THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Πάντως κάτι μου λέει ότι αν "κοτσάρουμε" την καρτούλα της ASUS με το HDMI θα παίξει κανονικά bit stream σε συμβατό ενισχυτή. Είναι βέβαια αρκετά ακριβή ακόμα, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι δεν υπάρχει 100% βεβαιότητα ότι θα δουλέψει το εγχείρημα

Φίλε Paul, πολύ εύκολα σου φαίνονται όλα.

Παίζεις BD απο folder με το 9, θα παίξει BS με την ASUS....

Τα στηρίζεις κάπου αυτά;

Φίλε spcav:

-> το ότι παίζω από folder με το 9 το στηρίζω ακριβώς στο γεγονός ότι παίζω από folder. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω...

-> Τώρα όσον αφορά στο BS με την ASUS, το στηρίζω στο ότι στο site της Cyberlink, αλλά και στο help του PDVD, αναφέρει ότι γίνεται... Δεν είπα ότι είμαι σίγουρος. Μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει

Επίσης δε καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να μου φανεί κάτι δύσκολο :stupido3:

Το play από folder έχει σταματήσει από την έκδοση 7 (κοντά 1,5 χρόνο τώρα).

Αν δεν μου έχει διαφύγει κάτι σημαντικό (που δεν νομίζω γιατί θα είχε βουίξει ο τόπος) δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε στον τομέα αυτό.

Εδώ μάλιστα υπάρχουν και προβλήματα και από τα ISO πλέον.

Υποθέτω λοιπόν ότι μάλλον αναφέρεσαι στο άνοιγμα μεμονωμένου αρχείου από BD rip και όχι του ''συνόλου'' του BD (menu κλπ) αυτού καθαυτού (ή είσαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που το έχει καταφέρει).

Όσον αφορά το bitstream, το site της Cybelink λέει ξεκάθαρα ότι παίζει μόνο με την Auzentech http://www.cyberlink.com/products/powerdvd/hardware-support_en_US.html

HD Audio Compatible Sound Card List
• Realtek ALC885 (support up to 192kHz/24bit 2-channels or 96kHz/24bit 4-8 channels)
• Realtek ALC889 (support up to 192kHz/24bit 2-channels or 96kHz/24bit 4-8 channels)
• Auzentech X-Fi HomeTheater HD (supports HDMI 1.3a bit-stream lossless pass-through—available soon from partner Auzentech)

Τα παραπάνω χωρίς καμία παρεξήγηση. Απλώς για να είμαστε ακριβείς στο τι λέμε, να μην μπλέκονται και όσοι διαβάζουν και εν τέλει, να συνεννοούμαστε.

:)

Last edited:
Για την ASUS δικό μου το λάθος... Την Auzentech εννοούσα... Μπρερδεύτηκα. Η ASUS παίζει με το arcsoft, καμιά φορά κολάει το μυαλό.

Για το άλλο θέμα τώρα, παίζω κανονικά από folder με μενού με όλα... Θα προσπαθήσω να ανεβάσω screenshot...

Για το άλλο θέμα τώρα, παίζω κανονικά από folder με μενού με όλα... Θα προσπαθήσω να ανεβάσω screenshot...

Ξαναλέω, με το 9 όλα αυτά, ε;

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σε πίστευα :p αλλά με το μπάχαλο της Cyberlink όλα είναι πιθανά (ακόμα και να παίζει η Asus BS :p).

Για ρίξε μια ματιά να μας πεις σίγουρα τι παίζει γιατί δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό.

Screenshot δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει. Μόνο κανα βιντεάκι την ώρα που το ανοίγεις.

Αν παντως εισαι 1000% σίγουρος, για κοιτα τι έκδοση του 9 έχεις, αν έχει ήδη εγκατεστημένη και την 7, κανα crack στυλ Κυριάκου (βλ. sticky θέμα για το 7) κλπ

παιδια εβαλα το 9 στο λαπτοπ το κανω τεστ μεχρι να ερθει το htpc
και εκει που λεει smart stretch for 2.35/1 δεν μπορω να το επιλεξω .
τι να κανω? πως το ενεργοποιω αυτο?

Τελικά, υπάρχει σοβαρός λόγος, για έναν που κάνει την δουλειά του με το 8, να αναβαθμίσει σε 9?

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Παιδια καλησπερα

Εγκατεστησα το 9 και εχω κανει rename ενα mkv σε avi .
Ολα καλα , το αρχειο παιζει κανονικα , αλλα δεν χρησιμοποιει τα true theater .

Τα δειχνει απενεργοποιημενα κατα την αναπαραγωγη.

Το hw acceleration ειναι off.

Πως μπορω να δω το MKV αυτο με το truetheater motion ενεργο??

Θελω να δω πως θα ειναι με περισσοτερα απο 24 καρρε.

Ευχαριστω

Καημερα.Εμενα παντως μου ανοιγει κανονικα ταινιες απο το σκληρο.
2 ταινιες εχω στο σκληρο μου και τις ανοιξε και τις 2.
Περιεργα πραματα........
Αναπαραγωγη με απλο dvd ειναι πολυ καλη και αναβαθμιζει την ποιοτητα με τα true theater kai true theater motion αλλα ο επεξεργαστης παει περιπου στο 70% core 2 duo 2.66 αλλα αξιζει γιατι η κινηση και η λεπτομερεια ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.

Καημερα.Εμενα παντως μου ανοιγει κανονικα ταινιες απο το σκληρο.
2 ταινιες εχω στο σκληρο μου και τις ανοιξε και τις 2.
Περιεργα πραματα........
Αν δεν εννοεις ISO, εισαι ο 2ος που το λεει.

Αντε να το δοκιμασουμε και αυτο απο περιεργεια....

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Παιδια καλησπερα

Εγκατεστησα το 9 και εχω κανει rename ενα mkv σε avi .
Ολα καλα , το αρχειο παιζει κανονικα , αλλα δεν χρησιμοποιει τα true theater .

Τα δειχνει απενεργοποιημενα κατα την αναπαραγωγη.

Το hw acceleration ειναι off.

Πως μπορω να δω το MKV αυτο με το truetheater motion ενεργο??

Θελω να δω πως θα ειναι με περισσοτερα απο 24 καρρε.

Ευχαριστω

Για το θεμα μου ξερει κανεις τιποτα? Το judder των 24ρ ειναι πολυ ενοχλητικο!!

Μια ερωτηση εχω, οχι σχετικα με τις λειτουργιες του powerdvd, αλλα, εχοντας εγκαταστησει και το 8 και το 9, βλεπω οτι ακομα και αν μεταφερεις τα μενου απο το start menu/all programs σε καποιο subdirectory ( πχ φτιαχνω ενα Multimedia folder και βαζω διαφορα σχετικα εκει μεσα ) στο επομενο reboot ξαναδημιοθργει τα folder PowerDVD 8 και 9 στο start menu/all programs . Ασημαντο το ξερω σε σχεση με τα οποια θεματα συζητουνται εδω, αλλα ξερει κανεις αν μπορει να διορθωθει αυτο;