kostas5579
AVClub Addicted Member
Πάντως τη συγκεκριμένη τυγχάνει να τη ξέρω να φανταστείς!
Συμφωνώ σ'αυτό μαζί σου, αν και εγώ εννοούσα τις πωλήσεις στην Ελλάδα.
Συμφωνώ σ'αυτό μαζί σου, αν και εγώ εννοούσα τις πωλήσεις στην Ελλάδα.
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, αντικειμενικά και αμερόληπτα. Απ'τη στιγμή που εμπιστέυεστε σ'αυτό το θέμα τα νούμερα των πωλήσεων και πως ο κόσμος απορρίπτει Philips λόγω κακής ποιότητας, γιατί δε κάνετε το ίδιο και στις πωλήσεις LCD έναντι plasma?
Εκεί γιατί ξαφνικά ο κόσμος γίνεται χαζός και αγοράζει LCD?:nounder:
Αν συγκρίνουμε δηλαδή τις πωλήσεις TV 40-42 ιντσών για παράδειγμα ενός έτους, που είναι όμοια πράγματα, υπερτερούν οι plasma? Δε νομίζω παιδιά, πες πως είναι θέμα marketing που πάει ο κόσμος σε LCD να τελειώνουμε.
Και κατά δεύτερο 3-4 μάρκες αγοράζει ο κόσμος στη Ελλάδα, τις επώνυμες, αυτές που βγάζουν και LCD και plasma. Τώρα οι 100 που βρέθηκαν, τουλάχιστον μάλιστα, τί να πω...
Ασχετο παραδειγμα παντελως.
Αλλο η μαζα αλλωστε και αλλο ο ογκος (βασικη Φυσικη Δημοτικου).
φιλε μου εδω ολοκληρη κυβερνηση παιζει 2 χρονια με τα μετρα και τους αριθμους κατα το δοκουν και περιμενεις να κρατιεται κοινη γραμμη απο καποιον φορουμίτη? Οταν μας συμφερει τα νουμερα μας δειχνουν τι πρεπει να αγορασουμε , και οταν δεν μας συμφερουν πεταμε την ατακα "μην αγοραζεται βαση των πωλησεων". Τα ιδια και με τα νουμερα των μετρησεων. Οποτε μας συμφερει ειναι ο κανονας επιλογης (ποσο ansi contrast βγαζει αυτη?) και οποτε γουσταρουμε πεταμε την σλογκαναρα "μην κοιτας τα νουμερα δες μονο τι σου αρεσει"!!! Αστα με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. Το μεγαλο προβλημα των φορουμ ειναι ο καθενας υποστηριζει μετα μανιας την επιλογη του , βαζοντας κατω απο το χαλι τα στραβα των προιοντων που επιλεγει ή κανοντας να φαινονται μικροτερης σημασιας. Και το αλλο οτι δεν αποδεικνυεται τπτ ή σχεδον τπτ απο τους περισσότερους. Λειπουν οι μετρησεις και τα αντικειμενικα κριτηρια.
"Παρε αυτο το ειδα στο Σατουρν και μαμαει ή το πηρε ο μπατζανακης μου και χαστεκε απο την χαρα του...."
Μην το λες, υπάρχει και μια μικρή πλειοψηφία που αναφέρει τα αρνητικά των συσκευών που είναι κάτοχοι, και είναι διατεθειμένοι να ψάξουν και να ανεβάσουν συμπεράσματα, φωτογραφίες, ή άλλα κατάλληλα στοιχεία. Μικρή, αλλά υπαρκτή.
![]()
![]()
Μην το λες, υπάρχει και μια μικρή πλειοψηφία που αναφέρει τα αρνητικά των συσκευών που είναι κάτοχοι, και είναι διατεθειμένοι να ψάξουν και να ανεβάσουν συμπεράσματα, φωτογραφίες, ή άλλα κατάλληλα στοιχεία. Μικρή, αλλά υπαρκτή.
Ειναι οι λεγομενοι "Αγιοι" του AVclub.
![]()
Δηλαδη ο ενας που την ψηφισε ειχε δικιο!
Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται!![]()
Γιατί να κάνεις λάθος? Ποια είναι τα συμπεράσματά σου απ'αυτά που διάβασες. Πιο φυσικά χρώματα έχουν οι plasma, το ζωντανά για να είμαι ειλικρινής ποτέ δε κατάλαβα τί σημαίνει!
Μια χαρά είσαι σε plasma 46άρα. Σε Panasonic κοίτα.
Γιατί να κάνεις λάθος? Ποια είναι τα συμπεράσματά σου απ'αυτά που διάβασες. Πιο φυσικά χρώματα έχουν οι plasma, το ζωντανά για να είμαι ειλικρινής ποτέ δε κατάλαβα τί σημαίνει!
Μια χαρά είσαι σε plasma 46άρα. Σε Panasonic κοίτα.
Ξαναβάζω διαφορετικά το ερώτημα για να μην υπάρχουν διαμάχες
στις 46'' ποιές είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις σε εικόνα άσχετα απο τεχνολογία
LED ή PLASMA???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.