Lucas Stephanides - Anakrousis
AVClub Addicted Member
- 16 March 2007
- 2,118
Υπο συνθηκες το βινυλιο μπορει να παιξει καλυτερα απο cd και hd. Αν καποιος εχει ενα συστημα που το βινυλιο παιζει καλυτερα ας αγοραζει βινυλια.
Στο δικο μου συστημα ας πουμε το Cd επαιζε παντα καλυτερα απο το sacd. Λογικο αφου sacd ακουγα με ενα sony 999es και cd ακουγα με ενα 50αρι που το αναλογικο του σταδιο ειχε πολυ σκληρο modification. Τι σημαινει αυτο, οτι το cd παιζει καλυτερα απο το sacd;
Οποτε ας αφησουμε τις ακουστικες εντυπωσεις που εχει ο καθενας απο εμας στο συστημα του. Αν θελουμε να κρινουμε το "μεσο" αρκουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα.
Λίγη υπομονή μέχρι αύριο που μπαίνει ο Απρίλης, θα σου πει αυτός μόνο μην το εκλάβεις σαν πρωταπριλιάτικο. Λ.Σ.Για πες μου θέλω ένα για ντεκόρ!
Καλά-καλά κορόιδευε......εσένα θα πιάσουν πρώτο οι κακοί την μέρα της κρίσης. :grandpa:Δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να μας τρελάνουν ανάγοντας σε δόγμα την ρετρολαγνεία.
Κατά σύμπτωση στη Θεσσαλονίκη είναι και ο άλλος που λέει ότι πρέπει να γυρίσουμε στα γραμμόφωνα γιατί σε λίγο χρόνο το ηλεκτρικό ρευμα θα διακοπεί δια παντός !
Ναι μα την Παναγία έχει βγάλει και βιβλίο για αυτό .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ :aetsch:
1. Τζιμισκή για την επερχόμενη δοκιμή σου -στο σύστημα σου- έχω ένα εκπληκτικό εργαλείο που σας το διαθέτω, είναι ένας δίσκος βινυλίου αμέσου κοπής με το αντίστοιχο sacd, ηχογραφημένο από το ίδιο υλικό και είναι φτιαγμένο για τέτοιες αντιπαραθέσεις.
Οποτε ας αφησουμε τις ακουστικες εντυπωσεις που εχει ο καθενας απο εμας στο συστημα του. Αν θελουμε να κρινουμε το "μεσο" αρκουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα.
Μετά θα μαζευόμαστε και θα παίζουμε κιθάρες.
....
Κύριοι, το άρθρο που παρατέθηκε στην αρχή του νήματος, έλεγε και άλλα
πράγματα, αλλά ως συνήθως έχουμε πάλι τα ίδια!
Πλάκα-πλάκα η μουσική εκεί έχει την μεγαλύτερη αλλοίωση..., όταν μετατρέπεται σε ρεύμα.
Πολύ σωστά! Και ειδικά αν τα καλώδια που μεταφέρουν το ρεύμα δεν είναι αξιόλογα... Εκεί να δεις τι γίνεται...
:slapface:
Δε μας πείθεις,![]()
και αυτά αλλά και όλα τα υπόλοιπα τελικά ή σε τελική ανάλυση (για όσους θέλουν το ακούσουν αλά Καρόλου) είναι θέμα γούστου, ευχρηστίας και οικονομίας. :guitarist:
Κανένας για ακρόαση κάποιο απόγευμα? (στείλτε pm)
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ :aetsch:
Εμ, αυτό βρίσκουν κάποιοι και το αποτέλεσμα γνωστό. (δεν μιλάω προσωπικά για εσένα)
Μάλιστα αυτό λέει και ο δεκάλογος.
- "Can't you hear that?"
- Ποιο του λες εσύ.
- Τα δυναμικά, σου λέει.
- Και τι είναι δυναμικά, ρωτάς
- Εεε......:chinscratch: μα αυτό που λένε οι ριβιούερς, δεν το ακούς ;
- Μα για ποιο πράγμα μιλάς ;
- Αυτό που το πικάπ έχει καλύτερο του cd, άκου......
Αν δεν σε πείσει, υπάρχουν και τα καλώδια και αν είσαι απαιτητικός......, κοντίσιονερ, κύπελλα, κ.α.
Για να βρεις κάτι πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις, έτσι δεν είναι ;
Από τι εξαρτάται, τι παίζει ρόλο, τα όρια του, πως σου αρέσει, κτλ.
Τα τεχνικά και η ορολογία (όπως σε κάθε τομέα) βοηθούν ώστε να μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα και να ξέρουμε ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα.
Τώρα αν λες:
αυτό είναι πιο "..τάδε..." από το άλλο, αλλά το "..τάδε..." δεν ξέρω τι είναι, δεν είναι σοβαρή θέση.
Η μελέτη δια της παρατηρήσεως δεν λέω καλή είναι αλλά δεν έχεις ασφαλή συμπεράσματα.
Συμφωνώ!!! Επί τέλους και μια φορά!
Εδώ μάλλον θα διαφωνήσουμε γιατί πιστεύω ότι τα ψηφιακά δεν μπορούν να αποδόσουν σωστά τα δυναμικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.