θέλω βοήθεια

Πάντως τη συγκεκριμένη τυγχάνει να τη ξέρω να φανταστείς!
Συμφωνώ σ'αυτό μαζί σου, αν και εγώ εννοούσα τις πωλήσεις στην Ελλάδα.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, αντικειμενικά και αμερόληπτα. Απ'τη στιγμή που εμπιστέυεστε σ'αυτό το θέμα τα νούμερα των πωλήσεων και πως ο κόσμος απορρίπτει Philips λόγω κακής ποιότητας, γιατί δε κάνετε το ίδιο και στις πωλήσεις LCD έναντι plasma?
Εκεί γιατί ξαφνικά ο κόσμος γίνεται χαζός και αγοράζει LCD?:nounder:

Αν συγκρίνουμε δηλαδή τις πωλήσεις TV 40-42 ιντσών για παράδειγμα ενός έτους, που είναι όμοια πράγματα, υπερτερούν οι plasma? Δε νομίζω παιδιά, πες πως είναι θέμα marketing που πάει ο κόσμος σε LCD να τελειώνουμε.
Και κατά δεύτερο 3-4 μάρκες αγοράζει ο κόσμος στη Ελλάδα, τις επώνυμες, αυτές που βγάζουν και LCD και plasma. Τώρα οι 100 που βρέθηκαν, τουλάχιστον μάλιστα, τί να πω...

φιλε μου εδω ολοκληρη κυβερνηση παιζει 2 χρονια με τα μετρα και τους αριθμους κατα το δοκουν και περιμενεις να κρατιεται κοινη γραμμη απο καποιον φορουμίτη? Οταν μας συμφερει τα νουμερα μας δειχνουν τι πρεπει να αγορασουμε , και οταν δεν μας συμφερουν πεταμε την ατακα "μην αγοραζεται βαση των πωλησεων". Τα ιδια και με τα νουμερα των μετρησεων. Οποτε μας συμφερει ειναι ο κανονας επιλογης (ποσο ansi contrast βγαζει αυτη?) και οποτε γουσταρουμε πεταμε την σλογκαναρα "μην κοιτας τα νουμερα δες μονο τι σου αρεσει"!!! Αστα με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. Το μεγαλο προβλημα των φορουμ ειναι ο καθενας υποστηριζει μετα μανιας την επιλογη του , βαζοντας κατω απο το χαλι τα στραβα των προιοντων που επιλεγει ή κανοντας να φαινονται μικροτερης σημασιας. Και το αλλο οτι δεν αποδεικνυεται τπτ ή σχεδον τπτ απο τους περισσότερους. Λειπουν οι μετρησεις και τα αντικειμενικα κριτηρια. "Παρε αυτο το ειδα στο Σατουρν και μαμαει ή το πηρε ο μπατζανακης μου και χαστεκε απο την χαρα του...."

Ασχετο παραδειγμα παντελως.

Αλλο η μαζα αλλωστε και αλλο ο ογκος (βασικη Φυσικη Δημοτικου).

Κάτι θα καταφέρεις εσύ, δεν σε φοβάμαι.
Εδώ βλέπεις και κρίνεις μαύρο και halo στα μαγαζιά, ενώ δεν σε ενδιαφέρει η μέτρηση στην σκακιέρα. Και βγάζεις πόρισμα ότι θα τα πάει καλύτερα το IPS πανελ της LG σε σχέση με το UV2A της 9705, και δεν θα φαίνονται τα τετράγωνα...

Ακούς εκεί μετρήσεις... Αυτά είναι για όσους δεν βλέπουν, σωστά; Άμα βλέπεις, αυτά τα πράματα φαίνονται με μια ματιά... :flipout:

φιλε μου εδω ολοκληρη κυβερνηση παιζει 2 χρονια με τα μετρα και τους αριθμους κατα το δοκουν και περιμενεις να κρατιεται κοινη γραμμη απο καποιον φορουμίτη? Οταν μας συμφερει τα νουμερα μας δειχνουν τι πρεπει να αγορασουμε , και οταν δεν μας συμφερουν πεταμε την ατακα "μην αγοραζεται βαση των πωλησεων". Τα ιδια και με τα νουμερα των μετρησεων. Οποτε μας συμφερει ειναι ο κανονας επιλογης (ποσο ansi contrast βγαζει αυτη?) και οποτε γουσταρουμε πεταμε την σλογκαναρα "μην κοιτας τα νουμερα δες μονο τι σου αρεσει"!!! Αστα με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. Το μεγαλο προβλημα των φορουμ ειναι ο καθενας υποστηριζει μετα μανιας την επιλογη του , βαζοντας κατω απο το χαλι τα στραβα των προιοντων που επιλεγει ή κανοντας να φαινονται μικροτερης σημασιας. Και το αλλο οτι δεν αποδεικνυεται τπτ ή σχεδον τπτ απο τους περισσότερους. Λειπουν οι μετρησεις και τα αντικειμενικα κριτηρια.

Μην το λες, υπάρχει και μια μικρή πλειοψηφία που αναφέρει τα αρνητικά των συσκευών που είναι κάτοχοι, και είναι διατεθειμένοι να ψάξουν και να ανεβάσουν συμπεράσματα, φωτογραφίες, ή άλλα κατάλληλα στοιχεία. Μικρή, αλλά υπαρκτή.
"Παρε αυτο το ειδα στο Σατουρν και μαμαει ή το πηρε ο μπατζανακης μου και χαστεκε απο την χαρα του...."

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Μιλαμε για forum , δηλαδη ενα διαδικτυακο τοπο που οι καθενας γραφει κυριολεκτικα οτι θελει.

Μπορει να ειναι η αποψη του , μπορει απλα να αναπαράγει κατι που εχει ακουσει , μπορει να θελει να κανει πλακα η να πειραζει καποιο αλλο μελος κτλ κτλ.

Ας μην παιρνουμε την αγορα τηλεορασης σαν ενα θεμα τοσο σοβαρο (ζωης και θανατου) γιατι απλα δεν ειναι.

Πισω στο θεμα μας (αν υπηρχε καποιο γιατι δεν θυμαμαι καν απο που ξεκινησαμε) τωρα...:p

Μην το λες, υπάρχει και μια μικρή πλειοψηφία που αναφέρει τα αρνητικά των συσκευών που είναι κάτοχοι, και είναι διατεθειμένοι να ψάξουν και να ανεβάσουν συμπεράσματα, φωτογραφίες, ή άλλα κατάλληλα στοιχεία. Μικρή, αλλά υπαρκτή.

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

συμφωνω μην τους παιρνει ολους η μπαλα.

Ειναι οι λεγομενοι "Αγιοι" του AVclub.:flipout:

the-saint.jpg

Ειναι οι λεγομενοι "Αγιοι" του AVclub.:flipout:

the-saint.jpg

Φαντάζομαι ότι δεν κατάλαβες ότι δεν αναφερόμουν σε μένα, αλλά σε άλλα μέλη του φόρουμ. Διαφορετικά, το να τους χαρακτηρίζεις οτιδήποτε είναι απρέπεια. Το να χαρακτηρίσεις εμένα, απλά αναμενόμενο...

Γιώργο η Φιλιπς καλώς η κακώς δεν είναι πλέον στην πρωτοπορία . Δεν υπερτερεί ούτε σε value for money ούτε σε απόλυτες επιδόσεις απο τα ανταγωνιστικά μοντέλα και αυτο φαίνεται στο μερίδιο αγοράς που είναι χαμηλό τόσο στο γενικό κοινό όσο και μεταξύ των πυροβολημενων με την εικόνα.

Αυτο δεν σημαίνει ότι πχ η Σινεμα δεν προσφέρει κάτι ιδιαιτερο. Απλά είναι πολυ ειδική κατασκευή και για μένα παντελώς άχρηστη. Τα ίδια και το γελοίο ambilight.

Η απόδοση της σειράς 9000 είναι ανταγωνιστική των υπολοίπων κατασκευαστών. Και ο υποβιβασμός της σε επίπεδα χαμηλά είναι παραπλάνηση.

Re: Απάντηση: θέλω βοήθεια

Δηλαδη ο ενας που την ψηφισε ειχε δικιο!

Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται!:p

Μάλλον επέμεινε στην γνώμη του και δεν λύγισε όταν προσπάθησαν να του την αλλάξουν... :flipout:

Από εδώ το πας, από εκεί το πας, συνέχεια στην ψηφοφορία το γυρίζεις. Φαντάζομαι αποτελεί για σένα το αποδεικτικό στοιχείο του αιώνα... :SFGSFGSF:

Απο οσα εχω καταλάβει ως ασχετος μάλλον θα πάω γιά καινούργια
τηλεόραση
σύμφωνα με τις γνώμες φίλων που μου απάντησαν
σε σχέση με την τηλεόραση που έχω τώρα μία philips mach line crt picture pluss στις 32'' μάλλον γιά plasma πάω γιατί έχει πιό ζωντανή εικόνα
σωστά??? ή πάλι κάνω λάθος???
λέω λοιπόν γιά panasonic στις 46''
ανεξάρτητα απο τιμή....
θα είναι καλή επιλογή??
ή πάλι κάνω λάθος
βοήθεια

Γιατί να κάνεις λάθος? Ποια είναι τα συμπεράσματά σου απ'αυτά που διάβασες. Πιο φυσικά χρώματα έχουν οι plasma, το ζωντανά για να είμαι ειλικρινής ποτέ δε κατάλαβα τί σημαίνει!
Μια χαρά είσαι σε plasma 46άρα. Σε Panasonic κοίτα.

Γιατί να κάνεις λάθος? Ποια είναι τα συμπεράσματά σου απ'αυτά που διάβασες. Πιο φυσικά χρώματα έχουν οι plasma, το ζωντανά για να είμαι ειλικρινής ποτέ δε κατάλαβα τί σημαίνει!

Φυσικά χρώματα έχει μόνο η φύση.
Όταν επιλέγουμε τηλεόραση, κρίνουμε από το μέρος που θα την βάλουμε, και τις συνήθεις θέασης.

Καταρχήν γράφω πιο φυσικά, όχι φυσικά, υπάρχει διαφορά. Αυτά δηλαδή που πλησιάζουν περισσότερο τα πραγματικά. Ελπίζω να το κατάλαβες τώρα.
Τα κριτήρια επιλογής τηλεόρασης είναι προσωπικά για τον καθένα.
Αλήθεια εσύ έχεις καμιά πρόταση για τον φίλο που άνοιξε το νήμα, ή ξέρεις μόνο να σχολιάζεις κάθε post?

To να κάνω λάθος λάθος το γράφω γιατί ισως αυριο βρεθεί κάποιος και μου πει οτι κακώς αγόρασα plasma
το ζωντανά γιά εμένα είναι εικόνα με καλη φωτεινότητα και κοντράστ και καλό βάθος πεδίου κάτι σαν το picture pluss
απο την αρχή έγραψα οτι είμαι άσχετος απο τηλεοράσεις και δεν έχω και την δυνατότητα στο χωριό να δω και να επιλέξω
απλά βασίζομαι στις γνώμες όλων σας

Last edited:
Ξαναβάζω διαφορετικά το ερώτημα για να μην υπάρχουν διαμάχες
στις 46'' ποιές είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις σε εικόνα άσχετα απο τεχνολογία
LED ή PLASMA???

Ξαναβάζω διαφορετικά το ερώτημα για να μην υπάρχουν διαμάχες
στις 46'' ποιές είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις σε εικόνα άσχετα απο τεχνολογία
LED ή PLASMA???

Sony 46HX920