The Witcher [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 19 29.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 31.3%
  • Καλή

Votes: 12 18.8%
  • Μέτρια

Votes: 6 9.4%
  • Κακή

Votes: 7 10.9%

• Total voters
    64
Τα δύο πρώτα επεισόδια τα είδα με το ζόρι.
Άρχισε να γίνεται ενδιαφέρον στο τέταρτο και πέμπτο επεισόδιο που ως τώρα πιστεύω πως ήταν τα καλύτερα.
Δυστυχώς στο έκτο δεν άντεξα και κοιμήθηκα.
Θα πρέπει να το ξαναδώ.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν φτάνει το GOT...
Μέτριο ως τώρα.

Πάντως 8 επεισόδια η σεζόν.. αλλά όλα σχεδόν, ήταν 1 ώρα διάρκεια..

Το Lost που βλέπω τώρα (10 επ.) είναι γύρω στα 45 mins..

καλησπερα παιδια και σε ολη την παρεα..να πω και εγω τη γνωμη μου..ξεκινησα το πρωτο επεισοδιο σημερα.εχω αριστες εντυπωσεις και σε κραταει και σε πολυ ενδιαφερον ωστε να δεις και τα επομενα επεισοδια.ελπιζω η συνεχεια να ειναι καλη.
βεβαια δεν περιμενα να σκοτωθει η γουρλοματα αλλα οκ συνεχιζουμε

Re: Απάντηση: The Witcher [Netflix]

καλησπερα παιδια και σε ολη την παρεα..να πω και εγω τη γνωμη μου..ξεκινησα το πρωτο επεισοδιο σημερα.εχω αριστες εντυπωσεις και σε κραταει και σε πολυ ενδιαφερον ωστε να δεις και τα επομενα επεισοδια.ελπιζω η συνεχεια να ειναι καλη.
βεβαια δεν περιμενα να σκοτωθει η γουρλοματα αλλα οκ συνεχιζουμε

Spoiler please! Δεν έχουν δει όλοι το επεισόδιο!:smash:

Από τα μισά και μετά στρώνει και όπως έδεσαν οι μοίρες όλον το χαρακτήρων με το τρόπο που το εδειξαν είναι για σεμιναριο

Re: Απάντηση: The Witcher [Netflix]

σεναριο-σκηνοθεσια αγιστα τγια.
Πολυ χαλι με το ζορι ειδα μιση ωρα,περιμενα να δω κατι καλο,αλλα φευ.

Καλα κανεις και το θιγεις.

η σκηνοθεσια δεν μου αρεσει καθολου ουτε εμενα .Το σεναριο ειναι καλο για Fantasy αλλα μπερδευει ετσι οπως μονταρεται μπρος πισω χωρις να βοηθα τον θεατη.

Ειδα τρια επεισοδια, πολυ δηθεν και κουραστικο τοσο που το τριτο επεισοδιο δεν το θυμαμαι καν, πρεπει να με πηρε ο υπνος

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειδα τρια επεισοδια, πολυ δηθεν και κουραστικο τοσο που το τριτο επεισοδιο δεν το θυμαμαι καν, πρεπει να με πηρε ο υπνος

Η σειρά είναι fantasy όποτε μόνο έτσι την εκλαμβάνει να την παρακολουθήσει κανείς.. Δυσκολεύομαι μπορώ να πω αρκετά ίσως να φταίει και η ηλικία μου :)
Αυτό που με χαλάει επίσης είναι ότι μου φαίνεται η σειρά αρκετά «στουντιατη» και με κακής ποιότητας εφέ σε αρκετά σημεία. Το να το συγκρίνει κανείς με το got (δεν ξέρω πως προέκυψε) είναι εντελώς λάθος και σαν είδος σειράς και σαν μπατζετ (σαν να συγκρίνεις αγγλικό με ελληνικό πρωτάθλημα)

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Κι εγώ εκεί είμαι, με μία κάπως παρόμοια αίσθηση, αλλά νιώθω να ανεβαίνει.
Θα δώσω κι άλλο χρόνο.
Έτσι μου συνέβη και στο Expanse, στην 1η σεζόν, μέχρι που από το 4ο και μετά όλα μπήκαν στη σωστή τροχιά και "οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν". :proud:

By the way,

blikxirbtl5y.png

t79139.gif

Γραψατε και αλλοι ποσο καλη ειναι οποτε την ειδα.
Λιγο καλυτερη απο τα στρουμφακια
Φταει που η στρουμφιτα δε γδυνεται οπως η μαγισσα. Αλλιως θα ψηφιζα στρουμφακια.
Πολυ παιδικη ρε παιδια....

Ε άμα είσαι κάτω από 30 κάτι γίνεται.. Παραπάνω ζορίζει το πράγμα.
Είδα και το 4ο, τώρα κατάλαβα ότι υπάρχουν διαφορετικά timeline στην υπόθεση. Βέβαια δεν είδα αυτό το ξέσπασμα που λένε μετά τη μέση.. Θα το πάω στον αυτόματο με τι τέλους μόνο και μόνο για τον κόπο μου μέχρι στιγμής

Την τελείωσα χθες. Ψήφισα πολύ καλή. Δεν ξέρω τι παράπονα έχουν κάποιοι , δεν βρήκα κανένα τομέα που να υστερεί ίσα ίσα μου άρεσε κιόλας αρκετά η ιστορία και πως έδεσε στο τέλος.

Σύγκριση με το GOT, απ' ότι κατάλαβα μπορούμε να κάνουμε στον "όλο κόσμο" που έχει η σειρά..

Υπάρχουν Βασίλεια, Βασιλειάδες, πόλεμοι που έγιναν μεταξύ τους..
και αρκετά πολύπλοκες σχέσεις μεταξύ αυτών όπως κατάλαβα από τα λίγα που διάβασα...

Επίσης έχουμε και κάποια κοινά φανταστικά στοιχεία όπως οι δράκοι, μαγεία κτλ..

Βέβαια εδώ η σειρά στηρίζεται πολύ περισσότερο στην μαγεία και στα τέρατα,
και το βασικό τρίο της ιστορίας..

Δεν υπάρχει η πολυπλοκότητα των κεντρικών προσώπων που είχε το GOT..
ή η πολυπλοκότητα των σχέσεων μεταξύ τους που παρουσίαζε το GOT..
και μέσα και από τους διαλόγους..

Βέβαια και το GOT να μην ξεχνάμε.. αρκετοί το βαρέθηκαν κάποιες φορές! :cool:

Τα εφέ, και κυρίως η πραγματική παραγωγή θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά!

Μπήκα στον "κόπο" να συγκρίνω και την 2160 έκδοση (35-45 Mb/s!!) και εάν και δεν έχω πολύ μεγάλη 4Κ οθόνη,
η λεπτομέρεια των πλάνων και της εικόνας είναι άκρως εντυπωσιακή!!

Μάλλον θα το κρατήσω ως εικόνα αναφοράς σε σειρά! :cool:

....

Ααα.. για τον τρόπο που παρουσιάζονται τα επεισόδια..
η ιστορία δηλαδή..
μπορεί όντως να μπερδεύει λίγο..
αλλά πιστεύω το έκαναν για να αυξήσουν την θεαματικότητα και το ενδιαφέρον της σειράς..

Μάλλον θα ήταν πιο αργά τα πράγματα εάν έπαιρναν τα γεγονότα σιγά-σιγά με την σειρά!

Αρχίζω και το συνηθίζω! :cool:

Πολύ καλή σειρά, ωραία τα timelines, εκεί έδωσε ενδιαφέρον.
Καλύτερη από τη GoT την οποία βαρέθηκα τελείως από τα πρώτα 3 επεισόδια.

Ρε παιδιά είναι εντελώς fake τα σκηνικά. Βλέπω παράλληλα και το see εξαιρετική φωτογραφία σε σχέση με το Witcher. Δεν ξέρω νομίζω ότι βλέπουμε άλλη σειρά χωρίς παρεξήγηση.. Το μπατζετ πρέπει να αυξηθεί αν θέλει να εδραιωθεί, μπορεί να είμαι εγώ ο στραβός δεν ξέρω, αλλά βλέπω κάτι τοπία εντελώς λες και τα επεξεργάζονται με κακό τρόπο σε υπολογιστή

Εγω παντως εχω ψηθει να αγορασω το παιχνιδι, ειδικα τωρα που εχει βγει σε switch! Ο κοσμος μου αρεσει, οι χαρακτηρες επισης και οπτικα ειναι πανεμορφη.