θέλω βοήθεια

παιδιά ευχαριστώ με βάλατε στην πρίζα
λοιπόν θέλω τηλεόραση στις 46´
με κορυφαία εικόνα
το 3D δεν είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά μου εκτός εάν υπάρχει κάτι πραγματικά καλό σε λογική τιμή

Δηλώνω ΑΣΧΕΤΟΣ απο τις τηλεοράσεις νέας τεχνολογίας
μέχρι τώρα εχω μία philips machline cineos picture pluss 32'' με λάμπα
και οσες λεπτές εχω δεί μέχρι σήμερα μου φαίνονται ψόφιες σαν εικόνα
τι να κάνω?? τι να διαλέξω ???
σαν θέλω εχω
το μεγαλύτερη τηλεόραση μάλλον στις 46''
αλλά με ζωντανή εικόνα
αυτό το ψωφιο με σκοτώνει

Μαλλον για πλασμα σε βλεπω. Οτι πιο κοντινο σε CRT σε εικονα.

μπορείς να μου εξηγήσεις κάτι
οι τηλεοράσεις led είναι χειρότερες??? και που?
οι τηλεοράσεις Plasma είναι παλαιά τεχνολογία???
Σε βάζω σε κόπο αλλά είμαι άσχετος
και κάτι άλλο εχεις να μου προτείνεις κάποια τηλεόραση γιά αγορά που αμα αντικαταστήσω την crt δεν θα πω οτι εκανα λάθος γιατί έχει χειρότερη εικόνα απο την philips??

Οι τηλεορασεις "LED" ειναι απλα LCD με αλλο ειδος φωτισμου (λεντακια) και αλλο ονομα πιο "πιασαρικο".

Μια και σου αρεσουν τα χρωματα που μοιαζουν με CRT σου προτεινα πλασμα λογω χρησης φωσφορου που δινει κατα την αποψη μου παρομοιο οπτικο αποτελεσμα.

Το ποια τεχνολογια ειναι παλιοτερη δεν παιζει καμια σημασια , και ο κινητηρας εσ. καυσης εχει ιστορια 150 ετων και ομως ακομη υπαρχει και λειτουργει στο αυτοκινητο μας.

Παρολα αυτα αν σε απασχολει οι LCD και οι πλασμα σαν τηλεορασεις εχουν την ιδια ηλικια περιπου.

Οι "LED" (βλεπε LCD) πασαρονται σαν κατι πιο νεο γιατι εχουν μεγαλυτερα περιθωρια κερδους και βεβαια οι περισσοτεροι ενδιαφερονται για το μικρο παχος και τον σχεδιασμο και οχι για την εικονα.

Οι τηλεορασεις "LED" ειναι απλα LCD με αλλο ειδος φωτισμου (λεντακια) και αλλο ονομα πιο "πιασαρικο".

Μια και σου αρεσουν τα χρωματα που μοιαζουν με CRT σου προτεινα πλασμα λογω χρησης φωσφορου που δινει κατα την αποψη μου παρομοιο οπτικο αποτελεσμα.

Το ποια τεχνολογια ειναι παλιοτερη δεν παιζει καμια σημασια , και ο κινητηρας εσ. καυσης εχει ιστορια 150 ετων και ομως ακομη υπαρχει και λειτουργει στο αυτοκινητο μας.

Παρολα αυτα αν σε απασχολει οι LCD και οι πλασμα σαν τηλεορασεις εχουν την ιδια ηλικια περιπου.

Οι "LED" (βλεπε LCD) πασαρονται σαν κατι πιο νεο γιατι εχουν μεγαλυτερα περιθωρια κερδους και βεβαια οι περισσοτεροι ενδιαφερονται για το μικρο παχος και τον σχεδιασμο και οχι για την εικονα.

απλά respect you
Γιά αυτήν Panasonic TX-P46GT30 3D
ποιά είναι η γνώμη σου??

Ειναι και παλιο μοντελο ειναι και Philips (μαρκα γνωστη για την κακη της αξιοπιστια) σιγα μην δωσεις τοσα λεφτα.

Άστοχο. Δεν είναι θέμα αξιοπιστίας, είναι θέμα κακού μαύρου και χαμηλής αντίθεσης (300:1) που είχε η 9732. Ακόμα και η 9731 ήταν καλύτερη από την 9732.

Αν θες οπωσδήποτε φίλιπς, δες την 9705/9706 και την σίνεμα. Σειρά 9000 δηλαδή.
Αλλά δεν θα έχουν EPG στα κανάλια, και στις ματρόσκα ταινίες δεν έχουν υπότιτλους (εκτός από την 9706, που ίσως έχει).

Ποιά philips κατά την γνώμη σας αξίζει σήμερα γιά αγορά???

Καμια.

Την εταιρεια την αγορασαν Κινεζοι προσφατα και αλλωστε τα τελευταια χρονια εχει παρει την κατω βολτα και πλεον ειναι στο επιπεδο Funai , AOC , Finlux, Hannspree και αλλων κατασκευαστων τριτο τεταρτης διαλογης.

Κοιτα καμια Sony , Panasonic , Samsung η LG.

Καμια.

Την εταιρεια την αγορασαν Κινεζοι προσφατα και αλλωστε τα τελευταια χρονια εχει παρει την κατω βολτα και πλεον ειναι στο επιπεδο Funai , AOC , Finlux, Hannspree και αλλων κατασκευαστων τριτο τεταρτης διαλογης.

Κοιτα καμια Sony , Panasonic , Samsung η LG.

Yper-trolling...
Όταν βγάζεις τις αντιπάθειες σου για την Philips, καλό είναι να λες ότι αντιπαθείς την μάρκα, γιατί μπορεί και να σε πάρουν στα σοβαρά αν δεν ξέρουν...