The revival of vinyl !!!!!!!!!

Παντως η αληθεια ειναι πως γινεται - δε γινεται η αναβιωση του βινυλιου, εχει απ ολους μας την προσοχη μα , γουσταρουμε ολη αυτη την ιστορια, ασχολουμαστε κ ειναι ενα πραγματικο γεγονος πως αρχιζει να γινεται περισσοτερο εμπορικο.

Αυτο μ αρεσει πολυ, προσωπικα παντα.

Γ.Κ.

Φ.Β.Α.Κ.Ψ.

(Φιλος Βινυλιου Ακροατης Και Ψηφιακων)

Παίδες θα σας αρχίσω στα @#$%^@#$^@

What is a T.L.D. ?
It’s a tree letter word

Το vinyl ήταν φτωχό σε ακρώνυμα
Μόνο το RIAA curve μου έρχεται στο μυαλό

Τώρα πήγατε και μπλέξατε με τα FLAC, ALAC, PC, CD, DVD, SACD, UTP, TCP/IP, EAC κ.ο.κ.
Θέλω να δώ πότε θα ξεμπλέξετε

:flipout::flipout::flipout:

^ είναι απαράδεκτο σε νήμα για το βινύλιο να μην υπογράφεις με τα αρχικά σου. Η.Μ

:flipout:

Παίδες θα σας αρχίσω στα @#$%^@#$^@

What is a T.L.D. ?
It’s a tree letter word

Το vinyl ήταν φτωχό σε ακρώνυμα
Μόνο το RIAA curve μου έρχεται στο μυαλό

Τώρα πήγατε και μπλέξατε με τα FLAC, ALAC, PC, CD, DVD, SACD, UTP, TCP/IP, EAC κ.ο.κ.
Θέλω να δώ πότε θα ξεμπλέξετε

Μονο με FLUP :flipout:

Μιας και το νήμα εδώ και καμμιά 30αριά σελίδες θαλασσοδέρνεται
εκτός θέματος
ας πω και την άποψη μου για τα αναπαραγωγή μουσικής μέσω βινυλίου.

1) Ολοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο, τουλάχιστον οι κάπως παλαιότεροι.
Ηταν το μέσον που μας συντρόφευσε στα νεανικά μας χρόνια, στα πάρτυ με τα βερμούτ, στις κρύες χειμωνιάτικες, μοναχικές νύχτες στα κυριακάτικα πρωινά
με τους υπόλοιπους τις οικογένειας να φωνάζουν " Χαμηλωσέ το!!"

2) Μου αρέσουν τα πικάπ οπτικά!
Τρελαίνομαι!..Ειδικά κάποια μοντέλα της υψηλής κατηγορίας τιμής, αυτά που είναι σαν μοντέρνα γλυπτά, είναι χάρμα οφθαλμών!

3) Μου αρέσουν τα εξώφυλλα των δίσκων!..Μεγάλα, χορταστικά, πολλά με
διπλά εξώφυλλα, γεμάτα φωτογραφίες και πληροφοριακό υλικό για τους συντελεστές και τους μουσικούς !

Δεν μου αρέσουν, τα σκράτς, ο θόρυβος επιφανείας, οι ατέλειωτες ρυθμίσεις
η διάθεση του καντιλιβερ αναλογα με τον καιρό να παίξει σωστά, τα πολλά καθαρίσματα των δίσκων, τα ένα σωρό τσουμπλέκια ( βουρτσάκια, αντιστατικά,clamps κλπ) και το κόστος ενός πλήρους αξιοπρεπούς συστήματος πικάπ, βραχίονας, κεφαλή, phonostage......
Επίσης δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε ότι κυκλοφορεί..

Η δισκογραφία ΔΕΝ σταμάτησε να παράγει διαμάντια πριν 30 χρόνια!!

^ είναι απαράδεκτο σε νήμα για το βινύλιο να μην υπογράφεις με τα αρχικά σου. Η.Μ

:flipout:

Ηλία μου, αυτός θα έχει πρόβλημα με τα αρχικά του, θυμίζουν trademark (ΤΜ). :D

Γι' αυτό κι εγώ υπογράφω με λατινικούς χαρακτήρες, αλλιώς θα με φωνάζατε "ο Σαββατοκύριακος"...

S.K

Μιας και το νήμα εδώ και καμμιά 30αριά σελίδες θαλασσοδέρνεται
εκτός θέματος
ας πω και την άποψη μου για τα αναπαραγωγή μουσικής μέσω βινυλίου.

1) Ολοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο, τουλάχιστον οι κάπως παλαιότεροι.
Ηταν το μέσον που μας συντρόφευσε στα νεανικά μας χρόνια, στα πάρτυ με τα βερμούτ, στις κρύες χειμωνιάτικες, μοναχικές νύχτες στα κυριακάτικα πρωινά
με τους υπόλοιπους τις οικογένειας να φωνάζουν " Χαμηλωσέ το!!"

2) Μου αρέσουν τα πικάπ οπτικά!
Τρελαίνομαι!..Ειδικά κάποια μοντέλα της υψηλής κατηγορίας τιμής, αυτά που είναι σαν μοντέρνα γλυπτά, είναι χάρμα οφθαλμών!

3) Μου αρέσουν τα εξώφυλλα των δίσκων!..Μεγάλα, χορταστικά, πολλά με
διπλά εξώφυλλα, γεμάτα φωτογραφίες και πληροφοριακό υλικό για τους συντελεστές και τους μουσικούς !

Δεν μου αρέσουν, τα σκράτς, ο θόρυβος επιφανείας, οι ατέλειωτες ρυθμίσεις
η διάθεση του καντιλιβερ αναλογα με τον καιρό να παίξει σωστά, τα πολλά καθαρίσματα των δίσκων, τα ένα σωρό τσουμπλέκια ( βουρτσάκια, αντιστατικά,clamps κλπ) και το κόστος ενός πλήρους αξιοπρεπούς συστήματος πικάπ, βραχίονας, κεφαλή, phonostage......
Επίσης δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε ότι κυκλοφορεί..

Η δισκογραφία ΔΕΝ σταμάτησε να παράγει διαμάντια πριν 30 χρόνια!!
Τελικά είσαι βινυλιάκιας.
Όλα τα *δεν μου αρέσουν* που αναφέρεις περί σκρατς, θορύβου επιφανείας, οι ατέλειωτες ρυθμίσεις, καντιλέβερ κλπ. είναι ξεπερασμένα και όχι όπως τα ήξερες. Όσο για το κόστος αυτό ισχύει για ό,τιδήποτε.
Και όσο για το πρόσβαση σε ο,τιδήποτε ούτε αυτό είναι πρόβλημα, διότι το ακούς ψηφιακά.
Όντως η δισκογραφία δεν σταμάτησε πριν από 30 χρόνια, αλλά ..........
Είδες τελικά πόσο εύκολο είναι να είσαι βινυλιάκιας!!!!Λ.Σ.

Τελικά είσαι βινυλιάκιας.
Όλα τα *δεν μου αρέσουν* που αναφέρεις περί σκρατς, θορύβου επιφανείας, οι ατέλειωτες ρυθμίσεις, καντιλέβερ κλπ. είναι ξεπερασμένα και όχι όπως τα ήξερες. Όσο για το κόστος αυτό ισχύει για ό,τιδήποτε.
Και όσο για το πρόσβαση σε ο,τιδήποτε ούτε αυτό είναι πρόβλημα, διότι το ακούς ψηφιακά.
Όντως η δισκογραφία δεν σταμάτησε πριν από 30 χρόνια, αλλά ..........
Είδες τελικά πόσο εύκολο είναι να είσαι βινυλιάκιας!!!!Λ.Σ.

Γειά σου βρε Λουκά!!

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι η κουβέντα μας δεν έχει εκτραπεί με προσωπικες επιθέσεις και προσβολές, όπως παλαιότερα. Ο καθένας εκθέτει τις απόψεις του. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα της συμμετοχής σε ένα σωματείο. Φανταστείοτε ότι εξ αιτίας κάποιας συζήτησης εδώ το 2007 προέκυψε ο πρώτος τόμος του δικού μου βιβλίου [και θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλοι δύο]. Βέβαια εξ αιτίας αυτού κάποια άλλα θα περιμένουν για πολύ να δουν το φως της δημοσιότητας.
Μαγγελάνε δεν θα σου πέρασε από το μυαλό ότι εξ αιτίας του ότι είσαι καλός τιμονιέρης, όλα διάβηκαν καλά!!!

Υ.Γ. Μην το πάρεις πάνω σου!!! Λ.Σ.