THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Απ ότι φαίνεται, πιστοποιείται ότι, όπως και το 8, έτσι και το 9 ΔΕΝ παίζει DTS HD MA αλλά μόνο DTS CORE!

Η κοροιδία η ίδια!

Θα επιστρέψω με περισσότερες δοκιμές.

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Δεν ειναι θεμα serial κλπ.

Προφανώς οι τύποι στην Cyberlink αδυνατούν να υλοποιήσουν DTS MA 7.1 decoding και εφεύραν ένα 'audio pack' για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια (δεδομένου ότι δεν μπορούν να αναιρέσουν πλέον ότι είχαν πει ότι στο 8 δουλεύει κανονικά).

Ειναι serial τελικα (Advance audio pack).Δεν εχω Serial ομως ακομα για την ultra εκδοση για να βαλω το shoot em up που ειναι DTS MA 7.1

Ειναι serial τελικα (Advance audio pack).Δεν εχω Serial ομως ακομα για την ultra εκδοση για να βαλω το shoot em up που ειναι DTS MA 7.1
Και από που κατέληξες στο συμπέρασμα αυτό;

Βρήκες κάπου αυτό το περίφημο Audio Pack;

Γιατί και η ίδια η Cyberlink αγνοεί την ύπαρξή του.

ΒΤW Το κερασάκι στην τούρτα: Ο λόγος που είχαν αποσύρει ενα patch (2521) του 8 για κάποιο διάστημα ήταν ότι περιελάμβανε τα features (Theater HD etc) του PDVD 9!

Επειδη εχω το serial για το advance Audio Pack
Το έχεις αγοράσει δλδ;

Αν ναι, πες μας απο που, να πούμε και στην Cyberlink που πουλάνε το προιόν της του οποίου αγνοεί την ύπαρξη...

Αν πάλι εννοείς ότι έχεις βρει κανα crack να πω ότι προφανώς ένα crack δεν αποδεικνύει την ύπαρξη του προϊόντος.

Αν τέλος ισχύει το crack, το πιθανότερο είναι ότι αφορά κανα από τα πανάρχαια audio packs για DVD.

ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση: Προσπαθούμε να κάνουμε μία δύσκολη κουβέντα για ένα ήδη χαώδες θέμα. Μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα βασιζόμενοι σε αοριστολογίες.

Ειναι serial για το POWER DVD 9 και μολις το εβαλα μου εβγαλε μηνυμα "you have activate advance Audio Pack"

Τη αλλο να πω

Ειναι serial για το POWER DVD 9 και μολις το εβαλα μου εβγαλε μηνυμα "you have activate advance Audio Pack"

Τη αλλο να πω

Ποτέ μην λες ποτέ tm :p

Έχεις pm

Κατοπιν ελέγχου οσων ανέφερε ο neof11z να πω ότι, όπως αναμενόταν, δεν ισχύουν τα περί audio pack που λέει ο φιλος.

To audio pack παραμένει για όλους (και για την Cyberlink) κάτι το αγνωστο.

Και κατά την γνώμη μου, πιθανότατα να μην υπάρξει και ποτέ.

Τελικα μονοδρομος το blu-ray player για την ωρα ( ακου 269 ευρο η asus:violent-smiley-030:).Το sumsung p2500 που ηρθε τελικα απο γερμανια μου εδειξε τι θα πει 7.1 ηχος με το hellboy 2 ,με ενα απλο onkyo 606 ενισχυτη.Τερμα για μενα το pc για blu-ray player,μονο για για writer το χρησιμοποιω.

Τελικα μονοδρομος το blu-ray player για την ωρα ( ακου 269 ευρο η asus:violent-smiley-030:).Το sumsung p2500 που ηρθε τελικα απο γερμανια μου εδειξε τι θα πει 7.1 ηχος με το hellboy 2 ,με ενα απλο onkyo 606 ενισχυτη.Τερμα για μενα το pc για blu-ray player,μονο για για writer το χρησιμοποιω.

Ακριβως το ιδιο εχω κανει και'γω.Με τη ιδια λογικη πηρα το sony s550.Κραταω στο pc οσα δεν χωρανε.

Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

"- HDMI 1.3: bitstreams Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio."

Aυτο πως το εννοει?Απο ποια hdmi 1.3 του υπολογιστη?
Οι ΑΤΙ 48ΧΧ εχουν 1.3?
Μηπως εννοει τις νεες κρτες ηχου?

Δε ξερω αν εννοει μονο την auzentech που λεει ο Συριος, παντως σε καποιες 4χχχ βλεπω ξεκαθαρη αναφορα του 1.3....

http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=725&l4=0&model=2328&modelmenu=2

EAH4850/HTDI/512M

HDMI 1.3 Output

edit

αποσο βλεπω μονο οι 4850 και 4870 εχουν hdmi 1.3 οι αλλες οχι....(στην asus τουλαχιστον που κοιταξα)

Μην κουράζεστε με τις ΑΤΙ (ή οποιαδήποτε άλλη VGA) και το HDMI 1.3.

Ούτε HDMI 1.3 υποστηρίζουν ούτε τίποτα.

Αφήστε τι λένε αριστερά και δεξιά διάφοροι και διάφορα.

Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ bitstream από εκεί.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μόνες κάρτες ήχου (δλδ μόνο η Asus και η Auzen) που υποστηρίζουν πραγματικά και ξεκάθαρα 1.3 έχουν dedicated / ʽconsumerʼ HDMI controller chips (πχ Silicon Image).

Τα υπόλοιπα είναι μίξεις τεχνικής άγνοιας και marketing tricks.

Δεν κουραστηκα καθολου .

Απλα πηρα μια 4850 προχθες κι επεσε το ματι μου. Κοιταξα και στο site της asus και ειδα αυτα που περιεγραψα.
Τωρα τη σημαινει hdmi1.3 και τι εννοει 1.3 η cyberlink και τι οι αλλοι , δεν ξερω.
Παντως απο ''διαφορους'' δεν ηταν.

Καλά, δεν εννοούσα ότι ίδρωσες κιόλας :p

Εννοώ απλώς ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι γιατί απλούστατα δεν ισχύουν αυτά τα περί 1.3.

Αν το ψάξεις παραπάνω θα το επιβεβαιώσεις και μόνος σου (αυτήν την ‛κούραση’ πήγα να σου γλυτώσω :p).

Σιγα μην κουραστω. Αφου σου ειπα. Εχω σταματησει να ασχολουμε με τον hd ηχο μεχρι νεοτερας...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Σιγα μην κουραστω. Αφου σου ειπα. Εχω σταματησει να ασχολουμε με τον hd ηχο μεχρι νεοτερας...:ernaehrung004:
Τοτενές σου καταλογίζω κακή πρόθεση γιατί με ταλαιπωρείς εξεπίτηδες :p :p :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Τοτενές σου καταλογίζω κακή πρόθεση γιατί με ταλαιπωρείς εξεπίτηδες :p :p :p

Γραφε, γραφε -bye- :grandpa: