The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Re: The Walking Dead

καλα αυτο ακομα και σε μενα φανηκε βαρετο, αλλα 2 εχουν μεινει μεχρι να τελιωσει το σεζον

Επιτελους ενα καλο επεισοδιο. Οχι μονο λογω του τελους.....

Κατι ειχε...εκτος απο μιξα.

Θα μου λειψει....

Απάντηση: Re: The Walking Dead

Ναι πολύ ωραίο επεισόδιο....:smash: βρήκαμε να ασχολούμαστε με τον μικρό τώρα .Αντε αλλα 2 μείνανε ......

Δεν κρύβονται ούτε οι σεναριογράφοι πλέον. Σε ερώτηση για το αν είναι δύσκολη η συγγραφή του σεναρίου, ο Kirkman απάντησε: "Όχι και πολύ. Σκοτώνουμε μερικά ζόμπι και γεμίζουμε τον υπόλοιπο χρόνο με υλικό σαπουνόπερας"...

Συγνώμη, έγινε τέτοια δήλωση και μεις καθόμαστε ακόμα και ψαχνόμαστε γιατί πάει κατά διαόλου;

Προτιμω την οπτικη του παιδιου και το πως βλεπει τα πραγματα στον κοσμο που εχασε παρα των σαλταρισμενων ενηλικων.

Η αντιδραση του δε με το κολλημενο ζομπι ηταν κατι παραπανω απο αγχωδης (για τον θεατη)

Ναι και τώρα θα αναλωθούμε στις τύψεις του παιδιού για ότι έγινε...για να φάμε το επόμενο επεισόδιο

Συγνώμη, έγινε τέτοια δήλωση και μεις καθόμαστε ακόμα και ψαχνόμαστε γιατί πάει κατά διαόλου;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Speaking on the success of the show, he said, "You take what's really cool about zombie movies, and you add soap opera stuff." Continuing, "It's trickin' dudes into watching something about emotions."

Προτιμω την οπτικη του παιδιου και το πως βλεπει τα πραγματα στον κοσμο που εχασε παρα των σαλταρισμενων ενηλικων.

Η αντιδραση του δε με το κολλημενο ζομπι ηταν κατι παραπανω απο αγχωδης (για τον θεατη)

Δε λέω, θα είχε ενδιαφέρον η οπτική του μικρού αλλα η εξέλιξη του χαρακτήρα του μου φαίνεται κακογραμμένη. Ξαφνικά έγινε σαν τον Damian στην Προφητεία..

Πόσοι θα προτιμούσατε να είχε γυριστεί το Walking Dead έτσι και όχι με ηθοποιούς;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Πολύ φιλοσοφική ανάλυση ρε παιδί μου.....άνετα το τελευταίο επεισόδιο θα μπορούσε να ήταν 5 λεπτά.

5 λεπτά απο εδω, 5 απο εκει, όλη σαιζόν θα μπορούσε να γίνει μια χαρά δίωρη τηλεταινία χωρίς να χάσουμε τίποτα.

Ε, πήγες στο άλλο άκρο, αυτά είναι (άχρωμα) σκίτσα, ούτε καν κινούμενα σχέδια δεν το λέω.
To ασπρόμαυρο σκίτσο έχει άλλη δύναμή. Δες το Persepolis π.χ.
Μου δίνει περισσότερο την αίσθηση απόγνωσης των επιζώντων. Τώρα δηλαδή που βλέπουμε γαλάζιους ουρανούς, καταπράσινα λιβάδια και παπαρούνες είναι καλύτερα; :smile:

Άσε που δεν έχει και περιορισμούς στο budget. Παπάδες μπορείς να κάνεις.

Last edited:
Απάντηση: The Walking Dead

Εγώ νομίζω ότι αυτό το στυλ ταιριάζει καλύτερα στο χαρτί (εξ ου και τα κόμικ) παρά στο γυαλί.

Δεν με ελκύει καθόλου να δω τέτοιο πράγμα σε τηλεόραση.

Αν μιλάμε για animation αν ήταν σε στυλ TinTin μάλιστα.

Ειδες για να τελειωνει ο κυκλος αρχισε να γινεται δραματικο οσο δεν παει.

Παντως πηραμε και μια επιστημονικη ενδειξη για τον ιο σε αυτο το επεισοδιο. Μαλλον μια και μιση.

Οτι ο ιος σε προσβαλλει εστω και λιγο και μετα το θανατο σου αναλαμβανει....

Πάλι για το τελευταίο τρίλεπτο θα το αφήσουν; Όσο έχω δει ακολουθεί τη "συνταγή Kirkman" σκοτώνουμε μερικά ζομπι και μετα σαπουνόπερα...

Βρε ολοκληρωσε το......:ADFADF1:

Παντως τωρα που "ανοιξαν" τα ματια μου με τα HD αυτη η σειρα εχει την χειροτερη εικονα απο τις λοιπες σειρες που βλεπω.

Ειναι απο τα λιγα που κανουν γυρισμα ακομα με φιλμ . Το 16αρι και κυριως τα 500 iso κανουν μπαμ εχει γεμισει ο τοπος κοκκο.....

Κουράγιο αδέρφια, όταν πέφτει το σκοτάδι γίνεται ενδιαφέρον!
Το πρόβλημα μου είναι οτι τους έχω σκυλοβαρεθει και δεν δίνω δεκάρα πια για την τύχη τους.

Βλέπω όμως οτι προσπαθούν να ρίξουν το budget έτσι ώστε να μπορέσουν να βγάλουν περισσότερα επεισόδια στην S03 :p

Δηλαδή, όσοι είχαν στενή επαφή με ζόμπι ειχαν και τον ιό στο δέρμα και μόλις τα τινάξουν και πέσει η άμυνα του οργανισμού,τους έρχεται μία όρεξη για μυαλά πανέ;

Βρε ολοκληρωσε το......:ADFADF1:

Παντως τωρα που "ανοιξαν" τα ματια μου με τα HD αυτη η σειρα εχει την χειροτερη εικονα απο τις λοιπες σειρες που βλεπω.

Ειναι απο τα λιγα που κανουν γυρισμα ακομα με φιλμ . Το 16αρι και κυριως τα 500 iso κανουν μπαμ εχει γεμισει ο τοπος κοκκο.....
Δεν ξέρω για φιλμ και iso αλλα το AMC έχει τη χειρότερη εικόνα απ' όλα τα καναλια. Και το Hell on Wheels δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Έχω κατεβάσει και αρχείο .ts μήπως και δω βελτίωση αλλα μπα, τα ίδια χάλια.

Last edited: