The Walking Dead [Season 6, AMC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 15 60.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 24.0%
  • Καλή

Votes: 2 8.0%
  • Μέτρια

Votes: 1 4.0%
  • Κακή

Votes: 1 4.0%

• Total voters
    25
Απάντηση: The Walking Dead [Season 6]

Πιστεύω πως η ιστορία με τους μοτοσυκλετιστές δε τελείωσε. Φαντάζομαι πως κάποιοι θα ψάξουν κ θα εκδικηθούν γι αυτούς...

Re: The Walking Dead [Season 6]

Η εισαγωγή με ξάφνιασε!! :cool:
(Χωράει και αυτή συζήτηση.. :p)

.. αλλά στην συνέχεια είχε κάτι πολύ τραβηγμένες σκηνές το επεισόδιο!! :laugh:

Η σκηνή που καθαρίζουν τα ζόμπι που παλεύουν μαζί με τον Glenn μου θύμισε την σκηνή από το "Άκρως τρελό και απόρρητο!"

:flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στο 1.45 min! :flipout:

Η εισαγωγή με τους μοτοσυκλετιστές ήταν ότι άξιζε κατα την γνώμη μου απο το επεισόδιο. Μετά, τα υπόλοιπα ήταν για ινδική σειρά. Ο ένας ψάχνει με σιγουριά να βρεί όπλο κρυμμένο σε εκκλησία - και βρίσκει, ο άλλος τρώει τουφεκιά απο κοντόκανη καραμπίνα στο κεφάλι απο τα 2 μέτρα και χάνει μόνο το μάτι του - πρέπει να είχε πολλά σκάγια για σπουργίτια μέσα, το όπλο. Η σκηνή που τρώνε τους δύο την ώρα που περπατούν όλοι χέρι-χέρι, τόσο ψεύτικη που για όση ώρα εξελισσόταν, νόμιζα οτι ήταν φαντασίωση του μικρού λόγω του φόβου του. Φάγαμε ένα τέταρτο μέχρι να πεθάνει χωρίς ουσία ο κακός. Είχε θέαμα το επεισόδιο και λίγο απο "300". Λόγω των ατελειών όμως με απογοήτευσε.

Συμφωνώ και εγώ... τελευταία μου φαίνονται ψεύτικες κάμποσες σκηνές στην σειρά!

Re: Απάντηση: The Walking Dead [Season 6]

Η εισαγωγή με τους μοτοσυκλετιστές ήταν ότι άξιζε κατα την γνώμη μου απο το επεισόδιο. Μετά, τα υπόλοιπα ήταν για ινδική σειρά. Ο ένας ψάχνει με σιγουριά να βρεί όπλο κρυμμένο σε εκκλησία - και βρίσκει, ο άλλος τρώει τουφεκιά απο κοντόκανη καραμπίνα στο κεφάλι απο τα 2 μέτρα και χάνει μόνο το μάτι του - πρέπει να είχε πολλά σκάγια για σπουργίτια μέσα, το όπλο. Η σκηνή που τρώνε τους δύο την ώρα που περπατούν όλοι χέρι-χέρι, τόσο ψεύτικη που για όση ώρα εξελισσόταν, νόμιζα οτι ήταν φαντασίωση του μικρού λόγω του φόβου του. Φάγαμε ένα τέταρτο μέχρι να πεθάνει χωρίς ουσία ο κακός. Είχε θέαμα το επεισόδιο και λίγο απο "300". Λόγω των ατελειών όμως με απογοήτευσε.
Μια Beretta 92FS

Οι αλλοι εχουν καταγραψει τα οπλα του TWD του 6ου κυκλου !!!!
http://www.imfdb.org/wiki/Walking_Dead,_The_-_Season_6

Οντως, είδα το σημείο ξανά, για να το επιβεβαιώσω. Δεν ήταν καραμπίνα. Πάντως όπως έδειξε, τον βρήκε στο μάτι. Είμαι περίεργος να δω τι τραύμα θα δείξουν οταν βγάλει τις γάζες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκτός αν δεν προλάβει να τις τις βγάλει...

Οντως, είδα το σημείο ξανά, για να το επιβεβαιώσω. Δεν ήταν καραμπίνα. Πάντως όπως έδειξε, τον βρήκε στο μάτι. Είμαι περίεργος να δω τι τραύμα θα δείξουν οταν βγάλει τις γάζες.

Εκτός αν δεν προλάβει να τις τις βγάλει...

Ναι και αυτή η σκηνή ήταν τραβηγμένη..

Στην εισαγωγή λοιπόν.. η οποία πάντως μου άρεσε πολύ.. :p
o Daryl ρίχνει μία ρουκέτα στους μηχανόβιους και οι άλλοι 2 οι οποίοι βρίσκονται γύρω στα 8 μέτρα όπως υπολόγισα.. δεν παθαίνουν τίποτα! :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Walking Dead Is Doing A Time Jump Soon, Get The Details
http://www.cinemablend.com/television/Walking-Dead-Doing-Time-Jump-Soon-Get-Details-119647.html

Άντε.. καιρός είναι να προχωρήσουμε παρακάτω και να δούμε νέα πράγματα!

The Walking Dead Is Going To Drop A Big Shocker On Fans This Sunday
http://www.cinemablend.com/television/Walking-Dead-Going-Drop-Big-Shocker-Fans-Sunday-119617.html

Μμμμμ.. για να δούμε !!!

Χαχαχα.. εντάξει δεν μπορώ, με έχει πιάσει τώρα... και θέλω να αναφέρω τα κουφά που βλέπω τελευταία στην σειρά! :p

Κατ' αρχάς εντάξει καλό ήταν που τράξανε λίγο τον χρόνο και πήγαμε μπροστά..

Το ΣΟΚ που λέγανε παραπάνω νομίζω ότι ήταν αρχικά εν μέρη μπορεί να ήταν η Michonne με το μπουρνούζι και την πετσέτα στο κεφάλι..
αλλά βασικά ίσως ήταν ο Daryl ο οποίος μάλλον ακόμη δεν έχει κάνει μπάνιο και δεν έχει βγάλειγια να πλύνει ακόμη τα ρούχα του! :laugh:

Με το τέλος του επεισοδίου σκεφτόμουν..
και το Oscar χαζομάρας (όπως είπαν και οι ίδιοι..) πηγαίνει στον Rick και τον Daryl! :laugh:

Αφού στην αρχή την πάτησαν σα μικρά άβγαλτα παιδάκια..
την ολοκλήρωσαν επικά την χαζομάρα τους! :p
Εκεί που έλεγα ότι θα κολλήσουν το φορτηγάκι στο λιβάδι.. αυτοί κατόρθωσαν να το ρίξουν στην λίμνη!! :flipout:

Αυτός ο νέος.. (εντάξει ενδιαφέρον χαρακτήρας φαίνεται για την σειρά..) αλλά ποιος είναι ??
Ο Houdini είναι ??? :laugh:

Αφού έπιασε τον Rick και στον ύπνο.. τι άλλο να πω πιά!!

Γενικά πάντως οι περισσότεροι χαρακτήρες από τους πιτσιρικάδες μέχρι τους μεγαλύτερους φαίνονται να λειτουργούν σα ζωντανά ζόμπι τώρα!!
Μετά την τελευταία σκηνή μάλλον κατάλαβα τι λείπει σε όλους.. το SEX!! :p :laugh:

Τελειώνοντας λοιπόν να πω ότι δεν είμαι ο μόνος που γελάει με αυτά που βλέπει στα τελευταία επεισόδια..
τα ίδια διαβάζω και αλλού.. :cool:
Νομίζω ότι οι παραγωγοί το παρατραβάνε σε αυτά!

Τι έγινε κανείς άλλος δεν θα σχολιάσει το επεισόδιο?? :p

The Walking Dead: Ποιος Είναι ο Jesus;
http://nexagon.gr/?p=16277

Χμ.. αυτά που αναφέρονται από τα comic φαίνονται ενδιαφέροντα..
Να δούμε εδώ πως θα τα βγάλουν..

.........

Να συμπληρώσω επίσης στα κουφά παραπάνω..

Δεν τους φάνηκε περίεργο στους Rick και τον Daryl το φουλάρι που φορούσε ??
Δεν βλέπανε western παλιά.. ότι τέτοια φοράνε οι ληστές?? :p :laugh:

(Άσχετα εάν αυτό το χαζοκόλπο οι παραγωγοί το κάνανε για εμάς.. :cool: )

Last edited:

Ενα να πω γιατι ειναι αργα...

Απο την νεα αρχη της σαιζον, την βρισκω πολυ γ@μ@τη την σειρα.

Στο ενατο επισοδειο ειχαμε κανονικα Θερμοπυλες...Ο Ρικ Λεωνιδας σκετος...και νικησαμε κιολας :a0210:

Στο τελευταιο... να επιτελους ενα νεο ενδιαφερον προσωπο. Τον λενε και Jesus ! Και τα καταφερνει και χωρις να οπλοφορει.

Και η Μichonne !!! Εγω θα την εμπιστευομουν στα παντα απο την αρχη. Κοριτσι για σπιτι ! Αργησε ο Ρικ αλλα τελικα ...

Ο Νταρυλ ακομα δεν πλυθηκε.

Πολυ ιντριγκα παντως η σειρα. Και ευστροφο σεναριο. Ας μην κολαμε στις υπερβολές εργο φαντασις ειναι. Η μονη σειρα που βλεπω.

Επιτέλους.. ένα σοβαρό επεισόδιο!! :cool:

btw πολύ "Sex" έχει τελευταία το TWD.. :p

Κάπου διάβαζα πάντως ότι τον Negan θα τον δούμε στο finale μάλλον..
Για να δούμε!

Αλλά μάλλον νωρίτερα θα τον δούμε.. κοίταξα τώρα τις περιγραφές των επεισοδίων στο Imdb..

Χμ.. ή κάποιος πάει να μας μπερδέψει..

Εάν δεν διαβάσατε τον Negan θα παίξει ο Jeffrey Dean Morgan
Και όπως μπορείτε να δείτε προς το παρόν αναφέρεται μόνο για το finale.. Χμμμμμ....

** Θα τον δούμε και στο Batman v Superman: Dawn of Justice ! :cool:

Κανει τον πατερα του Μπρους Γουειν ?

Αγαπημενος ηθοποιος του Σναιντερ απο τους watchmen.

the_comedian___watchmen_by_sulla72-d35lvin.jpg