θέλω βοήθεια

Αυτό είναι. Λίγα λόγια και σταράτα.
Ας βάλουν λοιπόν οι διαχειριστές του φόρουμ ένα bot να βγάζει αυτόματες απαντήσεις στα ερωτήματα για αγορά νέας τηλεόρασης του στυλ:
49 καμμένοι συνιστούν ΠΛΑΣΜΑ !

Για να τελειώνουμε οι καλύτερες τηλεοράσεις σε value for money και απόλυτες επιδόσεις είναι αυτή τη στιγμή και τα προηγούμενα χρονια οι τεχνολογίας πλάσμα.

Η συντριπτική πλειοψηφία καμμενων με την εικόνα και συμμετεχόντων σε ειδικά φορα έχει επιλέξει πλάσμα και αυτο είναι υπεραρκετη απόδειξη. Αν κάποιος θέλει να το παίξει πνεύμα αντιλογιας η αντίθετος στο ρεύμα έχει ωραιοτατα πορτατιφ σαμσουνγκ και Φιλιπς με μόλις 2.499 .

Το ...για να τελειώνουμε μ'άρεσε. Λάδι στη φωτιά ρίχνεις.

Εξαρτάται και απ'τη χρήση φίλε. Αν τη χρησιμοποιούν ως monitor υπολογιστή εκτός από καμμένοι με την εικόνα θα έχουν και καμμένη εικόνα.

Τα μονιτορ δεν είναι τηλεοράσεις.

Η πραγματικότητα είναι αυτή και φαίνεται και στο δικό μας φόρουμ και σε όλα τα σχετικά. Τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα και να τα λέμε.

Τί είναι το "ΔΕ";

Διαφορά από το πρότυπο. Εξισώσεις οι οποίες προσπαθούν να αποτυπώσουν την διαφορά που θα δει το μάτι σε ένα νούμερο. Διαφορές μικρότερες από ΔΕ 2.2 θεωρούνται μη αντιληπτές από το ανθρώπινο μάτι.

Για να τελειώνουμε οι καλύτερες τηλεοράσεις σε value for money και απόλυτες επιδόσεις είναι αυτή τη στιγμή και τα προηγούμενα χρονια οι τεχνολογίας πλάσμα.

Η συντριπτική πλειοψηφία καμμενων με την εικόνα και συμμετεχόντων σε ειδικά φορα έχει επιλέξει πλάσμα και αυτο είναι υπεραρκετη απόδειξη. Αν κάποιος θέλει να το παίξει πνεύμα αντιλογιας η αντίθετος στο ρεύμα έχει ωραιοτατα πορτατιφ σαμσουνγκ και Φιλιπς με μόλις 2.499 .

Κάτι τέτοιες ανακρίβειες γράφονται στο φόρουμ, και οδηγούν σε ακατάλληλες αγορές.
Εσύ που προτείνεις πλάσμα σαν "value for money" ξέρεις τι μαύρο μετρά μια U30, και πώς παίζει;

Το ...για να τελειώνουμε μ'άρεσε. Λάδι στη φωτιά ρίχνεις.

Εξαρτάται και απ'τη χρήση φίλε. Αν τη χρησιμοποιούν ως monitor υπολογιστή εκτός από καμμένοι με την εικόνα θα έχουν και καμμένη εικόνα.

Η αστοχία της αναγωγής. Επειδή κάποια ακριβά μοντέλα είναι καλά, προτείνουμε αβίαστα και τα φθηνά, με την λογική ότι δεν μπορεί, και αυτά καλά θα είναι... :flipout:
Το αν η στάθμη του μαύρου θα είναι το άθροισμα της στάθμης του μαύρου τριών LCD, είναι αδιάφορο. Αρκεί να είναι "value for money", όπου value βάζουμε μια λέξη, δεν χρειάζεται και να ακριβολογούμε.

Κουραζεις με την εμμονη σε πινακακια και νούμερα.

Εάν υπάρχει καλύτερη 40αρα LCD στα λεφτά της 42u30 μπορείς να την υποδείξεις σε κάποιον ενδιαφερόμενο. Το ίδιο και για οποιαδήποτε άλλη πλάσμα.

Εάν υπάρχει καλύτερη 40αρα LCD στα λεφτά της 42u30 μπορείς να την υποδείξεις σε κάποιον ενδιαφερόμενο. Το ίδιο και για οποιαδήποτε άλλη πλάσμα.

ναι υπάρχει και σταμάτα να παραπλανάς τον κόσμο:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

images

Η αστοχία της αναγωγής. Επειδή κάποια ακριβά μοντέλα είναι καλά, προτείνουμε αβίαστα και τα φθηνά, με την λογική ότι δεν μπορεί, και αυτά καλά θα είναι... :flipout:
Το αν η στάθμη του μαύρου θα είναι το άθροισμα της στάθμης του μαύρου τριών LCD, είναι αδιάφορο. Αρκεί να είναι "value for money", όπου value βάζουμε μια λέξη, δεν χρειάζεται και να ακριβολογούμε.

Φίλε ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τί σχέση έχει αυτό που γράφεις με το δικό μου που κάνεις quote.

Οποιαδήποτε LCD είναι καλύτερη από την U30. Ίσως όχι αυτές με IPS πανελ.

Πάντως χαίρομαι που δεν έχω καμία σχέση με τις θετικές επιστήμες από ότι φαίνεται!
Γιατί άμα κατάλαβα σωστά μόλις βγάλαμε την u30 non value for money, και μία οποιαδήποτε lcd αντίστοιχης κατηγορίας χρημάτων καλύτερη!

Εκπληκτικη επιλογη.

Δεν ειναι ευκολο το 2011 να βρεις τηλεοραση με Motion resolution 300 γραμμες.

Ενω το πανελ Chilin η ΑUO σιγουρα θα εχει τεραστια γωνια θεασης και φοβερη αντοχη στον χρονο (μπορει και 2-3 χρονια).

Περί τα 100 ευρω ακριβότερη τουλάχιστον καθώς η τιμη της u30 είναι απο το Πλαίσιο.

Εάν η συγκεκριμένη έχει καλύτερη εικόνα απο την u30 περιμένω να μου το αποδείξεις καθώς φαίνεται να το ισχυριζεσαι.

Εκπληκτικη επιλογη.

Δεν ειναι ευκολο το 2011 να βρεις τηλεοραση με Motion resolution 300 γραμμες.

Ενω το πανελ Chilin η ΑUO σιγουρα θα εχει τεραστια γωνια θεασης και φοβερη αντοχη στον χρονο (μπορει και 2-3 χρονια).

Ωραίες οι εικασίες. Για την στάθμη μάυρου της U30 και την μεταβολή του στο πέρασμα του χρόνου, θα σχολιάσεις κάτι; Για την κίνηση διπλού ειδώλου στα 50 Hz; Πιάνει η U30 έστω τα 300 στα 50 Hz;

Περί τα 100 ευρω ακριβότερη τουλάχιστον καθώς η τιμη της u30 είναι απο το Πλαίσιο.

Εάν η συγκεκριμένη έχει καλύτερη εικόνα απο την u30 περιμένω να μου το αποδείξεις καθώς φαίνεται να το ισχυριζεσαι.

Πόσο είπαμε είναι το μαύρο και η ANSI αντίθεση της U30;

Εγώ θυμίζω δεν προτείνω τηλεοράσεις, αντιδρώ σε "ωραίες ατάκες" που διαβάζω σχετικά με φυσικότητες, ασυζητητί υπεροχές και άλλα ωραία και προπάντων "ακριβή".