- 18 August 2006
- 17,318
Στο καινούργιο μου HTPC έχω βάλει το γνωστό Combo Drive της LG GGW-20L, το οποίο συνοδεύεται από το software της Cyberlink, που περιέχει και την "ελαφρά" έκδοση του PowerDVD 8.
Σκεφτομαι να την αναβαθμίσω σε Ultra full version. Έχω τις εξής ερωτήσεις:
1) Η Νέα version λέγεται πως αναπαράγει όλα τα σύγχρονα formats ήχου. Το κάνει; Και αν ναι, θα περνάει ο πολυκάναλος ήχος αναλογικά από τις εξόδους της Auzentech Meridian, που συνυπάρχει κι αυτή στο HTPC?
2) Αναπαράγει 1080p/24? Και αν ναι, πώς (δηλ. πολύ καλά, καλά, απλώς ικανοποιητικά, άσχημα);
3) Η πλήρης έκδοση στο site της Cyberlink κοστίζει $ 99.99. Ξέρει κανένας πόσο στοιχίζει η αναβάθμιση από την light στην full version?
4) Τελικά αξίζει τον κόπο?
Ευχαριστώ
1. Ναι (τα εχουμε γραψει αναλυτικα στο παρον θεμα)Στο καινούργιο μου HTPC έχω βάλει το γνωστό Combo Drive της LG GGW-20L, το οποίο συνοδεύεται από το software της Cyberlink, που περιέχει και την "ελαφρά" έκδοση του PowerDVD 8.
Σκεφτομαι να την αναβαθμίσω σε Ultra full version. Έχω τις εξής ερωτήσεις:
1) Η Νέα version λέγεται πως αναπαράγει όλα τα σύγχρονα formats ήχου. Το κάνει; Και αν ναι, θα περνάει ο πολυκάναλος ήχος αναλογικά από τις εξόδους της Auzentech Meridian, που συνυπάρχει κι αυτή στο HTPC?
2) Αναπαράγει 1080p/24? Και αν ναι, πώς (δηλ. πολύ καλά, καλά, απλώς ικανοποιητικά, άσχημα);
3) Η πλήρης έκδοση στο site της Cyberlink κοστίζει $ 99.99. Ξέρει κανένας πόσο στοιχίζει η αναβάθμιση από την light στην full version?
4) Τελικά αξίζει τον κόπο?
Ευχαριστώ
ΟΚ, ευχαριστώ, απλά δεν είχα το χρόνο να διαβάσω και τις 13 σελίδες του thread.1. Ναι (τα εχουμε γραψει αναλυτικα στο παρον θεμα)
Αν το καταλαβαίνω καλά, αυτό σημαίνει πως αν η κάρτα γραφικών μπορεί να περάσει την ανάλυση, είναι HDCP compatible, το προβολικό είναι κι αυτό HDCP compatible και μπορεί να αναπαράγει 1080p/24, τότε δεν τίθεται θέμα, σωστά; Με την ευκαιρία, να πω πως μιλάω για την Sapphire ATI HD3870 512MB και για τον JVC DLA-RS2 (το δίδυμο αδελφάκι του HD100 στην κατηγορία των προϊόντων pro της JVC). Ελπίζω να συνεργάζονται.2. Δεν ειναι θεμα player αλλα συνεργασιας / κλειδωματος vga - μεσου προβολης
3. Τα λεει στο site της Cyberlink
4. Ναι, αν σε ενδιαφερει το DTS HD MA vs DTS CORE (τα εχουμε γραψει αναλυτικα στο παρον θεμα).
Εχε υποψιν παντως οτι το 8 δεν παιζει hd dvd (χωρις ''χερι'' τουλαχιστον) και οτι παιζει μονο iso και οχι ''χυμα'' από τον δισκο.
Είναι θέμα κλειδώματος συχνότητας vga / προβολέα.Αν το καταλαβαίνω καλά, αυτό σημαίνει πως αν η κάρτα γραφικών μπορεί να περάσει την ανάλυση, είναι HDCP compatible, το προβολικό είναι κι αυτό HDCP compatible και μπορεί να αναπαράγει 1080p/24, τότε δεν τίθεται θέμα, σωστά; Με την ευκαιρία, να πω πως μιλάω για την Sapphire ATI HD3870 512MB και για τον JVC DLA-RS2 (το δίδυμο αδελφάκι του HD100 στην κατηγορία των προϊόντων pro της JVC). Ελπίζω να συνεργάζονται.
Δεν θυμάμαι αν το κάνει αλλά ότι δεν παίζει HD DVD είναι σίγουρο.Γιατί όμως στην αρχική οθόνη του PowerDVD Ultra, μόλις ξεκινάς το πρόγραμμα, εμφανίζεται το λογότυπο του HD-DVD, δίπλα σ' αυτό του Blu-Ray?
Ποιο ''ίδιο'' εννοείς;λογικα το ιδιο δεν θα ισχυει και για το εξπανσιον της πρελουντ?
Και ενα λινκ για το downsampling: http://www.bit-tech.net/news/2007/10/08/powerdvd_ultra_audio_downsampling_explained/1
Ποιο ''ίδιο'' εννοείς;
Νέα η/μ (09/08/2008) φαινομενικά ίδιο update....;Και το τελευταιο update (2021): http://www.cyberlink.com/multi/download/dl_patch_623_1_ENU.html
Improvement in Blu-ray Disc playback performance on AMD platforms.
General updates for Blu-ray Disc titles' compatibility.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.