Δεν κρύβονται ούτε οι σεναριογράφοι πλέον. Σε ερώτηση για το αν είναι δύσκολη η συγγραφή του σεναρίου, ο Kirkman απάντησε: "Όχι και πολύ. Σκοτώνουμε μερικά ζόμπι και γεμίζουμε τον υπόλοιπο χρόνο με υλικό σαπουνόπερας"...
Συγνώμη, έγινε τέτοια δήλωση και μεις καθόμαστε ακόμα και ψαχνόμαστε γιατί πάει κατά διαόλου;
Προτιμω την οπτικη του παιδιου και το πως βλεπει τα πραγματα στον κοσμο που εχασε παρα των σαλταρισμενων ενηλικων.
Η αντιδραση του δε με το κολλημενο ζομπι ηταν κατι παραπανω απο αγχωδης (για τον θεατη)
Πόσοι θα προτιμούσατε να είχε γυριστεί το Walking Dead έτσι και όχι με ηθοποιούς;
Πολύ φιλοσοφική ανάλυση ρε παιδί μου.....άνετα το τελευταίο επεισόδιο θα μπορούσε να ήταν 5 λεπτά.
To ασπρόμαυρο σκίτσο έχει άλλη δύναμή. Δες το Persepolis π.χ.Ε, πήγες στο άλλο άκρο, αυτά είναι (άχρωμα) σκίτσα, ούτε καν κινούμενα σχέδια δεν το λέω.
Δεν ξέρω για φιλμ και iso αλλα το AMC έχει τη χειρότερη εικόνα απ' όλα τα καναλια. Και το Hell on Wheels δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Έχω κατεβάσει και αρχείο .ts μήπως και δω βελτίωση αλλα μπα, τα ίδια χάλια.Βρε ολοκληρωσε το......:ADFADF1:
Παντως τωρα που "ανοιξαν" τα ματια μου με τα HD αυτη η σειρα εχει την χειροτερη εικονα απο τις λοιπες σειρες που βλεπω.
Ειναι απο τα λιγα που κανουν γυρισμα ακομα με φιλμ . Το 16αρι και κυριως τα 500 iso κανουν μπαμ εχει γεμισει ο τοπος κοκκο.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.