THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Η εγκατάσταση της έκδοσης 8 δεν πειράζει την εγκατάσταση της 7. Οι δύο εκδόσεις μπορούν να συνυπάρξουν.

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Η εγκατάσταση της έκδοσης 8 δεν πειράζει την εγκατάσταση της 7. Οι δύο εκδόσεις μπορούν να συνυπάρξουν.

Αυτο ειναι ενα καλο βημα.....μαλλον!

όντως μπορούν να συνυπάρξουν οι δύο εκδόσεις μαζί. ´μόλις το δοκίμασα. δεν μπορώ να πω βέβαια ότι είδα και καμιά διαφορά προς το καλύτερο με την 8.απλά σε σύγκριση που έκανα σε 2 br μάλλον έχει καλύτερη απόδοση ήχου , αλλά την διαφορά θα την καταλάβουν περισσότερο αυτοί που έχουν δυνατότητα απόδοσης true hd audio στα συστήματά τους.
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μας δίνει την (υποτιθέμενη) δυνατότητα να επιλέξουμε πηγή από σκληρό (open movie file on hard disk drive) ενώ στην πραγματικότητα δεν....

μιλάω πάντα για ταινίες που εμείς έχουμε ριπάρει στον σκληρό μας από νόμιμα αγορασμένα δισκάκια br. πόσο μου τη δίνει αυτό. ας βρουν ένα τρόπο να διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο που θέλω να διαβάσει από τον σκληρό είναι καθόλα νόμιμα αγορασμένο και ας μας δώσουν επιτέλους την δυνατότητα αυτή . αλλιώς ..... για πτώχευση τους βλέπω
p.s.(εκτός αν οι τύποι της slysoft κάνουν και πάλι το θαύμα τους)

UPDATE

Μετα απο πολλες δοκιμες ειδα οτι ενα br iso απο πρωτοτυπο δισκακι παιζει κανονικα στο 8 (το μονο δισκακι που προλαβα να δοκιμασω).

Θα κανω και αλλες δοκιμες αλλα φαινεται οτι κατι δεν παει καλα με το 8 και ''παλια'' br rips / iso's (τα οποια παιζουν με το 7.3)

Καλημερα. Μια ερωτηση σχετικα με το Power DVD 8. Κοίταγα τις minimum requirements και ειδα ελαχιστη αναλυση στα 1080. Δηλαδή εμένα που το pc μου φτανει στα 1050 δεν προκειται να παιξει blu ray; Τσάμπα το έβαλα το drive;

UPDATE

Μετα απο πολλες δοκιμες ειδα οτι ενα br iso απο πρωτοτυπο δισκακι παιζει κανονικα στο 8 (το μονο δισκακι που προλαβα να δοκιμασω).

Θα κανω και αλλες δοκιμες αλλα φαινεται οτι κατι δεν παει καλα με το 8 και ''παλια'' br rips / iso's (τα οποια παιζουν με το 7.3)

Τελικα μαλλον ειναι θεμα ποια rips του ''αρεσουν'' του 8 και ποια οχι.

Μερικα παλιοτερα τελικα τα παιζει αλλα τα περισσοτερα οχι.

Οσα εκανα απο δισκακια μου (με το AnyDVD HD 6406) παιζουν κανονικα.

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 8 (ULTRA) THREAD

Τελικα μαλλον ειναι θεμα ποια rips του ''αρεσουν'' του 8 και ποια οχι.

Μερικα παλιοτερα τελικα τα παιζει αλλα τα περισσοτερα οχι.

Οσα εκανα απο δισκακια μου (με το AnyDVD HD 6406) παιζουν κανονικα.

Sorry, αλλά έκδοση anyDVD HD 6406 δεν υπάρχει ακόμη (αυτή τη στιγμή δίνεται η 6.4.0.4 ως τελευταία).
Τεσπά, εγώ έχω εγκατεστημένες και τις 2 εκδόσεις του PowerDVD (7.3, την παλιά που παίζει και από σκληρό & την 8) και απλά επιλέγω ποια θέλω κάθε φορά!

Sorry, αλλά έκδοση anyDVD HD 6406 δεν υπάρχει ακόμη (αυτή τη στιγμή δίνεται η 6.4.0.4 ως τελευταία).
Οπότε μάλλον λέω ψέματα, ε; :p

Αν θες να κοιτάς ποια είναι η τελευταία έκδοση, ρίχνε μια ματιά στο forum της Slysoft που βγαίνουν συνέχεια beta (αν και στην προκειμένη περίπτωση ο όρος ''beta'' δεν έχει ιδιαίτερο νόημα και καλό είναι να έχεις την τελευταία ''beta'').

Η τελευταία που παίζει τώρα είναι η 6407 (με νέα δυνατότητες όσον αφορά το BR region).

Οπότε μάλλον λέω ψέματα, ε; :p

Αν θες να κοιτάς ποια είναι η τελευταία έκδοση, ρίχνε μια ματιά στο forum της Slysoft που βγαίνουν συνέχεια beta (αν και στην προκειμένη περίπτωση ο όρος ''beta'' δεν έχει ιδιαίτερο νόημα και καλό είναι να έχεις την τελευταία ''beta'').

Η τελευταία που παίζει τώρα είναι η 6407 (με νέα δυνατότητες όσον αφορά το BR region).

Αν μιλάς για beta, πάω πάσο. Αλήθεια, οι beta χρειάζονται το "ραγισματάκι" τους, ή όχι;

Αν μιλάς για beta, πάω πάσο. Αλήθεια, οι beta χρειάζονται το "ραγισματάκι" τους, ή όχι;
Τιποτα δεν πρεπει να ραγιζει.

Το anydvd hd αξιζει και το τελευταιο cent που ζηταει.

Εννοω οτι η οθόνη του pc εχει μεγιστη αναλυση 1680x1050
Η οθόνη δεν ειναι προβλημα.

Αν το υπολοιπο pc τηρει τις λοιπες προδιαγραφες για αναπαραγωγη hd, θα εχεις το 90+% της ποιοτητας του br (και αυτο λογω του οτι εισαι λιγο κατω απο τα 1920*1080).

Και πάλι,τί να το κάνω πέστε μου.

αν είναι να παίξω το δισκάκι μου έχω το PS3.

Μου αρέσει που στον πόλεμο των φορμά, υποστηρίζαν (και ακόμα το κάνουν) οτι το μέλλον είναι το download.

Ωραία,εγώ να κάνω download.Πώς θα το παίξω απ τον σκληρό μου με τις π@π@ριές που κάνουν με τα software τους ???

ΕΕΕΕ ???:furious3:

Χμμμμ κάτι μου λέει ότι με τον όλο download εννοούν κάτι διαφορετικό από αυτό που εννοείς εσύ….

Προσωπικά πάντως μέχρι να βρεθεί "λύση" στο παίξιμο του pdvd8 από σκληρό . παίζω τα ριπαρισμένα μου blu-rays και hd-dvds με τον kmplayer. αφου "διαβάζει" κανονικά τα .m2ts αρχεία που δημιουργεί το anydvd , κατεβάζω και τους υπότιτλους και είμαι μια χαρά. ναι δεν έχεις τα έξτρας ή τον 7.1 ήχο του pdvd8 , αλλά δεν νομίζω ότι θα αργήσουμε να δούμε 7.1 και στον kmplayer. ε και αν θέλω να "εντυπωσιάσω" :popcorn:κάποιον τότε παίζω από το δισκάκι

έλαβα το παρακάτω

Dear Panagiotis, PowerDVD v7 Ultra user,

PowerDVD 8 Ultra has been newly released. Experience new dimensions in movie entertainment on top of the industry's #1 standard for HD playback performance. Upgrade to PowerDVD 8 Ultra at an exclusive Ultra price of $54.95 (59.95).
This offer is only good until Sunday, April 20, 2008.

The new dimensions in entertainment to be explored with PowerDVD 8 Ultra:

Remix Hollywood by remixing your favorite DVD movies
Play AVCHD and BD Profile 1.1 movies
Enjoy DTS-HD 7.1 surround sound technology in high-definition
Build an enormous movie collection and connect with global users at MoovieLive.com
Watch Blu-ray discs with support for the latest HD formats, interactive features and next-gen disc navigation
Read on to learn more about PowerDVD 8's new and exciting features:

NEW VIDEO & AUDIO FEATURES NEW

Play HD file format AVCHD
Listen to DTS-HD 7.1 channel surround sound
Try virtual multi-channel surround sound via different sound systems, headphones, and notebook PCs with technologies from Dolby, DTS, and CyberLink's TrueTheater™ Surround utilizing 2 to 8 channel expansion
REMIX HOLLYWOOD DVD MOVIES NEW

Bookmark your favorite scenes for remixing
Add animated graphics to the most exciting moments
Voice-over soundtracks. Funny has no limits.
Write your own subtitles!
COLLECT YOUR FAVORITE MOVIES NEW

Create your personal movie database: manage your movie collection, collect disc information, trivia and personal notes
Write your own reviews and rate movies
Go online and get connected: access MoovieLive to share your reviews and remixes, synch & share your database and meet other PowerDVD users! It's a movie paradise for all.

Άντε να βγει σε "δοκιμαστική" εκδοση στα γνωστά sites, να δούμε τι παίζει πριν το πάρουμε....
Αντε να δω αν ποτέ κανείς από τους άπειρους που λένε τη φράση αυτή κατά διαστήματα το αγόρασε ποτέ νόμιμα το λογισμικό του....

(προφανώς δεν αναφαφέρομαι σε εσένα προσωπικά)