The Witcher [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 19 29.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 31.3%
  • Καλή

Votes: 12 18.8%
  • Μέτρια

Votes: 6 9.4%
  • Κακή

Votes: 7 10.9%

• Total voters
    64
Ίσως στην αρχή να φαίνεται απλοϊκό και ίσως λιγάκι παραμυθακι , λίγο Tenn warewolf σειρά... Αλλά στην συνέχεια φαίνεται η σύνδεση αυτών που βλέπεις και το time lapse που σε εκπλήσσει..( αν και έχω δει μόνο 4 επεισόδια.. Ελπίζω να συνεχίζει έτσι) .. Γίνεται πιο ενδιαφέρον και πιο "ενήλικο" όσο προχωράει.

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Ωραίο τραγούδι

Nα σου πω οτι ειναι κομματι που μου αρεσε απο την συνεχη επαναληψη ? Οταν το πρωτοακουσα στο "σκαρωμα" του απο τον βαρδο δεν τρελλαθηκα αν και ο μπαγασας εχει ωραια φωνη.

λεγε λεγε ομως με επεισε τελικα :D

Nα σου πω οτι ειναι κομματι που μου αρεσε απο την συνεχη επαναληψη ? Οταν το πρωτοακουσα στο "σκαρωμα" του απο τον βαρδο δεν τρελλαθηκα αν και ο μπαγασας εχει ωραια φωνη.

λεγε λεγε ομως με επεισε τελικα :D
Ο βαρδος όλα τα λεφτά στην σειρά

The Witcher - Μία από τις πιο In-Demand streaming σειρές στις ΗΠΑ

Tο "The Witcher" είναι τρίτο στις streaming προτιμήσεις του κοινού.
Η νέα σειρά προς το παρόν κάθεται πίσω από δύο εξαιρετικά δυνατούς τίτλους: το "Stranger Things" του Netflix και το "The Mandalorian" του Disney+.

https://gr.ign.com/the-witcher-4/75...o-tis-pio-in-demand-streaming-seires-stis-epa

Μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν, εξαιρετικό το βρήκα από όλες τις απόψεις. Η Yennefer Θεα και ο Superman πολύ πειστικός.
Must see.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ειναι αλλου ειδους σειρα.

Στην ουσια ανοιξε μια νεα κατηγορια ( αυτη του medieval pure Fantasy) που δεν υπηρχε σε υψηλο επιπεδο.

To κενο του GoT θα το καλυψει το prequel του μιας και αδυνατω να δω αλλη σειρα παρομοιας θεματολογιας με αξιωσεις να ερχεται συντομα.

Σε μάχες και βάθος χαρακτήρων σαν το got δεν θα ύπαρξει. Ίσως στις μάχες από αυτό που θα μας δείξει το αμαζον

να καποιες δηλωσεις της παραγωγου του witcher για τις συγκρισεις με το got

"Είναι αρκετά κολακευτικό να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις. Γιατί φανταστείτε ότι για μια σειρά να κάνει πρεμιέρα και πολλοί να θεωρούν ότι μπορεί να γίνει τόσο επιτυχημένη ή τόσο διάσημη όσο το Game of Thrones είναι άπλα υπέροχο. Οφείλω μια τεράστια ευγνωμοσύνη στο Game of Thrones γιατί άνοιξε αρκετές πόρτες για άλλες σειρές φαντασίας να πάρουν το πράσινο φως . Με βάση όλα αυτά όμως πιστεύω ότι το Witcher στέκεται από μονό του μια χαρά. Είναι μια διαφορετική ιστορία και νομίζω ότι και το ύφος είναι αρκετά διαφορετικό από το Game of Thrones. Νομίζω ότι το αισθάνεται και το κοινό όταν αρχίζει να βλέπει την σειρά."

το λεει και η ιδια ρε παιδια καμια συγκριση..

Re: Απάντηση: Re: The Witcher [Netflix]

μην εισαι ιεροσυλος..got?καμια σχεση το ενα με το αλλο!😏

Εεε όχι και καμία σχέση. Επί της ουσίας, στο ίδιο genre ανήκουν (fantasy novels και τα 2 με μάχες με σπαθιά, βασιλιάδες/ιππότες, δράκους, μαγεία, κτλ). Απλά στο GOT, υπήρχε πολύ το στοιχείο της δολοπλοκίας και της ανατροπής ... :drummer:
Προφανώς και είναι διαφορετικές ιστορίες και δοσμένες με διαφορετικό τρόπο. Αλλά αυτό όμως, δεν αναιρεί ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

Πολύ πιο ποιοτικότερο το got μην λέμε ότι θελουμε.. Το Witcher απευθύνεται σε πιο συγκεκριμένο και πιο νεανικό κοινό για αυτό και δεν δίνει έμφαση σε δολοπλοκίες και ρόλους. Πάντως για μένα δεν έχουν σχέση οι δυο σειρές το Witcher είναι σκληροπυρηνικά fantasy και μόνο

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ποτέ δεν ήμουν φαν του GoT, αλλά δεν μπορεί να σταθεί ποιοτική σύγκριση με το Witcher.... To δεύτερο είναι κληρονόμος ενός πετυχημένου παιχνιδιού με εκατομμύρια φανς και άρα biased κριτική. Το witcher βλέπεται ευχάριστα. αλλά δεν έχει αυτό το "κάτι" που θα κάνει τον θεατή να ψάξει να βρει περισσότερες πληροφορίες ή να ταυτιστεί με κάποιους χαρακτήρες στο σύμπαν της σειράς...

Re: Απάντηση: Re: The Witcher [Netflix]

Εεε όχι και καμία σχέση. Επί της ουσίας, στο ίδιο genre ανήκουν (fantasy novels και τα 2 με μάχες με σπαθιά, βασιλιάδες/ιππότες, δράκους, μαγεία, κτλ). Απλά στο GOT, υπήρχε πολύ το στοιχείο της δολοπλοκίας και της ανατροπής ... :drummer:
Προφανώς και είναι διαφορετικές ιστορίες και δοσμένες με διαφορετικό τρόπο. Αλλά αυτό όμως, δεν αναιρεί ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

Συμφωνώ και εγώ ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία, και έχουν αρκετά κοινά στοιχεία!
Και κατά το Imdb και τα 2 περιγράφονται ως Action, Adventure, Drama ..

Όταν θα προχωρήσει το The Witcher θα μάθουμε περισσότερα!

Απλά το The Witcher βασίζεται πάρα πολύ σε 3 πρόσωπα για αρχή,
και γύρω από αυτά κινείται..

Αυτό που παρουσιάζει βέβαια ως κεντρικό θέμα είναι αρκετά διαφορετικό, από το GOT..