Ξερεις κατι ?
Μην την δεις . Αφου και δεν θα σου αρεσει εκ προοιμιου και απλα θα τρολαρεις μετα για το ποσο δεν σου αρεσε με αλλες 15000 μηνυματα μην τυχον και δεν το εμπεδωσουμε .
Χαρη θα κανεις και στον εαυτο σου και στον πολυτιμο χρονο σου και σε ολους εμας εδω.
Ε καποια στιγμη ο δονκιχωτισμος πρεπει να λαμβανει ενα τελος ρε συ Γιωργο πια.
Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε .
Καπου κανεις παλι λαθος.
Μετρησε τα μυνηματα μου απο την αρχη του νηματος ; Το εκανες ;
Εγω ναι.
Στα 1715 ειναι 56 Μεταξυ των οποιων καποιες απλες απαντηση με δυο λεξεις.
Απο τοτε που βγηκε η ταινια μεχρι που μεταφερθηκε σε αλλο νημα ηταν 7.
Οτι δεν θα μ'αρεσει, το ξερω ηδη. Αλλα
οταν την δω θα επανελθω οχι μονο για την ενδειξη στοιχειων που την αναιρουν, αλλα και για να επιχειρηματολογησω επι της κινηματογραφικης του λειτουργιας. Επι της φορμας που λενε, και οχι του νοηματος που το καταλαβαμε ηδη.
O Τζεησον Μπουρν εχει χασει τη μνημη του... Ε... ο Οδυσσεας ηθελα να πω. "Η μνημη στο δερμα". Θα βρουμε πως λειτουργει ο Νολαν, τελικα.
Εχω αρχισει να ξαναβλεπω ολα του τα εργα, απο την αρχη και με νεα κριτηρια οσον αφορα αυτον ακριβως τον ορο. Λειτουργια. Πως και γιατι λειτουργει με ποια δεδωμενα βρισκει τα πρωτυπα του, τους ηρωες του, τι πιθανων του επιβαλεται στην παραγωγη. Ειναι καποιες αφορμες που κανουν κλικ για να αρχισεις να καταλαβαινεις τον κινηματογραφιστη.
Αλλα καποιοι σιγουρα θα ενδιαφερθουν. Αυτο το ξερω ηδη. Οποτε θα κανω "τη θυσια".
Για σενα ειναι τρολαρισμα. Για μενα ειναι αλλο το τρολαρισμα : ποσες εισπραξεις, ποσες βδομαδες, ποσες θεσεις στο σινεμα, ποσες "καμμια αδεια στη σαλλα" και τουμπαλιν.
Ε και αυτο το εμπεδωσαμε.