THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

γεια χαρά σε όλους. Εγκατέστησα το PDVD 9 Ultra και έχω το εξής πρόβλημα με τα DVD:

Την ώρα της ταινίας χάνονται κάποιοι υπότιτλοι. Δηλαδή δεν τους αναπαράγει καθόλου και συνεχίζει με τους επόμενους. Όταν το πάω λίγο ποιο πίσω τους δείχνει κανονικά αλλά μετά από ώρα ξανά παρουσιάζει το πρόβλημα σε άλλη σκηνή της ταινίας. Τι να φταίει άραγε; Έχω 4πύρινο CPU.

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Kαλησπέρα..
Κι εγώ μετά απο φορμάτ εγκατέστησα το POWER DVD 9 και όταν αναπαράγω δισκάκια Blueray παρατηρω λίγο αργή κίνηση και μικρά σπασιματάκια στην κίνηση της εικόνας...
Χρειάζεται κάποια codec να εγκαταστήσω στον υπολογιστή;
Αν ναι...ποιά;

Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Μια ερωτηση εχω, οχι σχετικα με τις λειτουργιες του powerdvd, αλλα, εχοντας εγκαταστησει και το 8 και το 9, βλεπω οτι ακομα και αν μεταφερεις τα μενου απο το start menu/all programs σε καποιο subdirectory ( πχ φτιαχνω ενα Multimedia folder και βαζω διαφορα σχετικα εκει μεσα ) στο επομενο reboot ξαναδημιοθργει τα folder PowerDVD 8 και 9 στο start menu/all programs . Ασημαντο το ξερω σε σχεση με τα οποια θεματα συζητουνται εδω, αλλα ξερει κανεις αν μπορει να διορθωθει αυτο;

Η λυση ειναι εδω http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/590326 βασικα πατηστε start>Run , γραψτε στο dialog box msconfig , στο tab General επιλεξτε Selective Startup, στο tab Startup αποεπιλεξετε οτι επιλογη υπαρχει που αναφερει Language και βρισκεται σε directory απο ειναι εγκατεστημενος player της Cyberlink, εγω πχ εχω εγκατεστημενους τους 7,8,9 και επρεπε να αποεπιλεξω τρεις language entries..

Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με το powerdvd.
Έχω την έκδοση Ultra (9.0.1719.0) και προσπαθώ να παίξω AVCHD δισκάκια, τα οποία έφτιαξα μόνος μου. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ παίζει η ταινία και ακούω ήχο δεν έχω καθόλου εικόνα, μόνο ένα μαύρο φόντο. Το παράξενο είναι ότι αν επιλέξω το open file και ανοίξω το δισκάκι κι επιλέξω το αρχείο m2ts τότε η ταινία παίζει αλλά, φυσικά δεν έχω μενού ούτε υπότιτλους. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το δισκάκι σε κάποιον hardware player,(θα το κάνω σύντομα) αλλά δεν νομίζω να φταίει το δισκάκι.
Για πείτε λοιπόν καμιά γνώμη γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Απάντηση: Re: THE ‘OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Έχω την έκδοση Ultra (9.0.1719.0) και προσπαθώ να παίξω AVCHD δισκάκια, τα οποία έφτιαξα μόνος μου.

Με ποιό πρόγραμμα; Μήπως φταίει αυτό;

Βασικά έφτιαξα με το tsMuxerGUI και το tsMuxeR το meta αρχείο που χρειάζεται για την μετατροπή και ενσωμάτωση των υπότιτλων και με το mkv2bluray.bat έκανα την μετατροπή και το .iso (φαντάζομαι τα ξέρεις αυτά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για μένα για να κάνω την μετατροπή).
Μιας και διάβαζα το forum γενικά και είδα ότι πολλοί προτείνουν το Total Media Theater 3, είπα να το δοκιμάσω να δώ τι λέει και αν θα παίξει η ταινία.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η ταινία παίζει κανονικότατα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως ότι το ΤΜΤ3 το κατέβασα και το έσπασα για να κάνω την δοκιμή και δεν θέλω να το κρατήσω σπασμένο, αλλά δεν μπορώ και να το αγοράσω γιατί πρόσφατα αγόρασα το PDVD 9 και δεν μπορώ να διαθέτω έτσι τα 100άρικα.
Υπάρχει καμιά λύση ή θα πρέπει να αγοράσω τελικά το ΤΜΤ3 για να δώ τις ταινίες?

Βασικά έφτιαξα με το tsMuxerGUI και το tsMuxeR το meta αρχείο που χρειάζεται για την μετατροπή και ενσωμάτωση των υπότιτλων και με το mkv2bluray.bat έκανα την μετατροπή και το .iso (φαντάζομαι τα ξέρεις αυτά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για μένα για να κάνω την μετατροπή).
Μιας και διάβαζα το forum γενικά και είδα ότι πολλοί προτείνουν το Total Media Theater 3, είπα να το δοκιμάσω να δώ τι λέει και αν θα παίξει η ταινία.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η ταινία παίζει κανονικότατα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως ότι το ΤΜΤ3 το κατέβασα και το έσπασα για να κάνω την δοκιμή και δεν θέλω να το κρατήσω σπασμένο, αλλά δεν μπορώ και να το αγοράσω γιατί πρόσφατα αγόρασα το PDVD 9 και δεν μπορώ να διαθέτω έτσι τα 100άρικα.
Υπάρχει καμιά λύση ή θα πρέπει να αγοράσω τελικά το ΤΜΤ3 για να δώ τις ταινίες?

Έχω στο HTPC μου το PowerDVD7 το 8 και το 9. Επίσης έχω και το ΤΜΤ3.
Τέτοιου είδους ασυμβατότητες είχα μεταξύ των προγραμμάτων, όχι μόνο σε εικόνα αλλά και σε ήχο. Το ΤΜΤ3 πχ δέν έπαιζε τον TrueHD ήχο ενώ το PDVD9 τον έπαιζε. Αυτά όλα λύθηκαν με αναβάθμιση λογισμικού.
Κατέβασε τις τελευταίες εκδόσεις και του TsMuxer και του ImageBurn ακόμα και του AnyDVD HD αν το χρησιμοποιείς.

Re: Απάντηση: Re: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Κατέβασε τις τελευταίες εκδόσεις και του TsMuxer και του ImageBurn ακόμα και του AnyDVD HD αν το χρησιμοποιείς.

Λες? Βασικά το ImgBurn έκανε μόνο του update και το AnyDVD δεν το έχω στο pc που θέλω να παίξω την ταινία.
Αν όμως υπήρχε πρόβλημα κατά την δημιουργία του .iso γιατί παίζει στο ΤΜΤ3? Πιστεύω ότι κάτι φταίει στο Pdvd 9 αλλά δεν ξέρω τι. Παλιότερα στο 8 έπαιζα ταινίες κανονικά με τον ίδιο τρόπο δημιουργίας.

Τελικά είχες δίκιο Babis. με το update του TsMuxer έπαιξε κανονικά η ταινία.
Thanks...

Τελικά είχες δίκιο Babis. με το update του TsMuxer έπαιξε κανονικά η ταινία.
Thanks...

Ωραία... Χαίρομαι που ήταν τόσο απλό. :ernaehrung004:

Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

SOS-Πρόβλημα:
Κατά την αναπαραγωγή dvd από pdvd9 ultra, όταν διαλέξω δικάναλο ήχο, έχω πολύ ενοχλητικά παράσιτα. Πρόσφατα έβαλα τα windows7, αλλά το πρόβλημα υπήρχε και πριν, με τα vista... Πάντως, δεν έκανα εγκατάσταση με πλήρες format του σκληρού, αλλά απλώς επέλεξα την "προσαρμοσμένη εγκατάσταση" κατά την οποία, όλο και κάτι μένει στο pc απ'ότι κατάλαβα (όπως ο φάκελος windows old, πχ).
Είναι κάποιο πρόβλημα που λύνεται, ή θα πρέπει να κάνω ένα formatάκι από την αρχή?
Σημειωτέο πως το λογισμικό είναι αυθεντικό. Αλλά παλαιότερα-στα vista- είχα εγκαταστήσει ένα "αντίγραφο" του pdvd9.

Βοήθεια, συντρόφοι....

Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

SOS-Πρόβλημα:
Κατά την αναπαραγωγή dvd από pdvd9 ultra, όταν διαλέξω δικάναλο ήχο, έχω πολύ ενοχλητικά παράσιτα. Πρόσφατα έβαλα τα windows7, αλλά το πρόβλημα υπήρχε και πριν, με τα vista... Πάντως, δεν έκανα εγκατάσταση με πλήρες format του σκληρού, αλλά απλώς επέλεξα την "προσαρμοσμένη εγκατάσταση" κατά την οποία, όλο και κάτι μένει στο pc απ'ότι κατάλαβα (όπως ο φάκελος windows old, πχ).
Είναι κάποιο πρόβλημα που λύνεται, ή θα πρέπει να κάνω ένα formatάκι από την αρχή?
Σημειωτέο πως το λογισμικό είναι αυθεντικό. Αλλά παλαιότερα-στα vista- είχα εγκαταστήσει ένα "αντίγραφο" του pdvd9.

Βοήθεια, συντρόφοι....

Codec packs κλπ, δεν έχω εγκαταστημένα. Οι μόνες εφαρμογές που έχω είναι το mpc-hc, core avc/haali. Η κάρτα ήχου είναι η Realtek HD με τους τελευταίους drivers. Το Windows Media Center παίζει κανονικά την δικάναλη μπάντα χωρίς παράσιτα, άρα μάλλον το πρόβλημα είναι καθαρά στο software, έτσι δεν είναι?
Το παράσιτο που κάνει είναι ήχοι σαν να πηδάει η βελόνα ενός πικ-απ.

Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Codec packs κλπ, δεν έχω εγκαταστημένα. Οι μόνες εφαρμογές που έχω είναι το mpc-hc, core avc/haali. Η κάρτα ήχου είναι η Realtek HD με τους τελευταίους drivers. Το Windows Media Center παίζει κανονικά την δικάναλη μπάντα χωρίς παράσιτα, άρα μάλλον το πρόβλημα είναι καθαρά στο software, έτσι δεν είναι?
Το παράσιτο που κάνει είναι ήχοι σαν να πηδάει η βελόνα ενός πικ-απ.

SPDIF ή αναλογικά??

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

SPDIF ή αναλογικά??

Αναλογικά, από την έξοδο της κάρτας ήχου σε 2.1 ηχεία (ή σε ακουστικά από την έξοδο ακουστικών, το ίδιο συμβαίνει)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Αναλογικά, από την έξοδο της κάρτας ήχου σε 2.1 ηχεία (ή σε ακουστικά από την έξοδο ακουστικών, το ίδιο συμβαίνει)

Έχεις κάνει απεγκατάσταση, restart και ξανά-εγκατάσταση το pdvd??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Έχεις κάνει απεγκατάσταση, restart και ξανά-εγκατάσταση το pdvd??

Για την ακρίβεια, είχα το πρόβλημα με τα vista και δεν είχα καταφέρει να το λύσω. Και προ ημερών, εγκατέστησα τα 7 και, σαν τον διάολο, τα παράσιτα υπάρχουν πάλι. Δεν έκανα upgrade, αλλά καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Όμως, δεν έκανα πλήρες format του δίσκου και έχει απομεινάρια από την παλιά εγκατάσταση (όπως ο φάκελος windows.old, αλλά βλέπω και στα Αρχεία Eφαρμογών να εχουν μείνει απομεινάρια από την εποχή των vista).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE ‛OFFICIAL’ POWER DVD 9 (ULTRA) THREAD

Για την ακρίβεια, είχα το πρόβλημα με τα vista και δεν είχα καταφέρει να το λύσω. Και προ ημερών, εγκατέστησα τα 7 και, σαν τον διάολο, τα παράσιτα υπάρχουν πάλι. Δεν έκανα upgrade, αλλά καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Όμως, δεν έκανα πλήρες format του δίσκου και έχει απομεινάρια από την παλιά εγκατάσταση (όπως ο φάκελος windows.old, αλλά βλέπω και στα Αρχεία Eφαρμογών να εχουν μείνει απομεινάρια από την εποχή των vista).

Δεν είναι θέμα Windows...απο ότι φαίνεται...

Δες αν υπάρχει κάποιος καινούριος driver για την κάρτα ήχου και αν έχεις συνδεδεμένη και την SPDIF, ταυτόχρονα....

H spdif είναι ελεύθερη, δεν έχω συνδέσει τίποτα σε αυτή. Οι drivers της κάρτας ήχου είναι οι πιό πρόσφατοι. :nounder:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Κανε μια καθαρη εγκατασταση με format καταρχην και μετα βλεπουμε.