Δεν ειναι θεμα serial κλπ.
Προφανώς οι τύποι στην Cyberlink αδυνατούν να υλοποιήσουν DTS MA 7.1 decoding και εφεύραν ένα 'audio pack' για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια (δεδομένου ότι δεν μπορούν να αναιρέσουν πλέον ότι είχαν πει ότι στο 8 δουλεύει κανονικά).
Και από που κατέληξες στο συμπέρασμα αυτό;Ειναι serial τελικα (Advance audio pack).Δεν εχω Serial ομως ακομα για την ultra εκδοση για να βαλω το shoot em up που ειναι DTS MA 7.1
Το έχεις αγοράσει δλδ;Επειδη εχω το serial για το advance Audio Pack
Ειναι serial για το POWER DVD 9 και μολις το εβαλα μου εβγαλε μηνυμα "you have activate advance Audio Pack"
Τη αλλο να πω
Τελικα μονοδρομος το blu-ray player για την ωρα ( ακου 269 ευρο η asus:violent-smiley-030.Το sumsung p2500 που ηρθε τελικα απο γερμανια μου εδειξε τι θα πει 7.1 ηχος με το hellboy 2 ,με ενα απλο onkyo 606 ενισχυτη.Τερμα για μενα το pc για blu-ray player,μονο για για writer το χρησιμοποιω.
"- HDMI 1.3: bitstreams Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio."
Aυτο πως το εννοει?Απο ποια hdmi 1.3 του υπολογιστη?
Οι ΑΤΙ 48ΧΧ εχουν 1.3?
Μηπως εννοει τις νεες κρτες ηχου?
Τοτενές σου καταλογίζω κακή πρόθεση γιατί με ταλαιπωρείς εξεπίτηδεςΣιγα μην κουραστω. Αφου σου ειπα. Εχω σταματησει να ασχολουμε με τον hd ηχο μεχρι νεοτερας...:ernaehrung004:
Τοτενές σου καταλογίζω κακή πρόθεση γιατί με ταλαιπωρείς εξεπίτηδες![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.