The Walking Dead [Season 1, 2 & 3]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    55
Απάντηση: Re: Απάντηση: The Walking Dead

Πρόσωπο δεν είδαμε αλλα το σουλούπι της έμοιαζε. Τι να σου πω, με το λευκό σατέν φόρεμα, μια χαρά χάλια ήταν...
Έτσι και το ρίξει στην κουβέντα με την μακαρίτισσα, θα πέσει πολύ FF

Κααααλα...
Παω να δω American horror story να ερθω στα ισα μου.

Re: The Walking Dead

απο τα καλητερα επισοδεια το χτεσινο, και το zombie kill του επεισοδιου παει στο βλαχο darel:)

το τελευταιο, εκει που λιωνει το κεφαλι του ζομμπιου με τη πορτα του πορτ μπαγαζ :)

Ε ναι, στη σκηνή με το μωρό έπεσε fast forward μετα απο αρκετό καιρό. Απο την άλλη, οι περιπέτειες του Rick έξω απο τον φράχτη είχαν ενδιαφέρον.

Ωραίο το splatter χτές... Φχαριστήθηκε το μέσα μου αίμα και τζίρτζιλα χυμένα στο χώμα... :D

Δέκα χιλιάδες Χ στη βρωμιάρα αχώνευτη που ξαναγύρισε, αν και με τα άσπρα είναι καλό μωρό... Χώρια ότι δεν μιλάει πλέον που είναι μεγάλο σύν για τη συγκεκριμένη... αν καταφέρει να μαζέψει τα μυαλά του και ο αρχηγός...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί έφυγε ο κυρ Κυβερνήτης ενώ τους είχε στριμωγμένους... Πάνω που αμόλησε τα ζόμπι και θα μπορούσε να τους φάει ενώ είναι απασχολημένοι να αποφεύγουν το μασούλημα....

Ωραίο το splatter χτές... Φχαριστήθηκε το μέσα μου αίμα και τζίρτζιλα χυμένα στο χώμα... :D

Δέκα χιλιάδες Χ στη βρωμιάρα αχώνευτη που ξαναγύρισε, αν και με τα άσπρα είναι καλό μωρό... Χώρια ότι δεν μιλάει πλέον που είναι μεγάλο σύν για τη συγκεκριμένη... αν καταφέρει να μαζέψει τα μυαλά του και ο αρχηγός...

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί έφυγε ο κυρ Κυβερνήτης ενώ τους είχε στριμωγμένους... Πάνω που αμόλησε τα ζόμπι και θα μπορούσε να τους φάει ενώ είναι απασχολημένοι να αποφεύγουν το μασούλημα....
Επίδειξη δύναμης ήταν. Δεν είχε αρκετούς για να εισβάλει στη φυλακή. Απο τη στιγμή που είδε οτι έχασε ένα απο τους άνδρες του, προτίμησε να φύγει.

Απάντηση: The Walking Dead

Εμενα εχει αρχισει να με κουραζει παντως. Ειδικα ολη την ωρα με τα ψυχολογικα του σεριφη.......

Χίλιες φορές τα ψυχολογικά του σερίφη παρά το περυσινό Μικρό Σπιτι στο Λιβάδι...

Στο τελευταίο επεισόδιο μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιζε ο Lincoln.

Ποιος επιστρέφει στο 12ο επεισόδιο; Ε; Ποιος;

the_walking_dead_is_a_familiar_face_returning_ne.jpg

Αυτός!

Απάντηση: Re: The Walking Dead

Ποιος επιστρέφει στο 12ο επεισόδιο; Ε; Ποιος;

the_walking_dead_is_a_familiar_face_returning_ne.jpg

Αυτός!
Από που και ως που ? ή μάλλον ειμαι περίεργος να δω τι δικαιολογία θα πει και πως βρεθηκε τοσα χλμ ...

Re: Απάντηση: Re: The Walking Dead

Από που και ως που ? ή μάλλον ειμαι περίεργος να δω τι δικαιολογία θα πει και πως βρεθηκε τοσα χλμ ...

Αυτοκίνητο είχε. Οι άλλοι πιο έξυπνοι ήταν που έφτασαν μέχρι εκεί; Άσε που δεν θα σταμάτησε στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι για μια ολόκληρη σαιζόν. :flipout:

Απάντηση: The Walking Dead

Εγω που την παρατησα μετα το τελος του δευτερου κυκλου εξ'αιτιας της αχωνευτης, της κλαψας και των λιβαδιων, αξιζει να την συνεχισω. ?
Εστρωσε ο τριτος κυκλος. ?
Κατι διαβαζω περι ψυχολογικων του σεριφη, απο την αλλη κατι για φυλακές και αλλαγη τοπιου κλπ.

Μην μου ξανα πεταχτει για καμια 10ρια επεισοδια η κλαψιαρα με τα υστερικα της, γιατι θα σπασω την tv.
Nα το τολμησω. ?