ένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του γιατί δεν είχαμε κάπου να στηριχτούμε, προσωπικά δεν συμμετείχα καθόλου σε αυτό το πανήγυρι γιατί δεν με ενδιέφερε, με ενδιέφερε μόνο να δω την ταινία και να κρίνω μετά. Από την στιγμή που βγήκε η ταινία, δεν μπορεί κανένας να εκφέρει άποψη αν δεν την έχει δει, κόπηκε μαχαίρι αυτό....αυτό λοιπόν ενοχλεί όχι η αντίθετη γνώμη...άλλα δεν θες με τίποτα να το καταλάβεις, το έχουν γράψει τόσα άτομα εδώ μέσα, μέχρι και ο διαχειριστής του νήματος.....

Δες την λοιπόν και μετά έλα να σχολιάσεις ότι θες....άλλα δες την πρώτα....χωρίς να την έχεις δει, να θάβεις συνεχώς μάλιστα με δεκάδες posts, είναι το λιγότερο προκλητικό, βγάζει εμμονές και μην πω κάτι πιο χοντρό...

Υ.Γ. Στο από πάνω post ο φίλος pan.apostolidis1981 που ΕΙΔΕ την ταινία, δεν ενθουσιάστηκε μεν, άλλα το ξαναλέω την είδε, και αυτομάτως η γνώμη του έχει και υπόσταση και θα την διαβάσουμε..

Σαφώς και υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και είναι σεβαστές, άλλα ΜΟΝΟ από ανθρώπους που είδαν την ταινία σε ένα σοβαρό κινηματογράφο, από την στιγμή που δεν την έχεις δει, ΔΕΝ μπορείς να έχεις γνώμη...:::::

Υ.Γ. Στο από πάνω post ο φίλος pan.apostolidis1981 που ΕΙΔΕ την ταινία, δεν ενθουσιάστηκε μεν, άλλα το ξαναλέω την είδε, και αυτομάτως η γνώμη του έχει και υπόσταση και θα την διαβάσουμε..
Θα συμφωνουσα, αλλα υπαρχει μια λεπτομερεια.

Το νημα ανοιξε πολυυυυυυ πριν την ταινια και πριν ακομα και απο το τρεηλερ.

77 σελιδες κι αναθεμα αν ειναι 7 αυτες απ'οτου η ταινια επαιξε.

Τα περισσοτερα σχολια εδω ειναι πριν βγει καν η ταινια.

ΥΓ Θα την δω σιγουρα σε καποια φαση και τοτε ισως γραψω στο νημα "ποια ταινια ειδατε"

Όλοι έχουν το δικαίωμα στη γνώμη, αλλά δεν έχουν όλες οι γνώμες την ίδια βαρύτητα.

Στην προκειμένη περίπτωση οι γνώμες από ανθρώπους που δεν έχουν δει την ταινία δεν έχουν καμία απολύτως αξία.

Είναι απλά θόρυβος.

Θα συμφωνουσα, αλλα υπαρχει μια λεπτομερεια.

Το νημα ανοιξε πολυυυυυυ πριν την ταινια και πριν ακομα και απο το τρεηλερ.

77 σελιδες κι αναθεμα αν ειναι 7 αυτες απ'οτου η ταινια επαιξε.

Τα περισσοτερα σχολια εδω ειναι πριν βγει καν η ταινια.

ΥΓ Θα την δω σιγουρα σε καποια φαση και τοτε ισως γραψω στο νημα "ποια ταινια ειδατε"
Σελίδα 54-55 ξεκίνησε η ταινία να παίζετε, και είπαμε μέχρι τότε δεν είχαμε κάτι να πιαστούμε και ο κάθε ένας έλεγε τα δικά του, τώρα όμως έχουμε, οπότε μετράει πλέον μόνο η γνώμη κάποιου που είδε την ταινία...τίποτα άλλο.

Για να στο πάω αλλιώς είναι σαν να μπω στο νήμα της συναυλίας των Metallica, να μην έχω πάει στην συναυλία (άσχετο αν πήγα) και να αρχίσω να βομβαρδίζω το νήμα με αρνητικά posts, links Που την θάβουν, απόψεις αρνητικές κλπ. για μια συναυλία που ΔΕΝ πήγα, δεν με ενδιέφερε και δεν ήθελα να την δω...εν τέλει και ρεζίλι θα γίνω, και θα με βρίζουν όλοι και τίποτα δεν θα κερδίσω.....εγώ επιμένω πάντως, αφού δεν σου κάνει η ταινία, γιατί επιμένεις και γράφεις? Αστο, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις?